keskiviikko 7. marraskuuta 2012

Jälleen saatu tarpeellinen tuote!

Tänään odotti taas pikkuinen Tupperwaren-tilaus kotona, kun töiden ja jumpan jälkeen tultiin kotiin.

Oli pakko viimein ostaa oikea leipäveitsi, kun tähän asti ollaan leipiä teurastettu sileä teräisillä veitsillä :p. Tämäkin on monesti ollut ostoslistalla, vaan ei sitäkään koskaan muistanut ostaa... Nyt oli sama sitten törsätä, että varmasti tulee ostettua :D. Tuo Halloween-rasia on kuulemma myslipatukkarasia, mutta sitä voi käyttää mihin vain, oli vieras-lahjana :).

Tänään R kävi hakemassa Avonin tavaransa minulta töistä ja sain etukäteissynttärilahjan <3.

R oli tehnyt tilauksen Sarate Design-kaupasta ja tämä oli tullut ylimääräisenä (?), niin R ajatteli mulla olevan enempi käyttöä tälle rannekorulle <3. Mä rakastuin aivan täysin tuohon :D!!
Tuo on sellainen kieputettava malli eli ei ole lukkoa ollenkaan :). Täydellisen kokoinen mun ohuelle ranteelle (läskiä on kyllä kaikkialla muualla, mutta ranteet ja pohkeet on aivan ohuet...)
Kiitos rakas vielä kerran, aivan ihana on tuo ^_^.

Tämä oli taas tällainen pikainen postaus, kun meni jälleen niin myöhäiseen. Huomenna tulee taas loppunut tuote (varmasti!!!) ja perjantaina seuraavat plussailut :p. Tosin päivitys taitaa mennä taas huomenna melko myöhään jumppailun ja nuiden plussien hakemisen takia :).
Miumoi <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Suositut tekstit