sunnuntai 4. marraskuuta 2012

Luonnon anteja iholle

Päätin nyt esitellä nämä kaverilta saamani Lumenen näytteet, kun eilen sain nämä(kin) kokeiltua suihkussa käydessäni :).

Isommassa putkessa oli tosiaan tätä Lumenen Koivu & Hunaja Vartalokuorintaa.
Sen mitä sain tästä irti (piti veden kanssa yrittää saada pois putkesta :)), niin erittäin lupaavalle vaikutti kuorintateho tässä. Koko kroppaan ei näytettä kunnolla riittänyt, mutta jos käyttäisin tätä sen verran mitä yleensä kuorintaa käytän, niin ihanan raapiva tämä varmasti olisi iholleni :).
Tämä ei siis välttämättä sopisi sellaiselle, joka pitää/tarvitsee erittäin hellävaraista kuorintaa, mutta ehkä erittäin pienellä määrällä/veteen laimennettuna sopisi myös sellaiselle herkemmällekin iholle.
Tuoksu tässä ei ollut niin minun makuuni, mutta ei toisaalta ollut niin pahakaan kuin pelkäsin. Sellainen makea koivun tuoksu tässä oli. Voisin kyllä ostaa täysikokoisenkin tuotteen kokeiluun tuoksusta huolimatta, sen verran lupaava mönjä oli :).

Toisessa pienemmässä putkessa oli sitten tätä Lumenen Matt Touch Syväpuhdistavaa Mineraalikuorintaa.
Tässäkin jäi kuorintateho vähän puolitiehen, kun jälleen sai vettä lotrata enempi putkesta pois saamiseksi. Mutta tämäkin oli sen verran lupaava, että voisin tätäkin joskus tuubillisen ostaa kokeiluun.
Tekstin mukaisesti tämä raikasti selvästi ihoa, mutta henkeä ei tarvinnut haukkomalla haukkoa. Viilennysefekti oli ainakin tuolla vedellä laimennettuna maltillinen. Pientä nipistelyä tunsin ihollani jossain vaiheessa, mutta se meni aika nopeasti ohi, etten tiennyt oliko se tuosta kuorinnasta johtuvaa, vai kuvittelinko vain.
Ei mielestäni kuivattanut enempää ihoani, kun iho ei kiristellyt mitenkään erikoisesti pesun jälkeen. Kasvovesi-vanutuppo oli myös melko puhdas pesun jälkeen, tosin meikkiä en eilen edes käyttänyt, joten sen jämiäkään ei iholla ollut.

Kaiken kaikkiaan oli kyllä kiva kokeilla näitä, kiitokset vain Varjoista Kuiskuttelijalle, kun halusit nämä näytteet laittaa mulle (vinkkinä, minigrip-pusseihin on myös hyvä laittaa näytteitä, helpompi saada ne pois ;D). Nyt uskaltaudun paremmin näitä jossain vaiheessa kokeilemaan :).
En laittanut näitä plussiksi/miinuksiksi, kun riittivät vain yhteen kokeiluun ja näin pian sain pois käytettyä :). Mutta huomenna tulee sitten kuun ensimmäinen virallinen loppuja!
Miumoi <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Suositut tekstit