lauantai 3. marraskuuta 2012

Marraskuun Ennusteluja

Helou helou helou!
Täällä taas, uusin voimin :D. Aloitetaanpa suoraan postausten teko nyt tässä kuussa ehkä loppuvista tuotteista! Täytyy sanoa, että hieman olin pettynyt noiden tyhjenevien purkkien määrään tällä erää... Toivoin, että määrä olisi isompi, kun plussia tulee tosiaan olemaan tässä kuussa enemmän kuin tarpeeksi...

Ensinnäkin nämä 3 jalka-juttua loppuvat, JOS ahkerasti muistan käyttää... Esimerkiksi kuorintaa käytän jalkakylvyn yhteydessä ja niitä en muista liian usein tehdä... Noh, mä yritän motivoida itseni käyttämään näitä enempi ;).

Sitten muutama kasvojuttukin loppuu ja nämä ovat tällä hetkellä melko varmoja tapauksia :).

Ja käsisaippuaa tietenkin totutusti loppuu joka kuukausi ja päätin nyt epätoivoissani ottaa tehokäyttöön tuon kuorinnankin :D. Tuo Lushin Jellyn ajattelin käyttää käsienpesussa pois, kun alkaa olla niin pieni jo.

Ja sitten nämä tutut rasvapurkit kuvissa jälleen. Ongelmana ollut viime aikoina rasvojen käytössä se, että suihkussa olen käyttänyt esim. kuvassa näkyvää kuorintaa, joka kosteuttaa niin hyvin ihoa, ettei rasvaa yksinkertaisesti mun kroppa enää tarvitse. Yksi hiusjuttukin toivottavasti loppuu, hiusjuttujen loppuminen onkin tällä hetkellä kuin lottovoitto :D.
Sitten kuvista jäi pois pari tuotetta, koska ne loppuvat heti seuraavalla käytöllä, ensimmäisestä tulee juttua ehkä huomenna... Mietin vielä miten teen, sillä...

Postissa sain eilen kirjeen Varjoista Kuiskuttelijalta, joka kommentoi tähän postaukseen. Hän osoittautuikin tutuksi entiseksi opiskelija-kaveriksi, niin hän ilahdutti laittamalla näytteen Lumenen Koivu&Hunaja-vartalokuorinnasta (vihreä putki) sekä Lumenen Matt Touch mineraalikuorinnasta kasvoille (sininen putki).
Ajattelin tässä lähtä suihkuun, kunhan saan tämän kirjoitettua, kun kävin 1,5h Combat-maratonissa :D. Huippu treeni oli kerta kaikkiaan, vaikka kroppa meinaa olla jumissa eilisestä Pumpista :D.
Ehkä lämmin hemmottelusuihku auttaa asiaa. Niiiiin ajattelin, että jos nuo näytteet testaan nyt, niin saan kirjoitettua oman arvion näistä tuotteista huomenna :).
Mutta katsotaan huomenna mistä tulee juttua, tästä se taas lähtee käyntiin :).

Täytyy kyllä sanoa, että oli virkistävää pitää tämä parin päivän tauko, vaikka oli kyllä ikäväkin tänne. On tämä itselle osoittautunut niin tärkeäksi harrastukseksi, että en voisi tästä enää luopua :). Mutta oli kyllä ihana myös Mr. Insinöörin kainalossakin istua ihan rauhassa ilman mitään kiirettä, hoitaa sielua samalla lailla :).
Mutta tosiaan, palataanpas päiväjärjestykseen huomenna!!
Miumoi <3

4 kommenttia:

  1. Moi :) Mulla on noitten purnukoitten kaa se ongelma, että näen huonosti, ja lasit on aina väärässä paikassa. Ja jotenkin on muotia pieni teksti purnukoissa, arvuutella aina saa mitä naamaankin tulee laitettua :)) Ja kissoilla, ainakin rasvoittuvilla maine cooneilla, on kanssa melkoinen kasa purnukkaa turkinhoitoon :)) Pitääpä joku kaunis päivä esitellä ne !
    terveisin Helena ja Blackie

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, nuo pienet tekstit ovat kyllä ärsyttäviä :D.
      Meillä tuon Neffin turkinhoito on aika tuskallista, kun ei anna edes kunnolla harjata turkkiaan, hirveää sähinää meinaa olla vaan. Onneksi ei ihan hirveässä kunnossa tuo turkki ole, vaikka oon miettiny, että voisi ehkä joskus kokeilla jotain rasvanpoistajaa...
      Voisit tehdä postauksen siitäkin, miten harjata vastusteleva kissa :D.

      Poista
  2. Sain vasta käytettyä tuollaisen Sensesin serenityn suihkugeelinä ja en tykänny tuoksusta ollenkaan! Joku siinä tuoksussa vaan häiritsi.Tulipa silti käytettyä pois..:-)-R

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voih, olisit aiemmin sanonut, niin olisit palauttanut sen mulle ja saanut rahat takas! Mä olisin voinut käyttää sen, sillä itse taas rakastuin täysin tuoksuun :D.
      Mulla taas on tuolla kaapissa ja käytössä ollut nyt pari Sensesiä, joiden tuoksuun oon täysin kyllästynyt :D. Varmaan käsisaippuaksi ne laitan jossain vaiheessa :).

      Poista

Suositut tekstit