keskiviikko 21. marraskuuta 2012

Mausteista kuorintaa loppunut

Eilen tuli taas välipäivä pidettyä, kun olin kotona töistä ja spinningistä vasta 8 aikaan (ah tätä bussilla liikkumista...) ja piti ruokkia kissat, itseni ja suihkussakin käydä. Mr.Insinööri lähti taas kotonaan käymään (mm. metsää istuttamaan), niin joudun nyt huolehtiman kissoista. Tänäänkin ne joutuivat olemaan 11h syömättä :/.
Harmi kun meille ei siunaantunut sellaisia kissoja, jotka syövät vain vähän kerrallaan ja osaavat itse käydä syömässä lisää kohtuudella, että pärjäävät päivän... Nämä kun syövät niin paljon kerralla kuin pystyvät (jos siis antaisimme niin paljon) ja sitten oksennetaan... Täytyy sitten laittaa kummallekin tietty annos ja sitten kotiin tullessa seuraava... Huoh, nooh onhan tuo kohtuudella toiminut näinkin..

No mutta nyt seuraavaa loppunutta.
Jälleen kuorintaa saatu käytettyä, tällä kertaa vuorossa oli Oriflamen Swedish Spa Exfoliating Body Scrub.
Hyviä puolia tässä oli melko karkeat rakeet ja iho jäi tästä niin kosteutetuksi, etten tämän jälkeen tarvinnut enää kosteusvoidetta.
Huonona puolena oli omaan nenään turhan mausteinen tuoksu ja se, että jos oli kehossa tai käsissa tuoreita haavoja tms. niin tämä kirveli niissä ihan prkleesti :/. Harmi, etten tästäkään muistanut inci-listaa katsoa tarkemmin, mikä tässä teki sen kirvelyn.
---Tsekkasin vanhan kuvaston, niin selityksessä oli, että sisältää kuorivaa suolaa (tämä siis kirvelee), mantelinkuorirakeita sekä inkivääriöljyä, manteliöljyä, E-vitamiinia ja Hydracare+-uutetta (mitä se lie sitten...)---

Tuon kirvelyn ja tuoksun takia en välttämättä ostaisi uudelleen, saman kosteutetun tunteen ja yhtä hyvän kuorimistuloksen antaa myös Dermosilin vanilja-sokerikuorinta ja The Body Shopin ihanan tuoksuiset kuorinnat. Kiva oli kuitenkin tätäkin testata :).

Muuten täällä on mennyt ok:sti. Työpäivän lopuksi alkoi v*tuttaa, kun tuli sähköposti, etten saanut UniOGSiin opinto-oikeutta, kun graduni arvosana oli 2 ja vaadittu arvosana on 3... Tiesin että tämä tulee olemaan se kompastuskivi, ja nyt v*tuttaa kahta kauheammin, kun tuo arvosana jäi YHDEN PISTEEN päähän tuosta kolmosesta... Myös maisterin tukinnon arvosana piti olla vähintään 3, mulla se oli 4. Muuten oli hakemus ollut erittäin hyvä...
Oli siinä siinä jotain selitetty, miten voi kompensoida tuon (esim. jotain opintoja tekemällä, mutta miten voin tehä niitä, kun ei ole opinto-oikeutta?), mutta en siinä v*tutuksen aallossa jaksanut alkaa suomentamaan mitä oli ne vaihtoehdot... Perjantaina on viikkopalaveri ohjaajan kanssa, niin kysyn sitten etenemisestä.
Mutta on se niin mahtavaa, kun tuollainen organisaatio on perustettu tuohon ja vaikka olisi tutkimusprojekti, ohjaaja, paikka missä tehdä ja rahoitus valmiina, niin tuollainen yksi pieni juttu voi kaataa kaiken :p.
Okei, en ajattele tänään tuota enää tämän enempää, alkaa taas kiukku nousta pintaan... Nyt lähden mussuttamaan Budapest-konvehteja Pepsi Maxin kera, jotta olo paranee :p.
Miumoi <3

2 kommenttia:

  1. Argh, tommoset yhden pisteen päähän jäävät jutut on kyllä rasittavia =( Parempi ollakin miettimättä liikoja ja kyllä suklaa parantaa oloa kummasti ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, ne on todella ärsyttäviä... Ja ärsyttää, kun ne eivät sitäkään ottaneet edes huomioon, että tuon mun gradun pohjalta on tulossa myös artikkeli-julkaisukin... Liekö ovat lopettaneet sen hakemuksen lukemisen, kun ovat todistuksessa nähneet tuon gradun arvosanan :p.
      Noh, jospa tuo kääntyisi voiton puolelle jossain vaiheessa...

      Poista

Suositut tekstit