tiistai 27. marraskuuta 2012

Nyt on Rauhoituttu

Itku, mulla on enää huomiselle yhden loppujan esittely... Nooh, ehkä tuolta luonnoksista voisi jotain tehdä valmiiksi asti, niin olisi juttua sitten :).
Mutta jälleen olisi kuukausittainen loppuja tiedossa, käsisaippuaa:

Nyt oli vuorossa Avonin Senses-sarjan Serenity Calming Liquid Soap ja kuten kuvasta näkyy, tässä tuoksuu passionhedelmä, myski ja mikäs toi sandalwood nyt on suomeksi... santelipuu (kiitos google-kääntäjä)!
Erittäin suuri plussa tulee tuon tuoksusta, en ole pitkään aikaan tykästynyt Senses-tuoksuihin kuin mitä tykästyin nyt tähän :). Omaan nenääni tulvi varmaan suurimmaksi osaksi tuo passionhedelmän tuoksu, jota muutenkin rakastan, oli kyllä ihana makean hedelmäinen tuoksu <3.
Samalla tosin iso miinus tulee sitten todella lirumaisesta koostumuksesta, tämä oli melkein kuin vettä olisi pumpannut pullosta :/.
Jos suihkugeeli olisi vähän jämäkämpää koostumukseltaan (onko jollain siitä kokemusta??), niin ihan tuoksun takia voisin mielelläni ostaa uudelleenkin tätä... Harmi, kun tästä ei tullut sitä kuorivaa suihkugeeliä...

Käyttöön lähti sitten viime joulun aikaan myynnissä ollut Dermosilin Designs Silver Snow käsisaippua ja tämän koostumus on lähes päinvastainen tuohon Avoniin verrattuna :D. Sen takia tämä taitaakin kestää ehkä parikin kuukautta... Ensi kuussa otan käyttöön jomman kumman joulun tuoksuisen käsisaippuan (Yves Rocherin taikahedelmän ja Oriflamen piparin tuoksuinen). Kertokaa, kummasta haluatte juttua :D.

Mutta joo, tänne ei tämän kummempia kuulu. Vasen hartia taas kipeän jumissa vaihteeksi ja päivittäin pelännyt, iskeekö migreeni vai tuleeko taas vaihteeksi huimauskohtausta, huoh... Huomenna olisi fyysisesti rankka päivä, kun pitäisi CSGE:tä ajaa (geelin valu isojen lasien väliin) ja myös Expand-PCR-tuotteiden geeliajo eli pipetointiakin taas reippaasti tiedossa... Tänäänkin meni melkoisesti jännittäessä käsiä, kun piti pari painavaa Avonin kassia roudata töihin, ensin käytyäni yhdessä tutkimuksessa ja lisäksi piti tehdä CSGE:tä varten näytteet valmiiksi...
Nooh, jos mä torstai-aamupäivään selviäisin, niin sitten ois hyvä, kun olisi vaan tulosten analysointia ja uuden laitteen koulutusta tiedossa ja perjantaina on se työkaverin väitös :).
Kyllä tämä tästä! Nyt voisin alkaa lukemaan blogeja pitkästä aikaa, "muutama" postaus jäänyt lukematta...
Miumoi <3

8 kommenttia:

  1. Tuo taikahedelmä kuulostaa niin mielenkiintoiselta, että siitä mie ainakin haluaisin kuulla jotain lisää :)

    Ja koitahan kestää. Tiedän tunteen. Täällä viedään viimeisiä opetusviikkoja ja hartia, kaula ja niska on ihan tulehduspisteessä koko ajan :( Vielä pitää silti jaksaa, joten nyt vaan apinan raivolla eteenpäin!! Tsemppiä!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, täälläkin nyt vaan apinanraivolla eteenpäin mennään, niin josko ohjaaja olisi tyytyväinen ennen joululomalle lähtöä, niin on vielä töitä ensi vuonnakin...

      Pitää ottaa vaikka tuo taikahedelmä sitten käyttöön, jos ei muita ehdotuksia tule :D

      Poista
  2. tuo serenity-suihkugeeli oli koostumukseltaan ihan samanlaista kuin nuo Sensesin suihkugeelit yleensä on. Eli mun mielestä ei mitenkään kovin lirua. Pidän peukkuja että et mene täysin jumiin,kurja vaiva sulla tuo. -R

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ok, täytyypä harkita tuota suihkugeeliä jossain vaiheessa :).
      Täytyy tosiaan toivoa, että pärjäisi ensi tiistaihin, kun seuraava hieronta olisi... Pelottaa vaan, tuleeko uudelleen huimauskohtaus sitten sen jälkeen :/.

      Poista
  3. Voi kurjuus noita sun hartiasärkyjä..=(

    Mieti nyt sitä maratonhyppelyä..jokin jumppa joka kestolta 5 h josta kirjuutit..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, 5h maraton-spinning olisi ollut tosiaan nyt lauantaina :/.
      Mutta en mä mene siihen, kun olisi pitänyt tämä viikko ruokaa tankata kunnolla, eikä ruoka ole oikein maistunut :(.
      Jää nyt tosiaan tällä erää pois...
      Ja kun silloin on Mr. Insinöörin ukin 90v synttärijuhlatkin, niin senkin takia olisi jäänyt tuo spinning väliin.

      Ei oo kyllä mukavaa tää niska-hartiaseudun jumitus... Ei kait se auta kuin alkaa taas lihasrelaksantteja syömään, kun loppuviikosta ei tarvitse ihan niin skarppina töissäkään olla (väsyttävät melko paljon)...

      Poista
  4. Mulla on nyt käytössä Serenity ja ei oo lirua, niinku joku tuossa jo mainitsi =) Mä taasen en hullaantunut tuoksuun. Tai siis, se on oikeasti hyvä tuoksu, mutta ei kuitenkaa sellainen jota tulis ikävä ja jota olis saatava heti lisää.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pitää ehkä se suihkugeeli ostaa jossain vaiheessa, jos muistaa :). Itse kyllä tykästyin siihen tuoksuun sen verran, että mielelläni pullon voisin vielä käyttää :).

      Poista

Suositut tekstit