perjantai 23. marraskuuta 2012

Pohjalla käyty, mutta suunta on ylöspäin

Yllättäen eilen jäi päivittelyt päivittämättä, sillä mulle iski töistä lähtiessä huimauskohtaus päälle :(. Täytyy sanoa, että oli yksi elämäni pisimmistä ja kamalimmista bussimatkoista mitä tiedän...
Ilta meni oksentaessa ja siivotessa niitä välillä lattialtakin, kun ei vessaan ehtinyt... Oli kyllä mahtavaa olla yksin kissojen kanssa, onneksi MN oli kotona, niin hän tuli sitten loppuillasta katsomaan mun perään ja sainpahan siten ajatuksia pois pahasta olosta. Pysyi sitten ruokakin paremmin sisällä.
Kannatti käydä siis toissapäivänä hieronnassa :D.
Tämä päivä meni töissä aika varovaisesti, mutta pitkä itkuinen palaveri teki olon surkeammaksi... Onneksi nyt on vihdoin selvitetty asiat halki, poikki ja pinoon, niin pääsee tästäkin taas eteenpäin. Onneksi työkavereillakin on ollut samanlaisia kokemuksia, niin saa vertaistukea tarvittaessa :).

Päivä onneksi parani, kun kahden työkaverin kanssa käytiin iltapäivästä Kosmetologikoululla päivämeikissä!! Mukava oli saaha vinkkejä lisää meikkaamiseen (eri asia on, muistanko niitä enää huomenna). Mulle tehtiin sellainen vaalea violetti-meikki, mukavaa vaihtelua, kun itsellä on tapana käyttää voimakkaita värejä silmämeikissä :). Katson paremmalla ajalla kamerasta kuvan, näkyyko siitä yhtään silmämeikkiä.

Juuri sain taas vähän syötyä, mutta pää on hömelö ja hartiat kipeät ja ikävä Mr. Insinööriä ja äääääähh... Mutta huomenna olisi sen karonkka-mekon suunnittelu ja muokkaus, joten jospa tämä tästä...
Sori, nyt ei irtoa muuta, mutta hengissä ollaan, vaikka eilen tuntuikin se olo olevan kuolemaksi...
Oon miettiny uskaltaisinko itsekin osallistua tuohon netissä pyörineeseen Naked truth-haasteeseen, mutta kuvat ovat vielä kamerassa :p. Katsotaan, haluanko sitä laittaa koskaan julkisuuteen :p.
Mutta palataan huomenna asiaan, toivottavasti paremman olo kera!
Miumoi <3

4 kommenttia:

  1. Joo pohjalla käydään kaikki, vuorotellen, milloin mitenkin :) Katsoppas vaan mun kuulumiset!
    -Blackie-

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä niiin pidän täällä peukkuja, että Gini alkaisi sulle lämmetä pian!! Hyvää kannattaa joskus odottaa, eikös sitä niin sanota ;).

      Poista
  2. Uhhuh, onpa tullut rajut jälkioireet hieronnasta =/ Mutta niinhän joskus saattaa käydä, mulla on joskus hieronnan jälkeen paniikkihäiriön oireet pahentunu ja normaalia sekin on. Nyt alko vaihteeksi haluttamaan hierontaan, toki avokki mua aina välillä hieroo, mutta olishan se ihana päästä lötköttämään ammattilaisen käsittelyyn =)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, ei oo koskaan aiemmin tullu tällaista hieronnan jälkeen... Mutta noita huimauskohtauksia on kyllä ollut, viimeksi pari viikkoa sitten iski töissä, mutta se meni parissa tunnissa ohi, eikä ollut noin raju...
      Mutta en kyllä tuosta hieronnasta luovu enää, tää olisi vielä pahempaa, jos en hieronnassa kävisi...
      Mä en tosin ole kuin yhden ainoan kerran nauttinut oikeasti hieronnasta, aina ollut niin kipeitä jumeja, että hampaita saanut vain kiristellä :D.

      Poista

Suositut tekstit