keskiviikko 28. marraskuuta 2012

Puuterin epätoivoinen korjausyritys

Moni varmasti tietää sen tunteen, kun on aamulla laittamassa naamaansa ihmisemmän näköiseksi ja sitten yhtäkkiä lempiluomiväri tai puuteri luiskahtaa kädestä vessan lattialle?

Näin kävi mun puuterille tuossa jokin aika sitten ja voi sitä ketutuksen määrää, kun mulla ei ollut varastossa edes toista kivipuuteria... Irtopuuterilla yritin sitten pärjätä, kunnes ehdin korjata tuon rikki menneen. Tosin sekään ei suunnitelmien mukaan mennyt...
Meikin Loppu nimittäin kertoi omasta luomivärin korjausoperaatiostaan, kun oli saanut vinkkinä linkin ohjeeseen, miten se tehdään. Itse suunnittelin kokeilevani eräälle luomivärilleni tätä myös, mutta nyt pystyinkin kokeilemaan sitä ensin puuterille.

Meillä ei ollut mitään desinfektioainetta, niin piti mennä viinakaapille ja ottaa tähän kokeiluun 80% Viru Valgea (vihdoinkin jotain käyttöä noille meijän viinoille \o/ ). Lisäksi otin avuksi spaattelin ja vanupuikon, pöydän suojana oli talouspaperia.

En muistanut ottaa kuvaa ennen viinan lisäämistä, mutta spaattelilla murskasin palat vielä ihan muruiksi, jonka jälkeen yritin huonolla menestyksellä lisätä ihan vain pikkuisen viinaa (olisi johonkin pikkuastiaan pitänyt ensin laittaa se...).

Sitten se tosiaan sekoitettiin "tasaiseksi", tuo oli vaan niin kosteaa että päätin tupsutella tuohon Lushin vartalopuuteria jämäköittämään seosta. Ei sekään oikein onnistunut...

Tässä puuteri parin tunnin haihtumisen jälkeen... Kuten näette, niin se alkoi halkeilla eli tästä projektista ei ollut hyötyä :/.
En tiedä, oliko vika viinassa vai tuossa puuterissa vai sen vähyydessä vai onko tuo puuteri liian huonolaatuinen tähän tuunaukseen...

Nyt tämä Oriflamen Very Me-sarjan No Time To Shine Powder on siis "loppunut" (eli muruset olen kipannut jämäirtopuuteri-rasiaan).
Hinta-laatusuhteeltaan tämä oli ihan ok tuote (tarjouksessa 5-6e), pari kolme tuntia piti kiillon kurissa ja sitten piti lisätä.
Mielestäni jos haluaa jotain halpispuuteria käyttää, niin Rimmelin puuteri on huomattavasti tätä parempaa omalle iholleni ja sitä tulen ostamaan, jos halpisversiota tarvitsen :). Ehkä toki voisin Avoninkin vastaavan ensin testata...

Mutta tällainen postaus vaihteeksi! Saipas sen mekon haettua ja tulihan siitä hieno!! Rakastuin täysin siihen kiinnitys-nyöritykseen, siitä tuli kyllä upea yksityiskohta selkäpuolelle <3. Valitettavasti tylliä ei tullut helmaan, kun se oli varastosta loppunut. Huomenna olisin saanut sen, mutta kun haluan käydä jumpassa huomenna, niin en olisi ehtinyt mekkoa hakea sitten... Täytyy laitattaa se tylli sitten seuraavaa karonkkaa varten :D.
Kuvaa tulee sitten, kun saan perjantaina mekon päälle eli ehkä lauantaina tai sunnuntaina kuva täydessä tällingissä :).
Miumoi <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Suositut tekstit