lauantai 17. marraskuuta 2012

Ruoka-kuvia kännystä

Aattelin tähän postaukseen laittaa sitten ruokakuvat pikkujouluista ja tämän päivän aamupalalta :D. Löytyi tuolta kännystä myös yksi kiva leivos-kuvakin!

Aloitetaan vanhasta 8.10. otetusta leivos-kuvasta. Työkaveri toi tämän mulle Huovisen Leipomolta, halusi ostaa mulle jotain, kun mä olen omia purkkeja ja saippuoita antanut hänelle :).
Ja olihan tämä herkullista, sisältö oli jotain mansikkarahkaa/-vaahtoa, erittäin suussa sulavaa <3.

Sitten parin päivän takaa pikkujoulu-syömingeistä Torerosta. Tässä on mun ohjaajani pääruoka-annos. Ohjaajani otti tuosta ruokalistalta Katalonian menuun. Oli kyllä upea annos tuo!

Sitten mun pääruoka, joka oli:
"Lohta ja jättikatkaravunpyrstöjä.
Pariloitua lohta, jättikatkaravunpyrstöjä, oliivihollandaise-kastiketta, artisokkaa, paahdettuja manteleita ja pinaatinlehtiä, maustettua Calasparra-riisiä."
Söin myös alkuruuaksi meijän ryhmänjohtajan tilaaman toisen tapaksen, kun hän tilasi niitä kaksi eikä hän tarvinnutkaan kahta :D.
Siinä oli leipäpalan päällä Serranokinkkua ja aliolia.

Jälkiruokana mulla oli:
"Suklaakakku, Marinoituja appelsiinilohkoja ja vaniljajäätelöä."
Oli herkkua!!
Pahoittelen jälleen huonoja kännykuvia... Harmi kun ei taaskaan kameraa muistanut mukaan ottaa...

Tarjoilija oli hieman omituinen meillä... Välillä oli ihan ystävällinen, mutta välillä taas töksäytteli ihan ihme juttuja, ettei oikein tiennyt miten suhtautua...
Muuten kyllä oli tosiaan onnistunut ja piristävä ilta!

Sitten tähän päivään.
Käytiin tosiaan shoppailemassa Catherinen kanssa ja aloitettiin päivä aamiaisella KATU kahvilassa. Mie päädyin juustosämpylään, marja-smoothieen, karpalomehuun ja teehen (5e).

Lisäksi piti maistaa pala Sitruuna-lakritsijuustokakkua (4,20e), koska tilasin kokonaisen kakun (45e) ensi torstaiksi töihin :D.
Ja olihan tuo aivan ihanaa <3. Sitruuna ei juurikaan maistunut, mutta tuo lakritsi-päällyste toi mukavan suolaisen vivahteen makuun. Nam!
Jos ei muille kelpaa, niin voin kyllä viedä tuon kakun kotiin ja syödä itse ;D.
Catherinen ottama persikka-juustokakkupala oli myös herkkua! Mukavan raikkaan makuinen.
Kahvila oli todella viihtyisä, suosittu (koko ajan oli pöydät täynnä) ja henkilökunta ystävällistä. Todellakin aion käydä vastedeskin ja lämpimästi voin muillekin suositella!!
Kahvilan omistaja on sama kuin Kauppuri 5:lla :).

Syönnin jälkeen suunnattiin Stokkalle ja Dressmannille, kun Catheriin etsi murulleen joululahja-ideoita.
Sitten mentiin käymään Chic Monique-liikkeessä, josta ostin...

...tällaisen ihanan hius-/rinta"korun" (9,90e) <3.
Ostin tämän varalle, jos en mekkoa löydä, niin laitan tämän siihen Espritin mekkoon. Tai asusteeksi joskus johonkin, kun tarvitsee :D.

Mutta niinhän siinä kävi, että laitoin varaukseen ja syrjään erään ihanan täysipitkän juhlamekon, jota menen ajan kanssa suunnittelemaan ja muokkaamaan loppuun ensi lauantaina :D.
Halvalla en tule siis taaskaan selviämään tästä mekko-ostoksesta, mutta sille tulee varmasti monta kertaa käyttöä!
Ja kyllä mun mielestä parempi tähän aikaan vuodesta on täysipitkä mekko. Enpähän sitten ehkä sairastu, kun voin laittaa myös paksut sukkahousut alle, eikä ne näy muille :).
Vielä kun saisin lisää muutos ideoita siihen mekkoon...
Se siis oli sellaista tummahkon sinistä metallinhohtoista kangasta, jossa oli halterneck-pääntie ja vyötäröllä oli sellainen koru"vyö". Se koruvyö otetaan pois ja tilalle tulee musta pitsivyö ja kiinnitys muutetaan nyöritykseksi (mustat nyörit), kun sen mekon koko oli 36 eli vetoketju ei mene kiinni. Saapa nähdä, tuleeko tässä muita ideoita vielä siihen :).
Mutta nyt jo tykkäsin siitä!! Mä alan pikku hiljaa innostumaan enempikin noista mekoista... :D

Joo, tällaista siis tänne! Huisin kiva päivä jälleen, en kyllä malta odottaa tulevia juttuja!
Mutta huomenna jos taas purkki-juttuja kirjoittelisin :).
Miumoi <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Suositut tekstit