lauantai 8. joulukuuta 2012

Ei ehkä enää niin hyvä...

Tänään oli tuotteiden suhteen hyvä suihkupäivä, sain nimittäin kaksi tuubia käytettyä pois!! Toivon kyllä niin paljon, että nuita purkkeja loppuisi enemmän kuin olen aatellut tälle kuulle...
Mutta ei kait siinä, seuraava tuote nyt esittelyyn:

Tämäkin on erittäin tuttu tuote täällä blogissa eli Avonin Advance Techniques-sarjan Volume Root-Boosting Tonic. Ensimmäisen kerran olen esitellyt tämän täällä ja toisen kerran lyhyesti täällä.
Nyt täytyy sanoa, että hieman on alkanut mielipide muuttua tämän suhteen tuosta ensimmäisestä hehkutuskerrasta...
Kuvittelin, että tämä olisi täydellinen näihin mun lyhyisiin hiuksiin, kun pitkiinkin hiuksiin hehkutusten perusteella toimi... Noh, en olekaan enää ihan varma asiasta...
En mitään silmiinpistävää kohotusta huomannut, kun suihkun jälkeen tätä suihkin, mutta sitten tämä tuntui lisäksi kovettuvan hiuksiini, vaikka joka kerralla harjasin hiukset läpi suihkimisen jälkeen.
En tiedä, mitä tässä on tapahtunut hiuksille, kun tämä ei ollutkaan enää niin kiva...

Minulla on tuota Avonin suihketta vielä yksi pullo kaapissa odottamassa, mutta ajattelin pitää nyt taukoa ja kokeilla vaihteeksi tätä Cutrinin Bio+ suihketta, millainen tämä on. Tämän hommasin töistä OriolaNetshopista joitakin kuukausia sitten.
Katsotaan, muuttuuko mielipide suuntaan tai toiseen :).
Onko teille käynyt monesti niin, että joku pitkään tykkäämänne tuote onkin jossain vaiheessa muuttunut "plääh"-tuotteeksi??

Täällä mie jälleen yksin istuskelen syöden maitorahkaa + kreikkalaista jugurttia mustikoilla. Mr.Insinööri lähti aamupäivästä sinne pikkujouluihin. Pitäisi koittaa keksiä jotain oikeesti järkevää tekemistä, kuten lukea nuo mainokset tuolta keittiöstä tai siivota tää työpöytä tai järjestää se vaatekaappi taitaitai... Pläääh, ei kai ole pakko :D??
Tai sitten voisin lukea eteenpäin Kay Scarpetta-kirjoja, jotka mulla on MN:ltä lainassa...
Noh, syön tämän jugurtin ja pohdin asiaa!
Miumoi <3

6 kommenttia:

  1. Mulle käy aika usein juuri noin, että kyllästyn hyviinkin tuotteisiin. Se ruoho vaan alkaa erittäin helposti vaikuttaa vihreämmältä aidan toisella puolen :) Valikoimat kun eivät tänä maailmanaikana ainakaan muutu tylsemmiksi.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin, alkaako sitä tosiaan jossain vaiheessa ajatella, olisiko sittenkin jossain vielä parempi tuote kuin tämä... :) Vai muuttuuko sitten tarpeet aivan täysin, niin ei ne ennen hyvät tuotteet tunnukaan enää yhtä hyvältä.

      Poista
  2. Oi samis, minäkin syön mustikkarahkaa! :D Haha.

    Ja munkin pitäis siivota ja tehdä joulukortit valmiiksi ja ääääh kauhee stressi! Lisäks taidan olla tulossa kipeeksi kun on niin veto pois -olo, niin koita tässä sitten puolikuntoisena mitään saada aikaiseksi. Ja vielä kun on se toinenkin vaiva, josta kerroin. *huoooooooooooh*

    -K

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oii, meilläpä ollut samat ajatukset :D.

      Voi ei, toivottavasti et saa nyt vielä flunssaakin riesaksesi :(.
      Koitahan raksu jaksaa siellä äläkä liikaa tee hommia! Jaksamisen mukaan etenet vain :) *hali*

      Poista
  3. Itestä ainakin tuntuu että on välillä mukava kokeilla uusiakin tuotteita mutta kyllä ne tietyt luottotuotteet vaan on ja pysyy. Ja vuodenajat vaikuttaa myös esim.vartalovoiteissa millaista milloinkin tarvitsee. Ja joskus on vaan nautiskelun vuoksi jotain ihan uutta ostettava. J osti äidilleen joululahjaksi body shopista karpalo-tuotteita lahjapaketissa ja kyllä olisin itsellenikin sen kelpuuttanut. Tosin sain pienen lahjakortin jolla voin itselleni jotain ostaa sieltä.;-) -R

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mullakin on muutamia tuotteita, joita on paljon ollut kaapissa ja käytössä tuubista toiseen, mutta hyvin monesti siltikin haluan testata uusia juttuja välillä :).
      Oi että, mä en oo vielä uskaltautunut Body Shopiin, se lähtisi täysin lapasesta mulla sitten :D. Mutta voisihan siellä ehkä viimein käydä sitten vaikka ensi viikolla, kun nähdään ;).

      Poista

Suositut tekstit