perjantai 28. joulukuuta 2012

Ei minun kuppini teetä

No niin, nyt sitten seuraavaan tuotteeseen, jonka sain vihdoin heittää pois... Tai päätin heittää pois, sillä hermot menivät siihen vaihteeksi kokonaan...

Nyt siis olisi luvassa vähän tarkempaa esittelyä ylläolevasta ripsiväristä, Oriflamen MaxiLash Mascarasta.
Tosin huomasin, ettei kuvat onnistuneetkaan niin hyvin kuin toivoin, mutta toivottavasti jotain selvää niistä saisitte!

Tämä harjakuvakaan ei onnistunut hyvin...
Mutta se oli tuollainen kampamainen, yläpuolella tiheämpää ja alapuolella harvempaa. Tämä lupasi pidempiä ja tuuheampia ripsiä.
Ja tämän "harjan" takia en tykännyt tästä ollenkaan! Seuraavissa kuvissa olen yrittänyt demonstroida sitä (huonolla menestyksellä)...

Jälleen vähän Naked Truthia sekaan. Naama juuri pestynä, ilman rasvoja tai mitään. Kaikki kuvat otettu salamalla, rajaamisen lisäksi niitä ei ole muuten muokattu.
Itse haen ripsiväriltä lähinnä tuuheutusta, sillä pituutta löytyy omasta takaa ihan tarpeeksi.

Tässä kuvassa ylin ja keskirivi kuvaa vasenta silmää ripsivärin kanssa, ilman siistimistä ripsikammalla. Käytin harvempi piikkistä puolta yleensä, kun se antoi enempi massaa (=tuuheutta). Se kuitenkin klimpitti ripset melko tehokkaasti eli jälkeä oli pakko siisti ripsikammalla. Alakuvassa ripsiväri siistittynä.

Tässä kuvassa samat jutut oikeassa silmässä. Ylin ja keskimmäinen ilman siistimistä, alin siistittynä.
Tuosta ylimmästä kuvasta näkee ehkä parhaiten eron ei-siistityn ja siistityn välillä.

Tässä vielä alaripsetkin laitettuna ja silmät joten kuten siistittynä.
Tuo ripsiväri alkoi muutenkin jo olla entinen, tosin syyskuussa olen sen vasta käyttöön ottanut...
MaxiLashilla siis kyllä saa kauniit ripset, mutta kun itselläni siihen siistimiseen meni aikaa aina se 5-10 minuuttia, niin monesti aamulla klo 6-6.30 ei hirveästi huvittanut väsyneenä alkaa temppuilemaan tuon kanssa...
Minulla olikin sitten tämän kanssa samaan aikaan käytössä (ja on edelleenkin käytössä jonkin aikaa) Giordani White Gold Mascara, jota olenkin jo yhden tuubin käyttänyt aiemmin.

Mitä piditte tästä toteutuksesta?? Saattaisi olla vastedes vähän kuvainnollisempaa, jos yrittäisin kuvata ripsivärit myös ripsissäni??
Itse kyllä tykkäsin tuosta kuvailemisesta, se tosin vaatii jonkin verran aikaa ja tosiaan kuvia ei pysty tarkistamaan etukäteen ja montaa uusintaa ottamaan...
Voisin kuitenkin yrittää tästä edespäin kuvata samalla tyylillä käyttämiäni ripsareita :).

Niin ja epäonnistunut luomivärikokeilu luomilla oli tehty näillä äidin luomiväreillä:
Avon Big Colour Eye Pencil, Blue Azure/Frosted Ice (rajaukset).
Avon True Colour Duo Eye Shadow, Midnight Sky.
En kyllä pitänyt yhtään tuosta luomivärin vaaleasta sävystä, todella huonosti sai pigmenttiä irti, vaikka kuinka hankasin (sekä sormella että kuivalla/kostealla applikaattorilla), sininen sävy oli ihan hyvä ja pigmenttiä oli tarpeeksi.

Tässäpä tällaista siis vaihteeksi. En kirjoita nyt sittenkään siitä toisesta tuotteesta, vaan siirsin sen huomiselle. Huomenna tuleekin juttua näytekokoisista loppuneista, niin tulee ehkä lyhyemmin selitettyä jokaisesta :).
Eipä päästykään tänään ale-myynteihin, kun vielä ei ollut autoon sitä tarvittavaa osaa tullut. Josko sitä huomenna pääsisi sitten :).
Mutta palataan taas huomenna asiaan!!
Miumoi <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Suositut tekstit