maanantai 3. joulukuuta 2012

Joulukuun pienoiset ennustelut

Jälleen se on kuukausi vaihtunut ja olisi aika katsoa, olisiko tämä kuu parempi purkkien vähentymisen osalta...
Täytyy kyllä sanoa, ettei mulla ole kovinkaan suuret toiveet niiden suhteen...

Tässä on mahdollisesti loppuvat kroppa- ja jalkajutut. Kuvasta unohtui jalkasuihke, joka oli viime kuun ennustuksissa... Mutta tätä jumppatahtia en todellakaan saa sitä vieläkään käytettyä... Ja jalkakylpyjäkään ei ole tullut tehtyä hetkeen, joten tuo jalkakuorintakin taitaa jäädä haaveeksi loppumisen osalta...
Noh, katsotaan!

Naamajuttuja, nämäkin taitaa olla viime kuulta tuttuja... Tästäkin unohtui yksi purkki, nimittäin kasvovoide! Mä niin toivon, että saisin sen kasvovoiteen loppuun, niin sitten olisi paremmat mahdollisuudet saada ensi vuoden alussa edes minikokoisia juttuja loppumaan (kasvovoiteita löytyy muutama kokeilukoossa).

Nämä taitavat olla sentään melko varmoja loppujia, hiusjuttuja nimittäin :).

Ja viimeisenä käsijuttuja! Yllättäen nyt ei olekaan mukana nestemäistä käsisaippuaa! Otin nyt joulukuuksi käyttöön Yves Rocherin Taikahedelmä-saippuan 300ml, se ei välttämättä ehdi tämän kuun aikana loppua, mutta käytän sitä sitten ainakin loppiaiseen asti :).

15 täysikokoista tuotetta ja 3 näytettä... Aika säälittävää... Nooh, ehkä tästä vielä noustaan :). Yritän myös hajuvesi-näytteitä saada käytettyä muutaman pois, vaikkei ne olekaan yhtä palkitsevia kuin täysikokoiset purkit.
Yritän itseäni kuitenkin lohduttaa sillä, että vuoden alussa saan ehkä yhden todella pitkäaikaisen jutun loppumaan!! Siitä enempi sitten toivottavasti tammikuun ennusteissa :).

Eipäs tässä sen kummempia. Jälleen olen vaihteeksi yksin, Mr.Insinööri lähti taas kattien kanssa kotiinsa muutamaksi päivää, niin voin pidempää päivää tehä ja huomenna olisi taas se hieronta... Saapa nähdä, miten nyt sitten käy... Onneksi nyt ei tarvitse kissoista huolehtia, jos jotain sattuu, se mua viimeksikin eniten huolestutti.
En varmaan huomenna päivittele blogia, kun ei ole mitään vielä loppunut. Olen vasta 8-9 aikaan illalla kotona, niin en taida sen hieronnan jälkeen jaksaa mitään...
Katsotaan sitten keskiviikkona, jos olen voimissani, vaikka niitä "and that's who I am"-juttuja lisää :).
Miumoi <3

2 kommenttia:

  1. Mulla on jäänyt jalkojen kylvettely ihan tykkänään viime aikoina.Rasvauskin vähän niin ja näin.Pitäis ottaa itseä niskasta kiinni ja alkaa taas toimimaan sillä saralla.Diabeetikon jalat kun kaipaavat sitä säännöllistä huolenpitoa ja hoivaa tavallistakin enemmän.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, en tiedä mikä kumma siinä on, että tuo jalkojen hoito jää aina vähemmälle :/.
      Itse olen sentään edes sen joka toinen päivä rasvannut, mutta hyvä olisi saada kuollut iho pois tasaisin väliajoin, niin voiteetkin imeytyisi paremmin...
      Olisikohan se uuden vuoden lupauksen paikka meillä kummallakin tämän suhteen :).

      Poista

Suositut tekstit