sunnuntai 2. joulukuuta 2012

Karonkka-asua, meikkiä ja ruokaa

Nonnih, nyt oon saanut kuvat siirrettyä koneelle ja muokattua pienemmäksi :).
Tosiaan perjantaina sain kunnian olla juhlimassa työkaverin väitös-karonkassa ja tällainen se ostamani mekko sitten oli:

Vasemmanpuoleinen kuva on ilman salamaa ja oikeanpuolimmainen salaman kanssa. Veikeän värinen tuo mekko kyllä on erilaisessa valossa :).
Helmaan ei nyt tosiaan sitä tylliä ehtinyt tulla, mutta laitatan sen sitten seuraavaa juhlaa varten.
Koruina oli Beso Helsingin vihreäsävyinen kaulakoru sinisellä riipuksella ja siniset korvikset.
Huivi oli ystäväni häihin ostamani mekon mukana Uusi Muoti-liikkeestä.
Laukku unohtui kuvasta, mutta mukaani otin Oriflamelta tilaamani Puman pikkulaukun. Sama laukku mulla oli, kun kävin hakemassa latinankielisen maisteritodistuksen viime syksynä (kuva löytyy blogista).
Kengät oli sitten Kenkämeklarilta ostamani kengät noin 3 vuoden takaa. Kunnon juhlakengät pitäisi vielä talveksi ostaa...

Tässä sitten mekkoa takaa, tuollainen nyöritys siihen tuli (ja tuota vielä aseteltiin kuvien ottamisen jälkeen). Mr. Insinöörillä meni 20 minuuttia nyörittää tuo, Neffikin oli avustamassa :D.

Silmämeikki oli samanlainen päivällä ja illalla. Käytin siihen Avonilta ostamaani uutta True Colour-luomivärinelikkoa Arctic Goddess, sävyinä oli vihreän sävyt oikealta puolelta (kuvaa paletistakin löytyy Tilaukset-tunnisteen takaa).
Halusin ottaa kaulakorun kanssa samantyyppiset sävyt, vaikka violetinsininenkin olisi ollut hyvä.

Tilaisuus oli sitten illalla Ravintola Hugossa Uudella Seurahuoneella. Ohjelmassa oli ensin alkumalja, sitten alkuruoka valkoviinin kanssa ja pääruoka punaviinin kanssa. Ja sitten alkoikin puheet ja laskin, että maljoja kohotettiin parikymmentä :D. Pääruokaan ja maljoihin meni mulla punaviiniä yhteensä pari lasia... :D.
Puheiden jälkeen oli vielä jälkiruoka viinin kanssa ja kahvin aveciksi otin liköörin. Ihmekään, että hieman humahti päänuppiin :D.

Ruoka oli herkullista, alkuruuasta en muistanut kuvaa ottaa, mutta tässä on pääruuasta kuva...

...ja tässä jälkiruuasta kuva.
Tosiaan hyvää oli sekä ruuat että viinit (ehkä tässä itsekin oppii pikku hiljaa noiden viinien maailmaan :p), mutta annokset oli tyypillisen ravintola-annoksen kokoiset eli ähkyä ei päässyt tulemaan.

Jälleen mulle huomauskohtaus iski myös tuolla puheiden aikaan, mutta onneksi se meni pian ohi, liekö osasyynä sitten alkoholi ja huono istuma-asento...
Puoli 1 aikaan olin jo kotona, kun piti tosiaan eilen sitten jaksaa sinne synttäreille. Harmittaa, kun kaikki jutut tuppaa olemaan samaan aikaan :/. Jospa seuraavan karonkan aikaan pääsisi myös jatkoille, viimeistään sitten omassa karonkassa :D.

Mukava viikonloppu siis takana, vaikka tänä aamuna herätessäni nokka ja kurkku olivat tukossa... Ei varmaan tehnyt kovin hyvää hillua mekossa tuolla ulkona, täällä on ollut ihan jäätävä tuuli nyt muutamana päivänä ja eilen satoi VIHDOIN luntakin!
Mutta huomenna teen ennustus-postausta taas, olin kyllä vähän pettynyt mahdollisten loppujien määrään... Katsotaan sitä sitten huomenna!!
Miumoi <3

6 kommenttia:

Suositut tekstit