perjantai 21. joulukuuta 2012

Kun maailmanloppu ei tullutkaan...

...niin pystyi hyvällä syyllä käymään ostamassa Nelituulian "tyhjäksi" suklaasta, kun joululomakin alkoi :D. Eli lahjoja itselleni...

Valmis rasia nro1. 35kpl konvehteja...

Valmis rasia nro2. 23kpl konvehteja...

Valmis rasia nro3. 16kpl konvehteja...

Ja viimeisessä omavalintaiset, ylhäällä vaaleat tryffelit 18kpl (ostin viimeiset pois :p), keskellä tervatryffeleitä 10kpl ja alimpana vadelmaa 10kpl. Pussissa 3 tryffeliä, jotka ei mahtuneet laatikkoon ja muutama maistiainen kaupanpäällisiksi. Pussi on jo syöty :D.
Nyt on siis varauduttu myös siihen, jos en saakaan suklaata joululahjaksi ;).
Täytyy pitää tuo tiistaina saamani käyntikortti tallessa, niin voi tarvittaessa laittaa tilausta... Tilaaminen kun onnistuu kuulemma ihan hyvin, pitää vaan Oulunsalosta käydä toistaiseksi hakemassa suklaat sitten :).
Ja noh, jätin mä sinne kauppahalliin vielä vähän suklaata muillekin ostettavaksi, mutta isoa määrää siellä ei enää muutenkaan ollut makuja jäljellä :D!

Mutta tosiaan, loma alkoi ja huomenna suunnataan mun äitin luo ensin ja Mr. Insinööri jatkaa sitten aattoaamuna omaan kotiinsa. Seuraavina päivinä mulla on vihdoin kunnolla aikaa tehdä postauksia (jos vain muistan kuvat siirtää läppärille...) ja ennen kaikkea vihdoin aikaa lueskella seuraamiani blogeja!! 3 viikkoon en ole suurinta osaa edes ehtinyt lukemaan, mutta se vahinko otetaan takaisin seuraavina päivinä :)...
Palataan asiaan huomenna, vihdoin :).
Miumoi

4 kommenttia:

  1. No sähän oot oikeen urakalla täytelly suklaavarstoja.. :'--D Nuo vadelmasuklaat näyttää niiiin herkulliselta! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kun kohtaa sen täydellisen suklaan, niin pakkohan se on varastoon ostaa, kun ei tiedä, milloin seuraavan kerran on mahdollista nuista suklaista nauttia :D.
      Nuo vadelmat on ihania, mutta vaaleat tryffelit ovat mun suosikit <3

      Poista

Suositut tekstit