keskiviikko 5. joulukuuta 2012

Kuun ensimmäinen pieni plussa

Eilen törmäsin Oriflame-kaveriin hieronnassa ja sain kyydin kotiin sekä tilaamani tuotteet :D.

Tästä tilauksesta olen ylpeä, sillä plussaksi tuli vain tuo Tender Care Almond :D. Niin kuin oon aiemminkin sanonut, niin minulta löytyy nuo kaikki Tender-tuoksut/maut, en vain voi vastustaa noita! Ja kun erinomainen voide on ollut itselleni, niin haluan kaikki nuo erikoiserät :D.
Nuo muut tuotteet oli sitten uusi mukana kulkeva meikkipussukka (nykyisessä noin 10v. vanhassa alkaa vetoketju jo temppuilla) ja hyväntekeväisyys-kirjanmerkki :).
Seuraavasta kuvastosta en löytänyt taaskaan kuin pari sellaista "mänytvaanhaluantuon"-tuotteen... Tai noh, löytyi sieltä niitä enempikin, mutta muiden kohdalla osasin kuunnella juuri ja juuri järjen ääntä :D. Mä alan kehittyä tässä pikku hiljaa!!

Mutta vieläkään ei oo kuulunut mitään siitä mun JT Beauty Outlet-tilauksesta :(. 20.11. oli tilauksen tilana toimitettu, mutta ei ole tullut mitään ilmoitusta vielä, että olisi postissa... Onko joku tilannut tuolta, että kuinka kauan siinä toimituksessa menee??? Nettisivuilla taisi olla puhetta 3-14 arkipäivästä... Vai tekeekö tämä joulun läheisyys sitten sen, että viipyy näin pitkään... Noh, odotellaan.

Mitään sen kummempaa ei tänne kuulu, hieronnassa meni eilen hyvin ja edelleen on hyvä olo. Samoin tänään oli lyhyt viikkopalaveri ohjaajan kanssa ja hän oli tyytyväinen mun työpanokseen, joten kaitpa ne hommat jatkuu ensi vuonnakin, kun alkoi puhumaan seuraavista tehtävistä jutuista ensi vuoden alkupuolella :p.
Niin ja veronpalautuksetkin tuli tänään, mutta kauaa en niistä ehtinyt nauttia... Tänään oli postiluukusta tullut myös Melalta lasku. Puolen vuoden apurahoista sai nyt maksaa eläkemaksut, niin siihenpä ne palautukset meni, eikä riittänytkään :D. Onneksi oon jo monta kuukautta tuohon varautunut, niin säästössä oli tarvittava summa, että sain maksettua sen pois :).
Nyt saa sitten tammikuussa varmaan seuraavaa hakemusta alkaa laittamaan sinne, kun uusi apuraha on ja sitten taas saa puoli vuotta odottaa päätöstä :p.

Mutta nyt taidan alkaa lukea blogeja, kun jäänyt monen päivän osalta monet seuraamistani blogeista lukematta! Huomenna vapaata, jeeee!!
Miumoi <3

11 kommenttia:

  1. Heissuli! Tilasin itse juuri hiljattain JT Beauty Outletistä, ja oman tilaukseni tulo kesti 7 arkipäivää. Nyt on kyllä varmaan jo jouluruuhkaa, joten varmaan se sinunkin tilauksesi on tulossa.

    Itsekin jännitän ehtivätkö vasta eilen tilaamani Lushit jouluksi perille. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Täytyypä sitten vielä odotella rauhassa, onneksi en joululahjoja tilannut sieltä :).
      Lushit ovat kyllä mulle tulleet yllättävän nopeaa, vaikka viimeksi Royal maililla tuli! Meniköhän viikko vain aikaa :).

      Poista
  2. Moikka! Olen uusi lukijasi, nyt on pakko kommentoida... Itse tilasin JT Beauty Outletista tuotteita 26.10. (tarkastin äsken). Sanoivat lähettävänsä kahdessa osassa painon vuoksi. 6.11. oli paketit laitettu kuulemma postiin, ja muutamaa päivää myöhemmin sain toisen, sen pienemmän paketin. Isompaa en ole edelleenkään saanut. Alkaa huumori pikkuhiljaa loppua, tilasin tuotteita jonkun verran myös joululahjaksi, yhteissumma oli 68,91 e, jonka maksoin samantien.
    Olen ollut yritykseen yhteydessä jo monta kertaa, mutta nostavat vain kädet pystyyn, ja uskovat että se paketti sieltä vielä minulle joskus eksyy. Minulla ei ole paketin kulusta muuta infoa, kuin mitä firman edustaja on minulle sähköpostitse kirjoittanut.

    Ilmeisesti siis jonkun maan posti on tässä lähetyksessä kämmännyt ja ehkä kadottanutkin pakettini. Minua ei haittaisi kiire tai viivästynyt kuljetus, jos tietäisin että kaikki on ok. Tällä hetkellä minua vaan ärsyttää tämä tilanne äärimmäisen paljon, tilauksesta ja maksustani on kulunut kuitenkin jo 6 vkoa. :(

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oho, no tuo 6 viikkoa alkaa kuulostaa jo hurjalta :O !!
      Hieman kyllä nyt alkoi pelottaa omankin paketin vuoksi, vaikkei oma tilaukseni ollutkaan kuin vajaa 40e...
      Ärsyttävää tuo on tosiaan, kun ei voi mitenkään seurata paketin kulkua, tuossa olisi kyllä firmalla parantamisen varaa!!

      Pidetään edelleen peukkuja, että sinunkin pakettisi löytyisi perille!!

      Poista
  3. Onpa upean värinen meikkipussukka =)

    Toi JT-firma saanut kehuja ja moitteita toimitusajoista kaiketi tasaisesti molempia.Jotkut saa paketin nopeasti kun toiset joutuu venaamaan tuhottoman kauan..Aika jännä homma.Olisikohan niillä
    ajoittain joidenkin tuotteiden kohdalla varasto-ongelmia ja odottavat uuden erän eivätkä päivitä mahdollisia puutteita tilaussivustolla..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Itseasiassa mun tilauksessa oli varasto-ongelmiakin... Alunperin ottivat sen takia yhteyttä, kun parikin tuotetta taisi olla loppunut, ja kyselivät mihin vaihtaisin ne. Noh, seuraavaksi pyytämiänikään ei ollut, mutta ihan ok tuotteet pitäisi olla sitten kuitenkin tulossa. Lisäksi laittoivat jonkun ylimääräisen pikkutuotteen hyvityksenä. Käytännössä en siis muista enkä edes tiedä, mitä mulle onkaan sieltä tulossa.... :D Jos tulee.

      Poista
    2. No itsekin aloin miettiä, että olisiko osa tuotteista ollut loppunut tai jotain, mutta eivät ole ainakaan siitä mulle viestiä laittaneet.
      Itse tilasin lähinnä vain Soap & Gloryn tuotteita kokeiluun, joten ne varmaan ovat aika suosittuja tuolla...
      Ei kait se auta kuin odotella, josko ne vielä tämän vuoden puolella tulisi... Täytyy sitten alkaa kyselemään, jos ei ala kuulua tammikuun puolella.

      Poista
  4. Eiköhän se paketti sieltä tule. :) Varmasti ottavat kyllä yhteyttä, jos tuotteita on loppu tai tilauksessa jotain muuta häikkää, vaikuttavat kyllä oikein ystävällisiltä. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toivotaan näin! Hyvä tietää, että ystävällistä asiakaspalvelua ainakin saa sitten tarvittaessa :).

      Poista
  5. Mä voisin kyllä kans ostaa tuon Tenderin almond-version, mutta saas nähdä kun mitään muuta ei olis tarvis tilata ja ihan vasta tein tilauksen Oriflamelle =)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Luulisi, että se olisi vielä jonkin aikaa myynnissä :).
      Tai ostaa vaikka sitten, kun tulee niihin ale-kuvastoihin (todennäköisesti tuotteita niihinkin riittää myyntiin) :).

      Poista

Suositut tekstit