keskiviikko 12. joulukuuta 2012

Mansikoita jaloille

Plööh plaah, jälleen täällä yksin olla öllötän, tällä kertaa kattien kanssa tosin.
Mr. Insinööri lähti jälleen kotiinsa ja on siellä perjantaihin, mikähän on ongelma, kun ei täällä viihdy ;D... Ei vaan, nyt ilmeisesti vihdoin hänelle ja isälleen tulee mahdollisuus käydä kunnolla metsähommissa, kun äitinsä on päiväseltään kotona, eikä jomman kumman tarvitse olla katsomassa isovanhempien perään :). Tosin korvaukseksi saan sitten yhteistä aikaa ainakin aatto-aamuun asti, joten otan tämän vaihtokaupan mielelläni vastaan :).

Mutta kuulumisista seuraavan loppuneen kimppuun:
Eli sain melko piankin loppumaan tämän vanhan Oriflamen Strawberry Smoothing Foot Scrub jalkakuorinnan!
Tästä pidin todella paljon, yksi parhaimmista jalkakuorinnoista, mitä oon tähän mennessä ehtinyt kokeilla :) !!
Tuoksu oli mukavan mansikkainen, vaikka oli tässä sitä perinteistä mentholin tuoksuakin mukana. Ei ollut kuitenkaan vallitseva tuoksu!
Minulle, raapivan karkeasta tykkäävälle, kuorivat rakeet/siemenet olivat sopivan isoja, niitä oli paljon ja ne olivat karkeita. Väriltään tämä oli söpön punaista :).
Toivon todella, että tätä tulisi vielä Oriflamelle kesä-myyntiin, kesällä tämä oli myynnissä aikoinaan pari kolme vuotta sitten :).

Mutta tämän kummempia hölisemättä lähden nyt syömään ja alan tehdä tilausta Avonille. Täytyy katsoa muiden tilausten mukaan, mitä tilaan itselle vai tilaanko mitään (no eiköhän sieltä jotain aina löydy) :p.
Jatketaan huomenna!
Miumoi <3

2 kommenttia:

  1. Nautiskele siitä yksin öllöttelystä.
    Et arvaa miten mä kaipaan ajoittain ihan keskenäni olla möllöttelyä =)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. On vaan ollut turhan tiheään viime aikoina näitä yksin möllöttely-aikoja, niin pikku hiljaa alkaa vähän puulta maistua... Onneksi nyt on sentään katit seurana :).

      Poista

Suositut tekstit