maanantai 17. joulukuuta 2012

Muutamia uusi-vanhoja purkkeja ja höpöttelyä

Joo, oli pakko eilen toipua lauantaista, vanhuus se iski ihan täysin :D.
Ilta meni kaiken kaikkiaan hyvin, hauskaa oli ja tuli syötyä ja humpattua jalat kipeäksi.
Jokaista harmitti vain se, että ne bileet alkoivat niin julmetun aikaisin... Oltiin vähän ennen klo 21 Teatrialla, Movetron jäi sitten näkemättä, kun vessassa ja baaritiskillä meni aika jonottaessa...
Ja Culture Beat viimeisenä lopetti puoli 12 aikaan jo... Tuli vähän sellainen rahastuksen maku suuhun, mutta olihan se ihan kivaa kuitenkin fiilistellä vanhoja biisejä :).
Teatrialta jatkettiin Gloria Nightiin, jossa kuului toisella puolella ysäreitä ja nykyhittejä, toinen puoli oli sitten kasaria ym. vanhempaa. Ja olihan porukkaa liikenteessä! Paniikin meinasi iskeä päälle, kun tulin vessasta eikä ketään tuttuja näkynyt ja muut sitten vain töni ja tallo melkein yli :p.
Puoli 2 aikaan istuttiin jo taksissa matkalla kotiin, että sellainen vanhusten ilta :D.

Seuraavan päivän Mr. Insinööri nukkui ja ilta katottiin Dexterin 5.kauden viimeiset jaksot, että sain tänään viedä DVD:n työkaverille takaisin. Huomenna saankin lainaan 6.kauden, saa sen joululomalla katsoa \o/.
Mutta tosiaan, mie ostin jotain "pientä" Mr. Insinöörin serkulta MK:lta ja lauantaina sain ne, mutta eilen hain ne sitten MN:ltä, kun ei viitsinyt baariin niitä roudata :).

Ostin 35e:lla nuo Cliniquen noin puoleksi käytetyt voiteet ja tuon täyden 400ml Biothermin putsarin. Yllätykseksi MK oli laittanut mukaan myös Biothermin voiteen (noin puolet jäljellä) ja Avènen finnihoidon :). En mä vaan voi tällaisia tilaisuuksia vastustaa, jos saan suhteellisen halvalla kokeilla jotain uutta :p. Kohta mulla loppuukin päivävoide, niin saa ottaa jonkun nuista käyttöön!

Niin ja eilen oli tullut linkkiä myös ystäväni hääkuviin ja bongasin sieltä yhden kivan kuvan myös itsestäni. Kyllä näkee, että ammattilainen ottanut kuvan (Studio P.S.V. oli heillä häissä kuvaamassa):

Hiukset on vähän kyllä pörhölleen mennyt, kun niitä kuurosateita ja kovaa tuulta meinasi olla silloin :).
Mutta joo, "hieman" erinäköinen kuva kuin silloin mun asusta otettu kuva kotona :D.
Täytyy ystävältäni kysyä vielä yhdestä polttariporukan kuvasta ja yhdestä minun kuvasta, kun kuvaaja pyysi katsomaan suoraan kameraan. Kiva olisi nähdä, millainen siitä on tullut :D.
Tuon kuvan tilannetta en kyllä muista, en tiedä tajusinko edes jonkun ottavan minusta kuvaa tuossa.
Mutta kerta kaikkiaan kauniita kuvia oli tullut häistä!
Voisin kyllä vakavasti harkita tuota kuvaamoa, jos itselleni tulee jotain kuvatarpeita (alan tosin jo luopua toivosta, että itse naimisiin pääsisin enää :p). Toinen, josta olen tutuilta hyvää kuullut, on Janica Karasti :).

Juups, mutta nyt alan valmistautua Sh'Bam-tunnille lähtöön! Täytyy viimein saada tätä laiskuutta nujerrettua ennen joulua!
Katsotaan, miten ehdin tällä viikolla kirjoitella... En halua hirveää stressiä ottaa taas itselle, vaikka jälleen ärsyttää, ettei ehdi kunnolla tänne kirjoitella :/. Loppuneita olisi kyllä esiteltävänä!
Miumoi <3

4 kommenttia:

  1. Vastaukset
    1. Kiitos ^_^.
      Kyllä ne ammattilaiset vaan saa näköjään hyvät puolet esiin :).
      Täytyy varmaan käydä kuvaamossa teetättämässä omat pärstäkuvat aina, kun itse ottamista tulee aina niin kauheita :D.

      Poista
  2. Vau mikä kuva sinusta! Toi tukkakoriste sopii kuin nyrkki silmään! ;) Haaste mun blogissa sinulle! 8)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kaunis, niin kehuista kuin haasteestakin ^_^.
      Huomasin postaus-luonnoksissani, että edelliseenkin haasteeseesi pitäisi vastata ;D. Nooh, on sitäkin sentään vähän aloitettu jo ;D. Kyllä ne vielä julkaisuun tulee ;).

      Poista

Suositut tekstit