lauantai 29. joulukuuta 2012

Pettymyksiä, ale-shoppailua ja rentoutumista

Tästä tuleekin tällainen sekalainen postaus nyt, kun parit loppuneet esittelen ja lisäksi parit tulleet... Käytiin siellä ale-ostoksilla nimittäin tänään!
Käytiin ensin Anttilassa ja Partioaitassa, kun Mr. Insinööri halusi katsoa Samsungin tv:tä ja lisäksi piti uudet talvihanskat löytää ja Partioaitasta löytyi sitten hyvänoloiset Haltin hanskat. Ostin ne sille, kun en ehtinyt joululahjaksi käydä etukäteen ostamassa :).
Sitten mä halusin käydä The Body Shopissa katsomassa, olisiko tarjouksessa limited edition-tuotteita, mutta oli vain setteinä myynnissä :(. Olisin voinut käsivoiteina/vartalokuorintoina niitä ostaa kokeiluun, mutta niitä ei ollut yksittäismyynnissä.
Tyhjin käsin sieltä lähdin sitten (hyvä minä!!!) Yves Rocherille, kun sieltäkin halusin katsoa niitä limited edition-tuotteita.

Ja VAIN nämä lähti mukaan!! 50ml vartalokuorinta Apple delight-tuoksulla (3e) ja vanilla-lemon käsisaippua (2e). Yritin nuuhkia sitä toistakin sarjaa, mutta en saanut tukkoiselta nenältä mitään irti tuoksusta, eikä sitä ollut käsisaippuana myynnissä, niin jätin ostamatta :).
Siinäpä ne mun shoppailut oli!!
En jaksanut alkaa mitään vaatteita tässä puolikunnossa katselemaan...
Käytiin myös Stokkalla kattomassa sitä tv:tä, mutta sitä ei ollut siellä.

Sitten suunnattiin Budget Sportiin, kun aattelin katsoa spinning-kenkiä, mutta eipä niitä löytynyt eikä riittänyt keskittyminen tarpeeksi siihen etsintään. Kivat toppahousutkin siellä olisi ollut tarjouksessa, mutta en jaksanut alkaa sovitella, kun porukkaakin oli niin paljon. Sieltäkin siis tyhjin käsin pois...
Mr. Insinööri halusi vielä Giganttiin, josta se sitten osti meille uuden telkkarin :).
Tullessa käytiin vielä ruokakaupassa, joten omalta osalta suht halpa reissu oli :D.

Mutta nyt niihin loppuneisiin!
Ensin lyhyesti tästä Lushin tilauksen mukana tulleesta Superbalm Scalp Treatment-näytteestä.
Tätä riitti noin 4 käyttökertaan ja olisi ehkä kannattanut käyttöohje lukea tälle, kun väärän käyttötavan takia en oikein tykännyt tästä...

Tässä Britti-Lushin sivuilta otettu sisällys.
Suomen sivuilla oli tällainen käyttöohje:
"Ota voidetta reilusti sormenpäähäsi ja hiero hellästi päänahkaan. Voide on erityisesti päänahalle, ei niinkään hiuksille, joten kannattaa yrittää saada suurin osa nimenomaan päänahkaan. Anna vaikuttaa noin 20 minuuttia (tai vaikka yön yli) ja pese pois. Superbalm on todella öljyistä, joten sinun pitää ehkäpä pestä hiukset pariinkin kertaan, jotta saat öljyn kunnolla pois."

Itsellä tosiaan tuntui jäävän hiukset melko rasvaisiksi/rasvoittuvan nopeammin tämän käytön jälkeen, enkä antanut tämän vaikuttaa 5min kauempaa, kun hajukaan ei ollut mieleeni...
Mutta ehkä tälle pitäisi antaa joskus uusi mahdollisuus näytteenä, kun nyt tietää, miten tätä pitää oikein käyttää...

Toinen loppunut oli sitten tämä Oriflamen Swedish Spa-sarjan Smoothing Face Scrub kuorinta ja en voi muuta sanoa kuin, että voi Oriflame minkä mulle teitte, prkl!!!
Tätä edeltävä kuorinta oli tosiaan itselleni lähes täydellisyyttä hipova ja toivoin etteivät uudistaessaan olisi koskeneet sisältöön, mutta siihen olikin raa'alla kädellä koskettu!!
Kyllä meinasi itku päästä (vaikka edellisessä tekstissä muuta väitin), kun tätä kokeilin ja huomasin sisällön muuttuneen täysin!
Kuorivat rakeet olivat lähes olemattomat (omaan makuuni) ja sain ison määrän tätä laittaa, että kuorimistehoa tulisi tarpeeksi. Lisäksi tämä kirveli kasvoja, varsinkin nenää, ihan järkyttävästi etten kyennyt tätä minuuttia pidempään edes pitämään naamassa!
En tajunnut inci-listaa katsoa, mitä ne on tähän laittaneet, mutta oli kyllä itselleni niin karvas pettymys tuon edellisen täydellisen version jälkeen, ettei ole vallan tosikaan :(.
En todellakaan aio tätä ostaa uudelleen eli sen täydellisen kasvokuorinnan metsästys jatkuu taas...
Ymmärrän toki, että ihmisten tarpeet ovat erilaiset ja jollekin tämä varmasti on se täydellinen tuote, joten haluaisinkin mielenkiinnosta tietää, onko joku kokeillut näitä kumpaakin versiota ja mitä mieltä on ollut näistä???

Tätä kirjoittaessa tuli myös MN:kin käymään kylässä ja toi samalla mun pikkuisen Dermosilin tilauksenkin :D. Dermosilillähän alkoi myös ale, niin osa joulu-settien purkeista oli yksittäismyynnissä. Pitihän sitä parit himoitsemani tuotteet vielä tilata kokeiluun:

Amber-suihkugeeli ja Fig Leaves-käsisaippua. Tuo suihkugeelikin menee käsisaippuaksi käyttöön :). Eli eiköhän nämäkin tule ensi vuonna käytettyä, purkkien kokokin on vain 240ml :).
Nämä olivatkin sitten viimeiset tulokkaat tälle vuodelle \o/.

Mutta nyt lähden ottamaan rennosti taas, vähän samaan tapaan kuin Neffi otti eilen illalla Mr. Insinöörin kainalossa :).
Josko minulle olisi vuorostaan tilaa kainalossa :D.
Palataan huomenna taas asiaan loppuneiden parissa!
Miumoi <3

8 kommenttia:

  1. Kokeileppas ihan mielenkiinnosta sitä kookosöljy-sokeri kuorintaa. Voin luvata, että et pety.. tai jos petyt niin voit käyttää sitten sen kookosöljyn ruokaa tehdessä :) Taas ite sillä kasvot kuorin ja en kyllä vois olla tyytyväisempi. Nyt talvella on myös kuivat läiskät käsivarsista saanut kyytiä kun kerran viikkoon kuorin samalla aineella koko kropan. Korvaa mulle laiskurille myös sopivasti koko kropan rasvaamisen :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, kyllä mä uskon, että sokerikuorinta ainakin on tehokas :).
      Kyse on lähinnä laiskuudesta alkaa itse värkkäämään noita kuorintoja, niin yritän näistä valmiista kaupallisista ensin löytää sen täydellisen :D.
      Mutta jos ei ala löytyä, niin sitten se on varmaan pakko alkaa itse värkkäämään :D.

      Poista
  2. Tuo Yves Rocherin omppukuorinta on varmasti ihana! Itselläni on se suihkugeelinä ja olen aivan ihastunut siihen. :)

    Sen Yves Rocherin toisen kausituoksun, Candied Mallowsin suhteen et menettänyt mielestäni mitään. Pistävä, lattea kukkatuoksu, kyllä tuo vanilja on paljon parempi. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Yritin eilen illalla nuuhkia tuota kuorintaakin, vaan on nenä niin tukossa, ettei siitäkään mitään irti saanut :D. Jospa tänään saisi sitä käyttäessä jotain irti tai sitten odotan, että saan tuon nenän taas toimimaan ennen kuin kokeilen sitä :).

      Hyvä tietää, etten menettänyt sitten mitään tuon Candied Mallowsin suhteen! Sen mitä tukkoiselta nenältä sain irti, niin olin tuota kukkaisuutta haistavinani eli ei varmaan olisi ollut mun tuoksu :).

      Poista
  3. Juu tuo Yves Rocherin Candied Mallows on vallan kaamea tuoksu, joten älä harmittele. :) Luin muistaakseni YR:n sivulta tms. että se on marsipaanin / mantelimassan tuoksuinen, enkä voi sietää kumpaakaan.... Ja muutenkin jotenkin outo valinta tuotteen tuoksuksi. :)
    Vanilla Lemon ja Apple Delight on ihania! <3 Mulla on parhaillaan käytössä tuo samainen käsisaippua ja miniversio omena-suihkugeelistä. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No nyt oon sitten enempikin helpottunut, en itsekään tykkää marsipaanista yhtään :D.
      Täytyy nyt vaan toivoa, etten täysin ihastu noihin vanilla-lemoniin ja Appleen, kun niitä ei sitten enää saa ;D.

      Poista
  4. No älä muuta sano. :D Se on se kausituotteiden ja kosmetiikkalakkoilun huono puoli, ei saa löytää mitään ihanaa. ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Näinpä, tosin "onneksi" koko ajan tulee kuitenkin jotain yhtä kivaa, niin ei ehdi harmitella liikaa poistuvia :D.

      Poista

Suositut tekstit