keskiviikko 26. joulukuuta 2012

Pohjoisnavalla

Eipä nuo meikäläisen otsikot ole tähänkään mennessä mitään maailman nerokkaimpia olleet, mutta pään ollessa täynnä räkää en yllä edes siihen mun perinteiselle tasolle... Noh, näillä mennään :p.
Nyt ajattelin lyhkäisesti esitellä parit loppuneet näytteet.

Kuvissa tosin esiintyy nyt "täysikokoiset" näytteet, kun en muistanut niitä pieniä muruja kuvata.
Eli sain loppumaan Lushin tilauksen mukana pyytämäni näytteet North Pole Soapista, tässä valkea osa...

...ja tässä pinkki osa.
Kuten pakkauksen teksteistä voi lukea, valkea tuoksui piparmintulle ja jotain puumaistakin siinä oli seassa. Pinkissä oli sitten ripaus suklaata.
En tiedä oliko suurin syy pienessä näytekoossa, kun tuoksua en saanut tuntumaan muuten kuin tuoksuttelemalla ihan lähellä nenää, käytössä tuoksu tuntui entisestään laimenevan...
Pidin kyllä kummastakin tuoksusta todella paljon, sen verran mitä irti sain!!

Nyt minulla onkin ankarassa mietinnässä, tilaisinko Briteistä kummastakin tuoksusta omat täysikokoiset palaset vai Suomen sivuilta yhden täysikokoisen palan, jossa olisi kumpaakin sävyä/tuoksua vai jätänkö tilaamatta ollenkaan, kun sain nyt kuitenkin tätäkin testata...
Mutta jos tätä ei tulekaan enää ensi vuonna?!??!
Raa'alla järjellä kun mietin, niin onhan mulla palasaippuoita vielä koko ensi vuodeksi jäljellä eli sen suhteen en kyllä tarvitse yhtään... Ja pääsisin ehkä joskus kokeilemaan muitakin himoitsemiani saippua-merkkejä, kuten Stenders ja Soap Factory...
On tämä vaikeeta :D.

No nyt on taas seuraava täysikokoinen saippua-pala lähtenyt käyttöön, sekin Lushilta :). Tätä I Should Coco:a ei olekaan enää ollut myynnissä, tämänhän ostin kun se oli vielä mahdollista.
Arvostelua tulee varmaan sitten tammikuun aikana, toivottavasti :).

Tänään olen taas nukkunut pitkään, niistänyt nenää ruvelle, pelannut Topkanissa pitkästä aikaa, lukenut kirjaa ja blogeja ja syönyt suklaata :). Huomenna sitten takaisin kotia kohti, kun Mr. Insinööri tulee hakemaan :). Kotona pitäisi varmaan jotain järkevää sitten yrittää tehdä (=siivota...). Plaahh... Nooh, se on huomenna se vasta!!

Tämä kuva unohtuikin eilen laittaa!! Meijän kissoillakin oli aattona joulurauha, kun mahtuivat hetkeksi samalle tuolille nukkumaankin :D.
Mutta nyt jatkan tätä öllöttämistä!
Miumoi <3

2 kommenttia:

  1. Oho, suklaasävytuoksuinen, sepä ois kiva, ainaskin jos vain tarpeeksi tuoksuisi.
    Terkkuja, erityisesti kissoille ;)!!!
    -Helena ja Blackie-

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, tuo pinkki kyllä vaikutti tosi kivalle!
      Olisi vain tosiaan enempikin voinut tuoksua, mutta voi osaltaan tuo näytteen kokokin siihen vaikuttaa.
      Terkkuja myös sinne koko teidän poppoolle ^_^.

      Poista

Suositut tekstit