lauantai 15. joulukuuta 2012

Sokerinen Joulupukki

Hahaa, ehdin kuin ehdinkin pikaisen päivityksen tehdä nyt! Käytiinkin eilen kaupassa, kun Mr. Insinööri tulikin aiemmin kotiin :). Nyt se vaan taaaas lähti käymään kotikotonaan aamulla jonkun tuttunsa kanssa, hakemaan jonkun paineilma-kompressorin (or what ever it was). Todennäköisesti sen pitäisi ehtiä takaisin neljäksi :p.
Mutta nyt olisi seuraavan loppuneen esittelyvuoro:

Sain tuossa joitain päiviä sitten käytettyä tämän Lushin Sandy Santa Sugar Body Scrub kuorinnan, joka on siis tämän vuoden joulu-tuote :).
Tästähän ei oikeasti jäänyt mitään jäljelle, kuva on otettu ennen käyttöönottoa :).
Kuorivuus oli loistava, niin kuin on ollut kaikilla kokeilemillani Lushin kuorinnoilla. Tämä ei kuitenkaan tehnyt ihoa kosteutetun tuntoiseksi, niin kuin mulla on nyt ollut muutama kuorinta eli kroppa piti rasvata suihkun jälkeen :).

Tuoksu ei valitettavasti ollut yhtään mieleeni, liekö syynä ollut tuotteen sisältämä ruusupuu... Ihan liian tunkkaisen kukkainen tuoksu omaan makuuni.
Eli tätä tuotetta ei tarvitse minun jemmata varastoon joulun jälkeen, onneksi :D.
Sisällysluettelo otettu Britti-Lushin sivuilta.

Mutta nyt alan laittamaan vähitellen pärstääni kuntoon, kun oon koneella vetelehtinyt... Nousinkin ylös vasta yhden aikaan, kun huonosti nukuin ja Neffi ennen 7:ää alkoi jotain mesuta. Sitten 8 aikaan otin vielä lihasrelaksantin, joka teki nyt minusta aika väsyneen, huoh...
Jospa tämä tästä! 2½ tunnin päästä sitten etkoilemaan ja reilun 5 tunnin päästä Teatrialle :).
Miumoi <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Suositut tekstit