torstai 27. joulukuuta 2012

Takaisin kotona!!

Huhhuh, vähän sai kyllä jännittää päästäänkö kotiin, kun auto alkoi temppuilla ja 2 kertaa jouduttiin pysähtymään tien poskeen ja Mr. Insinööri joutui pellin alla värkkäämään...
Käytiin myös kysymässä tarvittavaa osaa, mutta huomenna tulee vasta :/. Putput-kyytiä oli sitten loppumatka, mutta onneksi auto kesti pihaan asti!
Nyt on laukut purettu ja seuraavaksi pitää järjestää tuo Blogi-kansio järjestykseen sekä kamerasta tyhjentää muutamat kuvat. Aamulla nimittäin yhden tuotteen esittelyä varten meikkasin ja kuvailin, kun aion tuon tuotteen heivata pois :).
Eli tänään ei tule sittenkään tämän kummempaa tekstiä, huomenna sitten tulee taas vähän pidempi postaus tuosta tämän aamuisesta jutusta sekä yhdestä toisesta tuotteesta.
Edelleen nenä vuotaa ja päätäkin alkoi jyskyttää, joten parempi pian lähtä koneelta rentoutumaan sohvalle. Palataan siis huomenna asiaan, toivottavasti jo aamusta :). Suunniteltiin, että käytäisiin ale-myyntejä myös katselemassa huomenna, mutta se riippuu nyt täysin tuosta autosta...
Miumoi <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Suositut tekstit