torstai 20. joulukuuta 2012

Tilauksia ja Lahjuksia

Hellou hellou!!
Eilen jäi taas postaamatta, vaikka oli kyllä aikomus kirjoitella! Oli vaan jumppaa, Avonin paketin hakua, tavaroiden pussitusta, lahjojen paketointia, suihkussa piti käydä ja sitten yhtäkkiä kello olikin jo yli kymmenen ja aamulla oli herätys puoli 6 aikaan...
Nyt tuleekin sitten isompi pläjäys kuvia mun tilauksista, kun kolmesta paikkaa sain tavarat :D.

Tässä ensin kokonaiskuvaa Avonin 17.jakson paketista. Mukavan tilauksen sain vielä kasaan, vaikka ajattelin edellisen jakson olleen se "huippu" :).

Tässä sitten minun Avonin tilaukseni, kuvasta puuttuu 3 joululahja-tuotetta :). 2.jakson kuvastojen lisäksi tilasin itselleni tuon karhunvatukka-vanilja-kylpyvaahdon, intiimipesuaineen "kriittisille päiville" ja viinipullon korkit :D. Nuo oli niin hauskat, että oli ne pakko saada!
Sitten ilmaisena kannustelahjana, kun tilaus oli tarpeeksi iso, sain luomivärin pohjustusvoiteen! Hauska päästä testaamaan, haastaako yhtään UDPP:n paikkaa :D. Tuosta laitoin myös muutaman näytteen asiakkaille :).
Ei paha tilaus mielestäni, varsinkin kun nuo purkit oli viimeistä kertaa myynnissä...
Mutta ei ne siihen valitettavasti loppuneet:

Äidiltä sain sitten joululahjaksi tämän Naturalsin vanilja-setin, jossa oli vartalovoide ja -kuorinta :D. Tuo kuorinta menee onneksi nopeasti ja voiteella on käyttöikää marraskuulle 2015 asti ;D.

Sitten eilen illalla sain myöskin mun Oriflamen 17.jakson tilauksen, josta tilasin luomiväriapplikaattoreita, uutuus käsivoiteen ja huulikiillon. Meikkisienet tuli jälkitoimituksella, ne tilasin viime jaksossa.
Tuttuni oli sitten laittanut myös joululahjaksi ja kiitokseksi asiakkuudesta kasvojen pohjustusvoiteen :D. Minähän en koskaan kieltäydy ilmaisesta kosmetiikasta ;D.

Ja sitten tuossa äsken tultiin MN:n luota, kun hänellä oli mun Dermosilin pieni tilaukseni...

Enhän mä voinut nyt enää vastustaa tätä Fresh Walnut-hajuvettä, jota olin kuumeisesti miettinyt jo silloin joulutilaukseen...
Nyt kun seuraavaan Dermosilin tilaukseen menee taas hetki, niin annoin periksi ja tilasin tämän kokeiluun, kun hyviä kommentteja tästä Dermosilin sivuilta luin :).
"EdT:n tuoksu on makea ja hedelmäisen raikas. Sen alkutuoksussa on päärynää, omenaa ja sitruunaa, keskituoksussa persikkaa ja pohjatuoksussa vadelmaa ja mansikkaa. Tuoksu sopii kaikenikäisille naisille".
Että meni sitten tämä joulukuukin lievästi plörinäksi näiden tilausten suhteen...

Mutta lahjojakin sain vielä lisää!
Veljeltäni sain Budapest-kohvehtirasian ja R toikin minulle hakiessaan Avonit niin nämä kaksi Kivi-tuikkua, joista hän jo vihjaisi viime postauksen kommenteissa <3.
Nyt sain sävyt Vihreä ja Mustikan sininen !!! Kivi-perheeni kasvoi jälleen ^_^. Tosin sanoinkin R:lle, että täysin ilmaiseksi en näitä ota eli aion keksiä jonkun jutun, millä korvaan nämä :).
Kuva ei tosiaan tee oikeutta tuolle mustikalle, kiitos salaman...

Muutenkin tänään meni kivasti päivä, kun mulla oli ohjaajan kanssa palaveri ja hänkin innostui niistä mun löydöksistä eli kyllä ne hyvin suurella todennäköisyydellä ovat todellisia !! Joulun jälkeen pitää vielä varmistaa ne uudelleen :).
Huomenna pitäisi vielä hoitaa oma osuuteni siivousvuorosta, saa vaan nähdä, miten pääsen sängystä aamulla ylös ja miten saan nosteltua pesuun painavia vesihauteita, kun kävin pitkästä aikaa Pumpissa tuossa illalla ja siinä oli uusi ohjelmakin !!! Jalat ja kädet huutaa armoa tällä hetkellä :D.
Eli tällaista tänne. Huomenna pitää vielä Mr. Insinöörille käydä yksi lahja ostamassa ja äidillekin pitäisi jotain keksiä, sitten voisi alkaa rauhoittumaan joululoman viettoon :).
Mitäs sitä teille kuuluu???
Onko jo kaikki jutut joulua varten hoidettu?? Oletteko jo lomalla??
Nyt lähden katsomaan Criminal Mindsin ja suihkuun! Jospa huomenna saan loppuneita taas esiteltyä :).
Miumoi <3

6 kommenttia:

  1. Henkisesti oon kyllä ihan lomalla ja eipä mulla olekaan kuin nämä kolme työvuoroa ennen joulua. Eilen paistettiin eka oma joulukinkku,aiempina vuosina ollaan ostettu valmis "rulla". Vaan olipa tuuri että löydettiin tuo kolmen kilon kinkku,siinä on kyllä kahdelle tarpeeksi. Ja oishan ollu tarjolla myös sinkkukinkkuja mutta ne oli hieman epämääräisen näköisiä. Joululta toivon vaan yhdessäoloa ja rauhoittumista.-R

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tsemppiä viimeisiin vuoroihin!
      Oi että, olisi kyllä kiva kokeilla paistaa itsekin oma kinkku... Ehkä meillekin se yhteinen joulu tulee joskus mahdolliseksi Mr. Insinöörin kanssa :).
      Nyt vielä toistaiseksi "joutuu tyytymään" äitin tekemään mureaan kinkkuun ;).

      Poista
  2. Nauti kun pääset "valmiiseen pöytään".
    Hikoilet sitten aikanas omien pöperöiden teossa,usko pois.

    Ja kerrohan kun kokemusta Avonin pohjustajasta.Katselin jotta sellainenkin saatavilla,mutten aio tilata ellei ala saada hehkutusta..
    BB-voiteen laittavat onneksi myös "näytemäisesti" pikkutuubeihin myyntiin,se pitää hommata kokeeksi ilman muuta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, oon samaa aatellu, että eiköhän sitä ehdi vielä itsekin jouluruokia värkätä :).
      Itsekin mietin, että voisi sen näytetuubin ostaa siitä BB-voiteesta, hyvin varmasti se 5ml riittää testiin :).

      Poista
  3. Tänään lähdetään piipahtamaan kotikonnuilla moikkaamassa äitiä ja isän haudallakin käydään. Paluumatkalla tarttee vielä käydä kaupassa, huh, toivottavasti ruuhka siellä ei ole hirmuinen =/

    Mutta voi ei, mä oon jo jonkin aikaa himoinnu tuota mustikansinistä Kivi-tuikkua! Välillä aina kattelen kun niitä on myynnissä fb:n ryhmissä ja Huuto.netissä, vielä oon pidättäytyny vaikkei siitä maltaita tartteis maksaa. Kyllä mä sen varmaan vielä joskus itelleni hankin... =)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi että, rohkeita olette, kun kauppaan vielä uskaltaudutte!! Luultavasti siellä on muutama muukin ihminen, ainakin jos kaupungissa käytte...

      Jos jotain himoitsee pitkään, niin luultavasti se kohde tulee ennemmin tai myöhemmin hankittua :D. Tuo mustikka oli kyllä kiva sävy!!

      Rauhallista Joulua sinulle ja jaksamista, nyt kun sulla on ensimmäinen joulu ilman isääsi!

      Poista

Suositut tekstit