sunnuntai 30. joulukuuta 2012

Vuoden viimeiset loppuneet ja vähän valitusta

Aloitetaanpas suoraan nämä loppuneiden esittelyt :).

Kuun alussa sain käytettyä tämän Oriflamen, suhteellisen uuden tuoksun, London for Her Eau de Toilette näytteen. Oriflamen sivujen mukaan tämä onkin enää 3 jaksoa myynnissä.
Tuoksukuvailu: "Orvokkiin ja ruusuun sekoittuu mausteinen punapippuri ja valkoinen myski."
Oli liian kukkainen tuoksu omaan makuuni, joten en aio hommata tätä itselleni.

Toisena näytteenä käytin pois Avonin U by Ungaro Fever Eau de Parfym tuoksun. Aikoinaan kun tämä tuli uutuutena myyntiin, niin tuoksutäplästä nuuhkittuna tämä vaikutti lupaavalta tuoksulta ja monesti mietinkin ostavani tämän.
Ostaminen jäi kuitenkin ja vasta nyt sain tämän näytteenkin käytettyä :D. Laitoin tätä kuitenkin aivan liikaa kerralla, kun parfyymi kyseessä, joten tympäännyin tuoksuun ihan todella... Täytyy melkein katsoa, löytyykö minultä tätä näytteenä enää, että voisin pienemmällä määrällä kokeilla uudelleen, tämän sivuston kuvailun mukaan tuoksu olisi aika paljon minun tyyppiseni... Tosin myynnissä tätä ei taida enää olla Avonilla...

Tästä Avonin Today Tomorrow Always-sarjan Romantic Voyage Eau de Parfym-näytteestä en muista enää, mitä mieltä olin!! Myynnistä tämä poistui tämän vuoden alussa (muistaakseni välillä tainnut tulla ale-sivuille myyntiin). Saman sivuston kuvailun perusteella tämän tuoksut olisi mun mieleeni ja jos en ihan väärin muista, niin tämä kyllä taisi olla sellainen "lempeä" ja "hento" tuoksu, vaikka olikin parfyymi...

Eipä näistä nyt ottanut pirukaan selvää, tykkäsinkö näistä vai en :D. Nämä näytteet pitäisi kirjoittaa ylös aina heti käytön jälkeen, kun vielä muistaa tunnelmat :).
Noh, eteenpäin!!

Päätin myös yllättäen heittää pois yhden luomivärinkin!
Oon ostanut tämän Avonin ColorTrend-sarjan Eyecatching Eyeshadow:n (voidemaisen luomivärin) kesäkuussa 2010 sävyssä Flirty.
Tämä olikin kiva sävy kulmaluulle käytettäväksi tai puuterisen luomivärin alle, mutta tuo sivellin meni mulla tukkoon ja sitä räplätessä sain sen erään kerran menemään rikki ja puolet sisällöstäkin lensi vessan seinille... Sen jälkeen tuota onkin ollut vaikea käyttää, joten päätin nakata vihdoin pois, kun ei tullut pitkään aikaan käytettyä.
Jälleen siis viisastuin, enkä aio vastedes ostaa tuollaisia siveltimellä levitettäviä voidemaisia luomivärejä :).

Viimeisenä loppujana oli sitten Avonin Solutions-sarjan Complete Balance Day Oil-free Mattifier kasvovoide, jonka voitin Avonin sivuston Facebook-arvonnassa.
Suojakerroin 15 on aina hyvä juttu, mutta siihenpä hyvät puolet omalla käytöllä jäi.
Mulle ei näköjään enää sovi nämä mattapintaistavat voiteet, kun liikaa laitettuna rullautuvat/kuoriutuvat pois iholta. Tarpeeksi vähän kun laittoi, niin toimi joten kuten meikin alla, mutta kyllä mulle jäi sellainen plääh-fiilis tästä...
Onneksi en ostanut itselleni tätä, niin saan ne rahat sitten käyttää johonkin toiseen Solutions-voiteeseen :). Muutama mielenkiinnon kohde olisi kyllä itselläni, mutta pitää ensin näytteet kokeilla niistä.

Nyt on sitten päiväkäyttöön lähtenyt tämä Mr. Insinöörin serkulta käytettynä ostamani Cliniquen voide ja muutamia kertoja käyttäneenä vaikuttaa paljon paremmalta omalle iholle kuin tuo Complete Balance, vaikka tämäkin on sekaiholle tarkoitettu voide :).
Katsotaan, josko saisin parin kuukauden aikana tuon puolikkaan tuubin käytettyä :).

Mutta nyt tuleekin tämä lopputeksti valitettua, joten jos se ei kiinnosta, niin voitte jättää lukemisen tähän :). Huomenna tuleekin sitten Joulukuun ja koko vuoden yhteenvedot, kääääk :D.

Niin, tänään saatiin yksi urakka vihdoin tehtyä, jota olin suunnitellut jo monta kuukautta, nimittäin vaatehuoneen järjestäminen!!
Luulin sen olevan suht helppo ja helpottava homma, vaan kattia kanssa... Sen reilun kolmen tunnin jälkeen olin suorastaan masennuksen vallassa... 1 kassillinen lähti roskiin ja 4 kassillista lähtee varmaan SPR:n konttiin (3 kassillista oli mun vaatteita ja parit kengätkin).
Mikä tässä sitten oli masentavaa, kun hyllyillekin jäi tyhjiä koloja ilman vaatteita? Jouduin laittamaan eteenpäin niin monta lempipaitaani ja toppiani, kun ne eivät yksinkertaisesti joko mahtuneet tai istuneet enää päälle nätisti :(.
Purskahdin itkuunkin yhdessä vaiheessa, kun niitä sovittelin ja itkin varmaan 10 minuuttia Mr. Insinöörin sylissä, kun tuntui niin pahalta :'(.
Kyllähän mä järjelläkin toki tajuan, että muutamat niistä paidoista ovat olleet mulla jo lukioajoista eli ei ne enää voi mahtuakaan päälle, mutta moni toppi oli kuitenkin vain noin 3v vanhoja, EMP:ltä tilattuja eikä nekään menneet päälle...
Mulle jäi enää esimerkiksi 6 toppia ja 11 t-paitaa käyttöön ja noistakaan kovin montaa ei voi esim. kesällä käyttää ilman päällyspaitaa...
Baarissa käytettäviä vaatteita jäi 5 toppia, 2 pitkähihaista ja 2 hametta... Eipähän ole valinnan vaikeutta, mitä pistää päälle viihteelle lähtiessä...
Farkuista huomasin, että kahdet eivät meinanneet mennä pitkisten kanssa kiinni, vaikka ne olen hommannut EMP:ltä tänä vuonna!!! Mulla on siis nyt 1 yli-isot, 2 pikkuisen liian pienet ja 2 sopivan kokoiset farkut kaapissa sekä yhdet, joista pitäisi rikki mennyt vetoketju vaihtaa...
Sitten huomasin, että urheiluvaatteitakin mun pitäisi ostaa oikeasti lisää, kun sieltäkin parit t-paidat heitin pois, kun olivat pieneksi/kulahtaneiksi menneet...
Huomasin taas, kuinka oma kroppa voikaan saada pahan mielen aikaan, tuntui että haluan palata takaisin 10 vuotta taaksepäin, kun olin vielä 20kg kevyempi ja hoikempi...
Huoh...

En tiedä, miten tästä surkeasta olosta pääsen taas eroon. Tuntuu, että nyt vain ahdistaa entistä enemmän mennä vaateostoksille, kun ne eivät korvaa noita menettämiäni vaatteita, niitä kun ei enää myynnissä ole :(. Ei ole kyllä pitkään aikaan vituttanut näin paljoa...
Vittu, kun menisi tämä saakelin nuha edes pois, että pääsisi tätä perkeleen läskiä taas kurittamaan kunnolla. Alkaa jo tämä liikkumattomuuskin ahdistaa ihan todella...
Ehkä huomenna päivällä yrittää vaikka kävelylenkillä käydä edes, jos se piristäsi vähän.
Tällaista siis tänne vaihteeksi!
Kyllä mä tiedän, että tämä menee kohta ohi, kieritään nyt hetki taas vaihteeksi itsesäälissä, kohtahan tuo arkikin alkaa taas, niin lähtee rullaamaan elämä eteenpäin :).
Huomenna siis sitten ne yhteenvedot!
Miumoi <3

10 kommenttia:

  1. No maailma on täynnä vaatteita,joten sä kyllä ihan taatusti löydät vähintäin yhtä hyvät tilalle...oikeasti.
    Ja 10 vuotta sitten sä olet ollu fyysisesti keskenkasvuinen joten älä haikaile sen ajan painoa tahi kroppaa.Opi elämään nykyisessä,fixaa jos se saa olosi paremmaksi.
    Sä olet nainen etkä likanläpyskä joten käytä naisellisuutta hyväksesi äläkä murehdi sitä =)
    Siinä sulle uudelle vuodelle tekemistä kun tälläät ne sun nykyiselle vartalomallille sopivat kuteet niskaan ja katsot peilistä kuin komee friidu sieltä katsookaan takasi.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Siinä taitaa olla tosiaan työsarkaa ensi vuodelle, että oppii oikeasti hyväksymään tämän nykyisen vartalomallin ja löytää sille sopivat vaatteet :).
      Kyllä tämä tästä, jälleen tätä alkushokkia vain, kun monet niistä vaatteista oli niin rakkaitakin.
      Kiitos mukavasta kommentista <3

      Poista
    2. Hyvä Tyly, hän se osaa elämänkokemuksellaan ja empatiallaan löytää juuri oikeat sanat. :)

      Voin itsekin sanoa täältä 30-kympin paremmalta puolelta, että keho vain muuttuu 25 v:n jälkeen, eikä voi millään näyttää enää samalta kuin 17-vuotiaana.

      Mutta ei hätää, se muuttuu vain naisellisemmaksi ja se omakin tyyli alkaa löytyä. Eli rakasta vartaloasi, liiku niin paljon kuin huvittaa, ja varmasti löytyy uusia kivoja vaatteita jotka korostavat parhaita puoliasi! :)

      Poista
    3. Juu, kyllähän mie tuon järjellä tajuan varsin hyvin, että turha haikailla enää sitä 18-20-vuotiaan kroppaa :).
      Kroppani on vaan niin paljon muuttunut tässä parinkin vuoden aikana, ettei meinaa oikein mukana pysyä ja sitten aika ajoin tulee näitä järkytys/shokki-fiiliksiä, kun ei osaa suhtautua näihin äkillisiin muutoksiin...
      Täytyy toivoa, että kohta puoliin alkaa tämä muutosvaihe tasoittua, niin uskaltaa alkaa ostelemaan niitä vaatteita ihan tosissaan ja se oma tyylikin vihdoin kunnolla löytyisi :).

      Poista
  2. En siis ole yksin ahdistukseni kanssa! ;) Jaksamista näihin järkyttymisen hetkiin! ;)

    - Kirkupöllö

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aah, mahtavaa tietää, etten ole yksin tunteideni ja järkytykseni kanssa ;D

      Poista
  3. Muru hei, sä oot niin hoikka ja nätti ettei sulla ole mitään murehdittavaa! Tuossa alkusyksystä kun mä sairastin enempi niin laihduin semmosen 6 kiloa ja olin NIIN onnellinen! Kunnes sitten se sairastamisen pahin vaihe meni ohi ja pystyin taas syömään: 2 viikossa tuli ne 6 kiloa takaisin. Naisen elämä se vaan on tällästä, ikuista jojoilua. Mäkin oon joutunut niin monesti heittämään vanhoja (liian pieniä) vaatteita pois ja ollut niin masis. :/ Mutta kuten tuolla ylempänäkin sanottua, niin 17-20 vuotiaana se kroppa on kauneimmillaan ja sitten tulee väkisinkin eteen se vaihe jossa pyöristytään ja tulee "naisellisemmaksi". :) That's life. Ja onneksi meitä rakastetaan vaikka painettais kolmesataa kiloa ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu, näinhän se menee :). Ei auta muu nyt kuin yrittää välttää enempää paisumasta tästä tilasta ;).
      Oon jo onneksi paremmalla mielellä :).
      Uusin voimin vain tulevaan vuoteen, kumpikin meistä <3

      Poista
  4. Tosin ymmärrän paremmin kuin hyvin miltä tuntuu kun vihaa omaa kroppaansa. -.- MUTTA siihen ei saa tuudittautua! Sisäinen kauneus on tärkein, niin klisee kun se onkin. Mä tykkään susta vaikka olisit suohirviö! :D

    VastaaPoista

Suositut tekstit