lauantai 22. joulukuuta 2012

Yksi aamuputsari taas loppunut

Nonniih, nyt ollaan täällä äitini luona ja voi yrittää alkaa rentoutumaan vähitellen :). Tosin se ei vaan kovin hyvin fyysisesti onnistu, sillä tämä äitin asunto on niin jäätävän kylmä aina ja varsinkin nyt kun ulkona pakkasta -24C... Makuuhuoneessa oli tuossa päivällä noin +16C, samoin parkettilattia on jääkylmä, saisi olla toisetkin villasukat jalassa... Yritin laittaa kynttilöitäkin tuossa palamaan ja patterit on nyt eteisessä ja keittiössä päällä ja pian myös sauna lämpiämässä, niin jospa tuo kylmyys hetkeksi antautuisi :).
Kissatkin viimein alkaneet rauhoittua, ei tarvitse koko ajan enää vaeltaa ympäri asuntoa :). Misse (äitin kissa ja Siirin veli) ei oikein arvostanut, kun nuo kaksi narttua tänne asteli, mököttää tuolla makkarin puolella :D.

Mutta mennäänpäs viimein asiaan. Nyt vihdoin juttua seuraavasta loppuneesta! Huomasin, että osa kopioimistani kuvista oli epäonnistunut tikulle siirrossa, niin joutui käyttämään sekä Paintia että Gimpiä, että sain kuvan auki ja pienennettyä... Ja nyt kun oon läppärillä, niin tässä taas kuvat näyttää mulla ihan erilaiselta mitä pöytäkoneella, saapa nähdä miltä ne teillä näyttää... Yrittäkää kestää keskiviikkoon, sitten pääsee taas pöytäkoneelle takaisin :). Tosin nyt ainakin kuvan koot pieneni todella pieneksi, kun vähensin kirkkautta melko paljon kuvista (kiitos salamavalon), kuinkahan tummia niistä sitten tuli...

Mutta niin, aamukäytössäni kolmisen kuukautta aktiivisesti ollut Avonin Solutions-sarjan Complete Balance Day and Night Cleanser loppui viimein.
Tämä ei aikanaan ehtinytkään olla myynnissä kuin ehkä kolmisen jaksoa ennen kuin Solutions-sarja meni uusintaan ja tämä poistui.
Täytyy sanoa, että hieman harmittaakin, ettei tätä enää ole :/. Meikkien poistoonkin tätä kokeilin yksittäisinä iltoina (puhdistuksen toisena osana), mutta siihen tämä ei mielestäni passannut kovinkaan hyvin.
Aamuputsarina tämä taas oli mielestäni todella mukava käyttää!! Incin loppupuolella tässä näytti olevan mentholia ja sen huomasi kyllä sellaisesta lievän viilentävästä tunteesta. Aluksi en pystynyt edes sanomaan, kuvittelinko sen tunteen, vai oliko se todellinen :). Aamulla ja kesällä se oli kyllä aika kivan tuntuinen, kun virkisti juuri sopivasti kasvoja.
Ja tunne ei ollut todellakaan sellainen henkeä salpaava, mitä esim. itselleni tulee välillä Cliniquen 2-vaiheen kasvovedestä, vaan tosiaan sellainen häivähdyksen oloinen :).
Jos tätä olisi vielä myynnissä, niin voisin kyllä mielelläni tuubin ostaa uudelleen käyttöön!!

Nyt on aamukäyttöön lähtenyt monen vaihtoehdon joukosta viime talvena/alkukeväästä apteekista ostamani Aco Clinidermin vaahtopuhdistusaine. Tämän ostin tosiaan, kun tämä sarja oli uudistumassa ja vanhat tuotteet oli myynnissä -30% alella ja kaupan päälle sai 20e arvoisen kasvoseeruminkin (sekin käytössä) :).
Pakko tästä jo nyt sanoa viikon käytön perusteella, että on kyllä todella ihana putsari <3. Tarkempaa arvostelua sitten, kun joskus loppuu eli ehkä puolen vuoden sisään :D.

Niin joo, Tylymuija pyysi arviota saamastani Avonin silmäluomenpohjustajasta. Erillistä kuvaa en muistanut siitä ottaa tähän hätään ja jätinkin sen kotiin.
Eilen päätin kokeilla kunnolla sen kestävyyttä ja laitoin aamulla luomille pohjustajan lisäksi violetin rajauksen, yhtä Avonin voidemaista luomiväriä ja sitten The Body Shopin violettia Baked-luomiväriä. Töissä katsoin peilistä silmämeikin oltua silmissa noin 4-5 tuntia, niin luomiväri oli kerääntynyt tehokkaasti luomivakoihin, mitä mulla ei ole tapahtunut kertaakaan nyt UDPP:tä  1,5 vuotta käyttäessäni... Eli Avonin luomivärinpohjustaja ei todellakaan mulla vedä lähellekään vertoja UDPP:lle!! Nyt oon iloinen, että sain tuon ilmaiseksi kannusteena, eikä tarvinnut omia rahoja pistää siihen. Luulen, että mulle ei tule enää UDPP:n voittanutta pohjustajaa vastaan, UDPP on mulle se THE ONE :). Sillä kun on satunnaisesti luomivärit kestänyt jopa hikijumpankin!
Täytyypä katsoa, pystyisinkö tässä loman aikana, kun pääsen kotiin, tekemään kuvavertailua noista pohjustajista :).

Tällaista siis tänne. Tulipa vähän pidempi postaus nyt vaihteeksi :).
Nyt jatkan blogien lukemista, palataan taas huomenna seuraavan loppujan kanssa!!
Miumoi <3

2 kommenttia:

Suositut tekstit