perjantai 18. tammikuuta 2013

Kyllä huulijuttujakin loppuu!!

Hei vaan hei!
Jälleen on päivä vierähtänyt nopsaan! Samoin teki kyllä iltakin, missäs muualla kuin jumpassa ;).
Mutta jälleen saan pienen pienet voitontanssit tanssia, kun sain seuraavan jutun loppumaan muistaakseni parissa kuukaudessa alusta loppuun töissä!

Kyseessä oli nimittäin tämä aikanaan asiakaspalautuksena tullut Avonin Tinted Lip Balm sävyttävä huulivoide sävyssä Pink.
Oon itse yhden tällaisen käyttänyt jo aiemmin, kun oli edellisen kerran myynnissä muutama vuosi takaperin. En sitten jaksanut alkaa tätä postittamaan takaisin Avonille, vaan käytin itse, kun mulle tämä kelpasi ihan hyvin.
Puikossa oli tosiaan tuollaista vaaleaa rasvaa, joka huulilla hohti kivasti hennon metallisen pinkkinä.
Aioin ottaa tästä huulilla kuvaa, vaan arvatkaapa muistinko ja oliko mitään mahdollisuuttakaan siihen...
Eli mielestäni sävytti kivasti huulet, ei kuitenkaan ole verrattavissa huulipunaan.
Mutta sitten huulirasvana tämä oli aika onneton, varsinkin näin talviaikana :(. Tätä joutui vartin välein laittamaan huuliin, kun tuntui huulet koko ajan kuivilta...
Siksipä en itse tätä itselleni uudelleen ostaisi, vaikka sävytys huulissa olikin ihan kiva. Huulirasva huulirasvana ja huulipunat huulipunina.

Nyt olenkin ottanut töihin tehokäyttöön vaihteluksi huulipunan, vaikkakin nyt talviaikaan oikeasti saisi ennemmin niitä huulirasvoja käyttää... Noh, pitäähän näitä puniakin saada joskus loppumaan, niin kärvistellään nyt talvi näin :).



Mutta nyt mie lähden syömään jotain ennen kuin Voice of Finland alkaa. Tuo vatsa alkaa muistuttaa kurinallaan, että voisi sitä syödä taas, kun lounaastakin on jo jokunen hetki aikaa...
Mutta jee, viikonloppu jälleen!!! Josko mä saisin tehtyä tälle työpöydän järjestykselle jotain, kun tuli vähän noottia Mr. Insinööriltä... Voisi ilmeisesti näitä papereita ja lehtiä siivota tästä järjestykseen :D.
Miumoi <3

4 kommenttia:

  1. Ite oon tykännyt käyttää Avonin Shine Attract huulipunaa tuollaisena huulivoide/punana. Se on se Avonin puna, jossa puikon reunat on geeliä ja keskellä pieni värialue.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tiedätkö, mä oon monesti halunnut tilata sen kokeiluun itselleni, mutta en oo vielä saanut keksittyä tarpeeksi hyvää "syytä" ostaa yhden punan lisää entisten joukkoon :D.
      Nythän mä periaatteessa sain hyvän syyn kokeilla, pelittäisikö tuo talvella... :D

      Poista
  2. Oi vitsit, kiitos vinkistä Unikas, mullahan on just tuo huulipuna joten tarttee kokeilla miten se kosteuttaa näin talvella =)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ja mä sain hyvän syyn ehkä tilata viimein kyseisen punan ;D.

      Poista

Suositut tekstit