tiistai 29. tammikuuta 2013

Orogold Cosmetics

Sainpas käytettyä Dubain tuliaisina MN:ltä saamani näytteet ja nyt ajattelin muutamalla sanalla niistä kokemusta kertoa :). Kuvat otettu Orogoldin sivuilta, kun tyhjiä näytepurkkeja en jaksanut alkaa kuvaamaan enää...

Ensimmäiseksi sain käytettyä näytteen vartalokuorinnasta (oli todennäköisesti tämä 24K Golden Body Scrub, MN korjaa jos olen väärässä!), jota riitti yläkroppani kuorintaan ja hieman myös jalkoihin.
Ja olihan tämä pätevää ainetta! Koostumus tuntui hieman merisuolalta, mutta rakeet sulivat melko nopeasti märällä iholla. Kuorintatehoa siis riitti omaan makuuni enemmän kuin tarpeeksi, mutta samalla tämä myös kosteutti ihon niin, etten pahemmin rasvaa enää kropalle laittanut suihkun jälkeen :).

Sitten tuossa muistaakseni pari kolme iltaa sitten kokeilin kasvokuorinnan (24K Deep Peeling). Ja hemmetti, tämäkin teki mitä lupasi! Myös minun nenääni kuukausia koristanut kuiva läikkä hävisi tämän kuorinnan jälkeen :O !!! Ihosta lähti paljon likaa ja kuollutta ihoa ja se oli silmin nähden raikkaampi ja pehmeämpi, eikä kuivuudesta ollut tietoakaan!

Sitten tänään sain käytettyä viimeiset rippeet kasvovoidenäytteestä, jota riitti 2 illalle ja 3 aamulle, on siis tosi riittoisaa kun pieni määrä riitti kasvoille!!
Tästä en vain tiedä, kumpi se näistä voiteista oli; 24K Intense Moisture Cream vai Deep Day Moisturiser Cream (MN, help me :D)??
Mutta oli kumpi oli, niin tämä voide oli kyllä niin täydellisen yleellistä, etten ole mitään tällaista ennen käyttänyt! Nenäni kuiva läntti pysyi poissa ja muutenkin iho oli ennen kokemattoman kosteutetun tuntuinen ja ihanan pehmoinen!

Joo, mä tiedän kuinka ällönlälly hehkuttamiselta tämä koko postaus kuulostaa :D. Itse toivoin kovasti, etten olisi näihin tykästynyt ja olin oikeasti skeptinen, että nämä mitään ihmeellistä tekisi! Olen nimittäin esimerkiksi siihen laivalta ostamaani Estee Lauderin seerumiin ollut niin pettynyt, että ajattelin näidenkin olevan vain jotain hirveää rahastusta...
Mutta nyt mun sydän itkeekin sitten verta, kun nämä maksaa ihan tolkuttoman paljon tuolla nettisivuilla ja näitä ei taida Suomesta saada kuin jostain päin Helsinkiä (?) ja ulkomaille tuskin pääsen vähään aikaan (eikä kukaan tuttukaan ole nyt menossa mihinkään) :'( !!!
Mä ihastuin... ei, rakastuin ihan täysin näihin, varsinkin noihin kasvotuotteisiin (kroppakuorinnasta saan kyllä samat tehot Body Shopin tai Dermosilin kuorinnalla, vaikka oli tämäkin versio kyllä ihana...) ja mä ihan oikeasti haluaisin ostaa käyttööni täysikokoiset purkit... prkl... Ja asiaa ei helpota se, etten ole testannut halvemmista tuotteista vielä näiden veroisia tuotteita! Kyllä nämä ovat _melkein_ hintansa väärti...
Dubaissa olisi tosiaan 6 täysikokoisen tuotteen setti maksanut noin 180-190e eli olisi huomattavasti halvempi tuohon nettisivuun verrattuna...
Noh, sitä lottovoittoa (pitäisi ehkä ensin lotota) tai ulkomaan matkaa odotellessa... Olipahan kyllä silti aivan mahtava päästä näitä yleellisyyksiä testaamaan, kauniit kiitokset vain MN, kun uhrasit kallisarvoisia mömmöjäsi mulle kokeiluun <3.
Onko kukaan muu näitä tuotteita päässyt testaamaan/ostamaan?? Mitä olette tykänneet??

Jooh, vielä olisi yksi näyte huomiseksi esiteltävänä, sen jälkeen olisi tämä kuukausi paketissa tulleiden ja loppuneiden osalta :). Oijoi, en malta odottaa yhteenvetoa ;D !!
Palataan sitten huomenna asiaan :).
Miumoi <3

14 kommenttia:

  1. Mä olen testannut yhden tai parin näytteen verran kasvovoidetta ja kuorintaa. Näillä on ollut myyntiständi Espoon Isossa Omenassa ja sielä kiusaavat ohikulkijoita. Ihan oikeasti, mun mielestä myyjät ovat todella aggressiivisia ja suorastaan ällöttäviä. Siis myyntityön kannalta oikea lähestymistapa, mutta mua kuvottaa tää, että tullaan vetämään sut suunnilleen kädestä siihen kärryyn, kysytään nimi ja siinä testautetaan sulla niin hirveän "henkilökohtasesti" tuotteita ennenku ehdit myyjää silmiin edes vilkasta. Puhetta tulee niin paljon, ettet ehdit väliin mitään sanoa, saati vetää kättäsi irti. Ja kysytään, että kummastas näistä nyt tykkäät enemmän. Suoraan sanottuna tuo ei sovi Suomeen. :(

    Tuotteet tuntuivat mukavilta ja ylellisiltä, mutta luulen, että hinnoissa on aivan saakelisti ilmaa.... Jotenkin tulee mieleen semmonen huijausfirma, jonka tuotteet nimenomaan TUNTUVAT ihanilta, mutta eivät sitten kuitenkaan oikein tee mitään ihmeellistä. :/

    Anteeksi negatiivisuuteni, siis en tarkottanu nyt tänne tulla haukkumaan. :D Tämä on vain mun mielipide, johtunee vaan ylityrkyistä myyjistä ja todella kalliista hinnoista. :/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No hui, minkälaisia myyjiä siellä ollut :o. Eipä kyllä itsellänikään tulisi tuollaisen jälkeen isoa halua ostaa tuotteita!
      Ei kyllä todellakaan tuollainen myyntitekniikka sovi tänne...

      Yritin inciä löytää nuille tuotteille, että olisi voinut katsoa silikonien määrän esim. kasvovoiteesta ja mitä juttuja niissä nyt sitten oikeasti on, mutta en pikaisella etsinnällä löytänyt.
      Mutta ainakin kasvovoiteen osalta omalla ihollani tuntuma oli täysin erilainen muihin testaamiini voiteisiin verrattuna ja kuivuus kyllä silmin nähden oikeasti helpotti ja katosi.
      Ja tuo kuorintakin oli kyllä niin erilainen muihin testaamiini verrrattuna, sitä kuollutta ihoa lähti ihan järkyttävä määrä irti, etten meinannut silmiäni uskoa :D.

      Järkyttävän hintaisiahan nuo on, ei siitä pääse yli eikä ympäri, mutta kyllä alkoi itsellä tosissaan tehdä mieli ostaa täysikokoiset tuotteet kokeiluun. Näkisi, mitä tapahtuu pidemmällä aikavälillä :).

      Ja älä anteeksi pyytele mitään! Minähän nimenomaan pyysin kertomaan omia kokemuksia ja siihen kuuluu myös negatiiviset sellaiset :).
      Hyvä oli ainakin tuo tietää, niin osaa pysyä nuista myyjistä kaukana, jos sattuu joskus tulemaan käyntiä Espoossa :D.

      Poista
    2. Joo ei kannata vahingossakaan katsekontaktia myyjiin... :D Hyvä että tuotteet toimi kuitenkin. :)
      Sain tänään mailia JT Beauty Outletista, että mun mailit oli löytynyt roskapostista ja on käynyt taas joku käsittelyvirhe, että mun tilaus ei oo päässy postitettavien listalle.... Eli tässä sitten odotellaan taas tovi.... Hyvä että sun paketti on jo toooosi lähellä! ;)

      Poista
    3. Voi itku, että sullakin on niin huonoa tuuria taas käynyt tuon JT:n kanssa :(. Mä pidän peukut pystyssä, että sullakin viimein etenisi tuo homma ja saisit purkit kotiin!!
      Informoi tänne edelleen, kun tilanne muuttuu! Mä haluan kyllä ehdottomasti tietää sun paketin kohtalon!

      Poista
  2. Mä oon jännityksellä odottanutkin, milloin testaat nuo! Ikävä kuulla että tykkäsit :D
    Oikeat tuotteet olit löytänyt, voide oli tuo Deep Day moisturiser muistini mukaan.

    Itse en ole sen suuremmin vielä kokeillut aineitani. Käytän ensin pois tällä hetkellä käytössä olevat tuotteet, ja otan nuo sitten jokapäiväiseen käyttöön. Mulla kun on tosiaan se päivittäinen kasvoputsauskin tuota sarjaa nyt. Uskon että sillä näkee sen oikean tehon/tehottomuuden sitten paremmin kun ei sotke muita aineita asiaan ollenkaan. Äkkiähän se iho reagoi jos se on pelkkää täyteainetta koko mömmö. Kuorinnan tehoa aion kyllä kokeilla saunaolosuhteissa perjantaina.

    Itsellä tuo kuorinta kuivatti seuraavana päivänä ihoa tosi paljon, mikä kyllä ei välttämättä ole huono asia tällaiselle rasvapäälle. Tuota naamakuorintaa suositeltiin käytettäväksi vain kerran viikossa tai kerran kahdessa viikossa, varmaan juuri sen kuivattavuuden takia. Mutta se tehokas kosteutus oli kyllä oltava sen käytön jälkeen.

    Ensikosketus oli itselläkin positiivinen, mutta ei nuolaista ennen kuin tipahtaa ;) Sun pitää joskus vielä tulla testaan se vartalovoide.
    Olisko se sitten kesälomamatka Dubaihin edessä :D

    - MN

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, valitettavaa kyllä ihastuin noihin vähän liikaakin ;D.
      Onpa kyllä meillä sitten erilaiset kasvojen ihot, kun itse en isompaa kuivuutta huomannut kuorinnan jälkeen ja en edes sitä kasvovoidettakaan paljoa sen jälkeen kasvoille laittanut :o.
      Päin vastoin, kaikki kuivat läntit lähti kuolleen ihon mukana pois :D. Tosin nyt ne on palanneet nenälleni takaisin, kun ei enää noita aineita ole...
      Mutta olihan se hauskaa niin kauan kuin sitä kesti ;).
      Ehkäpä se Dubai voisi hyvinkin olla varteenotettava vaihtoehto kesäksi... ;D

      Poista
  3. Joo, T-alueella se kuivattaminen ei tosiaan haitannut yhtää, nenäkin ihan puski talia ulos, mutta ohimoilla ja leukaluilla sitten tuntui kiristystä kun se seutu on mulla aika ylikuiva muutenkin. Mutta tunne katosi kyllä kun rasvasi. Sanoisin kuitenkin että hyvällä tavalla kuivattava, kun rasvan ja kuolleen solukon poistaminenhan siinä kuorinnassa se idea käsittääkseni onkin :)

    Mutta mielenkiinnolla jään odottamaan noiden totaalitestausta. Mulla on kyllä sen verran herkkä tuo iho reagoimaan kaikkeen, että eiköhän tuo viikossa jo selviä onko noista mihinkään!

    Englannin Orogoldilla netissä oli tuo sama setti myynnissä mikä mulla nyt on, hintaan noin 350 euroa (!!!). Ja kun saatiin vielä kaupanpäälle ne vartalotuotteet jonka setin nettihinta näyttäis olevan noin 105 euroa, niin voisinpa sanoa että en lähtis paljo tilaileen. Ehkei kuitenkaan ihan NIIN hyviä voi olla.

    Kattelin tässä, että Emirates ajelee aika edukkaasti Dubaihin tuolta Varsovasta, eikä Varsovaan matka maksanut kovin kauheesti.. ei sillä että jo nyt tähän Suomen ilmastoon olisin kyllästynyt ;)
    Dubai taitaa olla vaan aika tappavan kuuma kesäkuukausina :(

    - MN

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Okei, mulla kiinnittyi huomio varmaan niin tehokkaasti mun nenään, kun ällistelin sitä ihon pois kuoriutumista, etten ehtinyt tajuta mitään muuta :D.
      Mutta poskiltakin ihoa lähti aika tehokkaasti, kun mietin, että loppuuko tää ihon kuoriutuminen koskaan ja pitäisikö tästä huolestua :D.

      Mutta jos sulla iho reagoi huonosti, niin mä voin ainakin sen naamakuorinnan ja -rasvan sulta ostaa ;).
      Ja en mä kyllä tuolta netistä aio mistään tilata noita, odottelen sitä päivää, josko pääsen matkustelemaan ja kohtaan nuo tuotteet hyvään hintaan tai sitten jos sä matkustelet, niin pistän sut roudaamaan mulle putelit ja rahat tilille ;).

      Poista
  4. hehhe, kuulostaa suunnitelmalta ;)
    Juu, katsotaan kuinka naaman käy. Siinä oli sellainen vartalosuihke muuten mukana siinä setissä kans. Siitä mä voisin luopua heti kättelyssä jos kiinnostaa. Mä en oikein ymmärrä niiden käytön hyötyä, e-vitamiinia se kai vaan sisälsi. Eikä se oikein edes tuoksunut millekään, aika turhake siis mielestäni :D

    MN

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No ilomielin mä annan kodin kaikille orvoille ja hylätyille kosmetiikka purnukoille ;D. Voin sen suihkeen ottaa kyllä, tuleepahan sellainenkin sitten testattua :D.

      Poista
  5. terve!

    minulta löytyy orogold tuotteita:

    -orogold deep peeling voide ovh 299

    -orogold manikyyrisettejä ovh 299

    -orogold saippuaa ovh 29/kpl

    Myyn ohjehintoja halvemmalla.

    0404854889

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. On kyllä liian hintavaa, jos nuo ovat euroja :/.
      Tuolta Orogoldin omilta sivuilta saisi halvemmalla...

      Poista
  6. Jep, tuon verran ovat maksaneet hesassa orogoldia myyvässä liikkeessä.
    Tollasia hintoja olen ajatellut pyytää:

    -orogold deep peeling voide 150€

    -orogold manikyyrisetti 150€

    -orogold saippua 12€

    Ota yhteyttä jos olet kiinnostunut, 040-4854889

    Ja jos jenkeistä tilaa niin päälle tulee 24% veroja+ toimituskulut :/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ok, täytyy pitää mielessä nuo :)
      Nyt on vaan tulossa hääjuttuja sen verran, että rahat menee enimmäkseen niihin eli isommat kosmetiikka-hankinnat joutuu jättämään hamaan tulevaisuuteen :D

      Poista

Suositut tekstit