perjantai 1. helmikuuta 2013

Bodenilta paita-tilausta

Nyt tuleekin pikaisesti kuvat tilaamistani vaatteista, kun tehtiin taas työporukalla tilaus Bodenille :).
Mullahan tosiaan t-paidat ja topit vähenivät radikaalisti, kun siivosin vaatehuoneen hyllyt, niin tarvitsin kipeästi sinne täyttöä. Tällaiset jutut tilasin:

Grecian Tee, sävyssä Navy. Ihanan tuntuista kangasta!!

Crochet Tee, sävyssä Sweet Pea.

Tänään jälkitoimituksena tullut Empire Line Top, sävyssä Olive Vintage Vine.
Muut paidat tulivat jo pari viikkoa sitten :).
Tätä en ole ehtinyt vielä sovittaa.

Cathered Cami Top, sävyssä Bellflower. Tämä oli aika vartalonmyötäinen malli, mutta menee kyllä pitkähihaisen alla :).

Pretty Ruffle Tee, sävyssä Iris. Sävy on enempi violettiin menevä kuin tässä kuvassa tai nettisivun kuvassa.





Olen kyllä ollut tyytyväinen tämän firman vaatteisiin mitä mulla on ennestään (3kpl) ja nämäkin ovat sopivia itseni päälle :). Tuotteet myös tulivat työkaverille noin viikossa paitsi ne vaatteet, jotka oli tilapäisesti loppuneet varastosta. Tiedot niistäkin on nettisivuilla, kuinka pitkä toimitusaika niissä on. Katsotaan, jos joskus saan kuvattua näitä päälläni :).
Nyt vaan alkoi tehdä mieli tehdä lisää vaate-tilausta Halensille ja EMP:lle... :D

Mutta nyt lähden syömään, kun hirveä nälkä CorePulsen jälkeen :D. Sitten alkaisikin Voice of Finland jälleen ja huomenna vielä töihin geelien purkuun... Huomenna kuvailen ja laitan ennustus-postauksen, jos ei mitään yllätyksiä tule :).
Miumoi <3

4 kommenttia:

  1. no nYT tää postaus kolahti het kerralla. Mie ku oon ihan onneton ottaan selvään mistään uudesta (haluun kaiken valmiina nenun eteen:) Bodenista ja EMP:stä o ikinä kuullukkaan!! Hyvältä kuullostaa, onko koot sitä mitä pitääkin Bodenilla? Vai onko niinkuin joskus on ollu jossain firmassa että pitää otta "numeroa isompi" kuin normaalisti tilatessa ja kaiken on joutunut palauttamaan. Entäs kokemukset tuosta EMP:stä? Halensinkin olin jo kokonaan unohtanut.
    -Helena ja Blackie-

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Miekin kuulin työkaverilta tuosta Bodenista ja nyt oli tosiaan 3. kimppatilaus töissä :).
      Mulla itselläni on paitakoko tällä hetkellä 38-40 ja Bodenilta oon tilannut aina koon 12 ja sopivat juuri hyvin. Tuo Catheret cami toppi oli hieman tyköistuvampi vaikka oli kokoa 12, mutta ei sekään liikaa ahdistanut päällä :).

      EMP:ltä olen tilannut M-L kokoa. Osa paidoista menee M-kokoisena, mutta osa on tyköistuvampaa, niin niistä oon ottanut suosiolla L:n. Yleensä pyrin kommentit lukemaan tuotteista ja muutaman kommentin perusteella olenkin ottanut isomman koon.
      Eli aika lailla riippuu mallista/kankaasta, että mikä koko menee eli se ei auta kuin tilata ja sovittaa :).

      Halensilta olen tilannut 38-40 kokoisia, tosin nyt en tiedä, kuinka tilanne on muuttunut, kun tuo yläkroppa saanut edellisen tilauksen jälkeen enempi massaa :D.

      Poista
  2. Heippa! Kivan värisiä paitoja,itekin oon nyt ostanut uusia vaatteita (varsinkin paitoja) kun tuo maha on ruvennu kasvamaan.oon yrittäny siirtyä hieman värikkäämpiin vaatteisiin,tosin nythän saakin kivoja mammavaatteita. Housuja en oo ostanu kun kahdet ja ne riittää,etenkin kun osa vanhoistakin menee vielä. Pitää vaan tehdä inventaari vaatekaappiin ja laittaa syrjään ne vaatteet joita en nyt tule käyttämään. Bodenista en ookaan aiemmin kuullut muualta kuin täältä,onko mitä hintaluokkaa esim.t-paidat? Ite oon löytäny netistä muutaman hyvän sivuston josta saa vaatteita joita voi raskausajan jälkeenkin pitää.nyt oon saanu kasaan hyvän "vaatekokoelman" joten vähään aikaan ei tarvi itselle ostaakaan. Mikä onkin ihan hyvä sillä rahaa tulee menemään muihin hankintoihin. Ja pitää pikkuhiljaa ruveta myös kattelemaan vaatteita vauvalle. -R ps:antiikkimessuilla en nähny kuin kahden värisiä Kiviä,mustikamsinisen ja tummanpunaisen,hinta oli 25 euroa/kpl (tuntui muutenkin että hinnat oli viime kerrasta nousseet,tinkiähän tietenkin voi),itselleni en löytäny mitään,J löysi muutaman kirjan.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No sun ei kannatakkaan kovin hirveää varastoa ostaa, kun tuskin jäät sen kokoiseksi, kunhan vaavi on ulkoistunut ;). Hyvä että olet saanut koottua kokoelman joilla nyt pärjäät ^_^.

      Tuolla Bodenilla on reilusti korkeammat hinnat jos vertaa H&M:ään Gina Tricotiin tai vaikka Halensiin, mutta mielestäni laatu on selvästi parempaa. Keskihinta t-paidoille/tunikoille on varmaan jotain 20-30£ välillä eli onko tuo nyt 25-35e. Halvempia ja kalliimpiakin löytyy.

      No hyvä tietää, ettei messuille tarvitse lähteä, sultahan mä sainkin tuon mustikansinisen ja tuosta tummanpunaisesta en osaa sanoa, olisiko ihan välttämätön saada... Normaali punainenhan multa löytyy :).

      Poista

Suositut tekstit