torstai 14. helmikuuta 2013

Kaksisuuntainen Päivä

Jooh, onpas ollut taas niin tunnerikas päivä, että huhhuh!
Oon ollut tänään niin väsymyksen kuin raivonkin partaalla, kuten myös haikea ja iloinenkin...
Töissä ensinnäkin mokailin ihan jäätävästi CSGE:tä tehdessä; geeliä valaessa otin toiseen geeliin huonot lasit, joten seurauksena oli se, että sain väkivalloin ja kädet punaisena takoa laseja saadakseni suurimmat ilmakuplat pois... Työkaveritkaan eivät uskaltaneet mun lähelle tulla tuossa vaiheessa :D. Sitten mokailin vielä näytteiden latausten kanssa, jonka seurauksena mun piti 2-3 kertaan tehdä väri-lataussekoitukset uudelleen toiselle geelille ja näin mun suunniteltu päivä piteni 1½ tunnilla. Hieman pääsi ärräpäitä suusta... Ja lisäksi stressiä tulee siitä, että huomenna on yhteen apuraha-hakuun deadline, enkä ole hakemukseen ehtinyt juurikaan perehtyä... Voipi olla, että tuosta säätiöstä on turha odottaa saavansa rahaa :p.

Noh, päivän pelasti onneksi tapaaminen rakkaan R:n kanssa ja käytiin tosiaan siellä Body Shopissa, mutta arvatkaa, mihin tuhlasin sen mun lahjakortin?
No ostin sillä R:lle ystävänpäivälahjaksi hänen haluamansa vartalovoin ja tuli kyllä siitä paljon parempi mieli kuin mistään itselle ostamastani ^_^. Mutta ostin myös itselleni yhden jutun:

Kuorintahanskat!
Hihii, pääsen sitten näiden kuorimistehoa testaamaan :D. Piti saada koko lahjakortti käytettyä, niin otin sitten nuo, maksettavaa jäi vielä vähän reilu 3e :).

Mieli parani entisestään, kun päästiin Pannuun syömään. Otin Paholaisen kanaa vuohenjuustoperunoilla :).
Harmittavasti siellä oli pitkä pöytä täynnä abeja, joista lähti ääntä sen verran, ettei omia ajatuksiakaan meinannut kuulla...
Mutta alettiin siinä sitten hieman R:n kanssa miettiä, että hemmetti meillä oli penkkaripäivä 9 VUOTTA sitten :O !!! Ei kait me näin vanhoja olla...

Lohdutukseksi otettiin jälkkäriksi sitten suklaakakut mokka-jäätelöllä :D.
Nooh, syönnin jälkeen käytiin vielä Stokkalla pyörähtämässä, kun R kävi ostamassa vaavilleen ensimmäisen pienen jutun. Niin kuin sanoin R, nyt ei ole tuosta paluuta, ehkä sun pitää kuitenkin ostaa se toinen lipasto sieltä Ikeasta sitten ;D.

Sitten tulin bussilla kotiin ja käytiin Mr. Insinöörin kanssa Valintatalosta hakemassa mun Avonin paketti, jolloin mun mieliala muuttui jälleen:

Matkahuolto, MITÄ HELVETTIÄ ?!!???! Oli mun ensimmäinen ajatus päässä... Ei ole kyllä vielä kertaakaan tullut näin huonossa kunnossa paketti perille...

Kaikeksi onneksi kaikki tilatut tavarat oli paketin sisällä, ettei tarvinnut lähteä reklamoimaan...

Itse nyt sitten hieman repsahdin tämän 3.jakson tilauksen kanssa...
Kuvastojen lisäksi tilasin uuden Naturals-vartalosarjan setin Vadelma-Hibiskus tuoksussa. Tämä oli pakko saada ihan tuoksun takia. Olen shampoota ja ja hiussuihketta tuoksutellut (hiussuihke itselläni) ja ne ovat taivaallisia <3.
Sitten lisäksi repsahdin tilaamaan uuden Anew Vitale-sarjan kokeilupakkauksen, kun hinta oli vain 10e (sisältää 15ml yö- ja päivävoiteen, 50ml puhdistuaineen ja täysikokoisen silmänympärysvoiteen) :p. Saapahan testata...
Sitten tilasin kasan meikkivoide-näytteitä veljeni tyttöystävälle ja itselle jätin nuo muutamat BB-voidenäytteet.
Yllättäen tilausta tuli sen verran, että sain kannustelahjana ilmaiseksi tuon keltaisen kynsilakan, mutta en vain tiedä mitä teen sille, kun itse en voi käyttää... Jos jollain on ehdotuksia tuolle, niin otetaan vastaan :D.
Mutta lisäksi tilasin lisää pieniä ja keskikokoisia muovikasseja ja jälleen tuli mieleen:

Avon, MITÄ HELVETTIÄ ??!!???!
On sitten pusseja pienennetty radikaalisti, mutta hinta sama?!
Vasemmalla mustalla tekstillä vanhat pienet pussit, oikealla punaisella tekstillä uudet... Sama juttu myös keskikokoisilla pusseilla!
Siis noihin uusiin pieniin pusseihin ei mahdu edes kuvasto >:( !!!
AAARRRGGGHH!!!

Tällainen päivä siis muun muassa :p.
Nyt mä taidan lähteä rauhoittumaan loppuillaksi ja yritän vielä huomisen päivän selvitä hengissä, niin saan sitten vapaan viikonlopun töistä! Palataan huomenna iltasella!
Miumoi <3

12 kommenttia:

  1. Järjestä blogiarvonta johon laitat kynsilakan ja jotain muuta pientä palkinnoksi? :)

    *Varjoista kuiskija*

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ehkä voisi laittaa vakavaan harkintaan, josko saisi ensimmäisen arvonnan järjestettyä :). Jotain muutakin tuohon täytyy tosiaan vielä löytää, hmm... :)

      Poista
  2. Saman laskutoimituksen penkkareiden suhteen tein itsekin tänään, kun meluava kuorma-auto ajoi pitkin kylänraittia. Omasta mielestäni penkkaripäivästä on joku viitisen vuotta, mutta kun oikein laskee niin tulokseksi tulee viisiTOISTA vuotta! Voi apua... Mutta onneksi olo ei olen vanhempi ja sehän on tärkeintä.

    Oon myös harmitellu noita Avonin pikkupusseja, kun niihin ei tosiaan mahdu se esite. Aika turhia ovat.

    Oman Avon pakettini meen hakeen huomenna :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, täytyy pitää vain mieli nuorena, niin ei nuo numerot haittaa niin paljoa ;D.
      Nuo Avonin pussit oli täysi yllätys, kun nyt tilasin lisää ja huomasin että olivat menneet vielä entisestään pienentämään niitä :(.
      Sullakin kiva päivä tiedossa, kun saat pakettisi! Itse tykkään kyllä hyvin paljon aina noita paketteja purkaa :).

      Poista
  3. Hei toi arvontahan on hyvä idea mitä joku tuolla ylempänä ehdotti! :) Kannatan! ^.^

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hihii, täytyy alkaa suunnitella :D. Jos löytäisin jotain muitakin tuotteita tuohon mukaan vielä, niin voisi vaikka arpoakin :).

      Poista
  4. No höh, mitä typeryyttä pienet pussit joihin ei kuvasto mahdu! Siellä ei olla vissiin oikein ajatuksen kanssa tehty pussi-uudistusta...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, en tiedä mitä aivopieruja ovat päästelleet tuon suunnittelussa... Juuri ja juuri mahtui kuvasto tuohon entiseenkään pikkupussiin...

      Poista
  5. no onneksi meidän tapaaminen oli eilisen valopilkku.;) kiitos vielä lahjasta ja hyvästä seurasta.:) ja eipä taida olla enää vauva-jutuista paluuta mutta nyt on eka juttu sitten ostettuna pienelle.siitäpä se lähtee..
    itteäkin ärsyttää suunnattomasti se että toisinaan postista haetut paketit on aivan mielettömässä kunnossa,aivan kuin auton alle jääneitä.onneksi kaikki on kuitenkin tulleet sen verran ehjänä perille ettei mitään ole tarvinnut palauttaa.
    kannatan myös arvontaa,sulta varmaan löytyy muutakin pientä tuotetta mitä et itse tarvitse.;)
    -R
    ps: laitappa tässä joskus kuvaa sun Kivistä niin tiedän sitten katsoa mitkä värit sulla jo on:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos vain itsellesi, oli todella piristävä tapaaminen <3.
      Tuo paketti oli mulla ensimmänen todella pitkään aikaan, että oli noin pahasti revenny :/. Onneksi ei ollut tavaraa kadonnut...

      Kyllähän noita tuotteita on, vaan suurimman osan olen aukonut tai sitten osa on vanhempaa laatua, ettei ole esim. myynnissä enää :p. Mutta pistän arvonta-idean muhimaan ;).

      Pitääpäs tehdä jossain vaiheessa ihan oma postaus noista mun Kivistä. Varmaan joku viikonloppu tehdä, kun pystyy päivänvalolla kuvaamaan :).

      Poista
  6. Noi paketit kyl välillä tulee ihan karmeessa kunnossa.Paras ollut viime kesänä ostettu punttisarja..tuli onneksi kotiinkuljetuksena.Oli siinä kuriiripojalla puuhaa kun se laski ja tarkisteli painoja ja pidikkeitä jotka oli kaikki ulkona pakkauksistaan...Minä seisoin sujuvasti vieressä ja katselin touhua.Osa puuttuikin ekasta kuormasta.Tulivat sitten seuraavalla viikolla.
    Myös Spartoon kenkäpaketit aika heitellyn näköisiä aina.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mikä ihme siinä on, ettei niitä paketteja voi yhtään varovaisemmin käsitellä... :/
      Hyvä, että tavarat kuitenkin löytäneet perille!

      Poista

Suositut tekstit