sunnuntai 10. maaliskuuta 2013

Yllätys yllätys, kuorintaa loppunut!

Jälleen olisi aika esitellä yksi loppunut kuorinta, yllättäen kroppakuorinta :D.

Tämän Yves Rocherin Abricot Apricot Botanical Scrubin sain jokin aika sitten rakkaalta R:ltä, kun hänelle tämä taisi olla turhan ytyä tavaraa.
Ja tottahan toki minä mielelläni kotiutan orvot purkit ja testaan ne :).
Kuorintateho saa tässä todella ison plussan, tämä todellakin oli karkeaa ja tuntuvaa. Ei siis sovi hellävaraisuutta hakevalle välttämättä, vaikka tätäkin pystyy toki pienen määrän käyttämään esim. veden kanssa lantrattuna. Mutta itselleni tämä alkoi olla jo lähes sopivan karkeaa, kun käytin tätä kunnon määrän ;).
Harmittavasti tämän tuoksu ei vain ollut yhtään miellyttävä, jotain tunkkaisen pistävää siinä oli, etten tykännyt yhtään...
Yvesin sivuiltakin tämä vielä löytyy ja yritinkin katsoa ainesosista, mikä sen tympeän tuoksun aiheuttaja olisi: "Kasvipohjaisia aineosia: aprikoosinkivijauhe, agavenmahla, luonnonmukainen mantelijauhe, luonnonmukainen seesamiöljy, saron eteerinen öljy, mangiferiini (Madagaskarilta)".
Harmi ettei ole aavistustakaan, miltä agavenmahla, saron eteerinen öljy tai mangiferiini tuoksuu :D. Todennäköisesti noista se tuoksu pääosin tulee, aprikoosia en tuoksussa erityisemmin tunnistanut...
Mutta tuon tuoksun takia en ostaisi tätä lisää, mutta kyllä alan vakuuttua näistä Yvesin kuorintojen tehoista sen verran, että voisin muita kuorintoja ostaa kokeiluun :). Varsinkin nuo Plaisirs Naturen kuorinnat ovat kaivelleet mielessäni jo piiiitkään, niitä voisin laittaa tilauksen jossain vaiheessa...

Mutta joo, tänne ei mitään tämän kummempia, melkoinen vötkyily-päivä vaan ollut. Nukuttiin pitkään, välillä kun uni loppui niin lueskelin Corwellin kirjaa, sitten oon vähän blogeja lueskellut, ruuaksi tehtiin tomaatti-paprika-pekoni-meetwursti-kana-juusto-piirakkaa ja tein myös kateille ruokatilauksen Zooplussasta jälleen. Aika tarkalleen 3kk välein pitää näköjään tehdä isompi ruokatilaus niille :).
Niin ja valmistelin myös Avonin tilausta ensi viikolle, tuli yllättävän maltillinen tilaus itseltäni, mutta kyllä sieltä muutama plussa tulee :p.
Katsotaan, postailenko huomenna. Pakko kyllä pidempi päivä yrittää töissä tehdä, josko saisin ne ärsyttävät paperipinot pienemmiksi työpöydällä ja tuloksiakin tulkittua... Tässä jo tuskaillut, että pakko varmaan mennä töihin jo klo 7.10 bussilla, niin jos ei sitten ihan älyttömän myöhään menisi loppupäästä... Katsotaan, miten väsyneenä mokailen kaikki labrahommat sitten :p.
Palataan viimeistään tiistaina postauksen kanssa!!
Miumoi <3

6 kommenttia:

  1. Minäkään en oikein diggaile ton aprikoosikuorinnan tuoksua. Yvesin sitruskuorinnasta kyllä saattaisit ehkä tykätä, se on vähän mikrokuorinnan oloista ja tehokasta + että tuoksu on kiva. Olen postannut siitä blogissani: http://ainonkosmetiikkablogi.blogspot.fi/2013/02/yves-rocher-detox-activator-scrub-30-ml.html (ja tuote on kyllä usein alessa...)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitokset vinkistä, pitääpä tuokin pistää korvan taakse :) !!

      Poista
    2. Tervetuloa blogini seuraajaksi! :) (en osaa muuta kautta nyt tätä viestiä lähettää...)

      Poista
    3. Lisäsinkin Bloggeriin listalle sun blogin seurantaan ^_^ !!

      Poista
  2. Onpa mukava että sait kuorinnan käytettyä. Arvelinkin että sen teho on riittävä sun makuun. ;-) itse en oo pitkään aikaan yvesiltä mitään tilannut,ei oo oikein houkuttelevia juttuja ollut ja melkein tuosta keskustan liikkeestä on näppärämåi käydä tuotteita katsomassa/tuoksuttelemassa.-R

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu, kyllä tuli käytettyä ja teho olikin huippuluokkaa mun makuun. Harmi tuon tuoksun kanssa vain :/.
      Ja keskustasta on kyllä helppo käydä ostamassa, tosin kaikkia tuotteita ei sieltä taida vaan saada :/.

      Poista

Suositut tekstit