maanantai 29. heinäkuuta 2013

Arvonnan voittaja ja seuraavaa loppunutta

Heissan!!
Nyt onkin sitten ensimmäisenä aika paljastaa arvonnan voittaja :).

Ja teitähän osallistui arvontaan peräti 8 kpl, joka kyllä ilahdutti mua paljon ^_^. Kiitos kaunis kommenteistanne, niitä oli kiva jälleen lukea!
Ja arvontaan kokeilin nyt vuorostaan Random.org-sivustoa ja voittaja on...

-Nenskun- !!! Paljon onnea!!
Pistähän mulle sinun osoite maililla tulemaan (anzu-85 ät hotmail piste com), niin saan paketin postiin :). Odotan yhteydenottoa ensi maanantaihin mennessä :).

Nyt sitten olisi aika esitellä seuraava loppunut, joka on vaihteeksi meikkituote!!
Ja se on pitkästä aikaa meikkivoide; Stilan Perfecting Foundation Stick sävyssä Shade aa.
Tämän tilasin aikanaan siis sieltä JT Beauty Outletista (se surullisen kuuluisa tilaus, jota sain odottaa ja odottaa...).
Yleisesti ottaen pidän kovasti näistä stick-muodossa olevista meikkivoiteista, kun ovat niin paljon nopeampia levittää naamalle ja tämä oli myös sen suhteen hyvä.
Ei kuitenkaan koko päivää pysynyt tämä(kään) liikkumatta minun kasvoilla ja epäilen, ettei mikään meikkivoide tule koskaan sitä tekemäänkään :D. Oli kuitenkin hyvä levittää sienen/sormien avulla, eikä jäänyt rantuina pyörimään naamalle.
Ainoa asia, joka tässä tökki, oli ihan järkyttävä tuoksu!!! Aloin epäillä, että tämä oli alun alkaenkin jotenkin "pilalla", kun se tuoksu oli koko ajan oikein sellainen tunkkaisen tympeä... Vai onko joku käyttänyt tätä kyseistä merkkiä, että onko ominaistuoksu vain sellainen tosi ikävä tässä meikkivoide-stikissä???
Ajattelin, että voisin ostaa kokeiluun tämän vielä uudelleen esim. BeautyBaysta, jos tämä oli vaan jokin maanantai-kappale tuoksun suhteen tuolla JT Beautyssa...

Kaivelin tämän tosiaan kynnellä melko loppuun, kunnes en enää jaksanut sitä :D. Kyllä tämä hintansa haukkui tällä käytöllä :).
Mulla on vielä Oriflamelta sellainen stick-muodossa oleva meikkivoide plus nestemäisiä muutama mokoma ja yksi jauhemainenkin löytyy :D.
Varastot ei pääse meikkivoiteiden osalta loppumaan hetkeen edelleenkään :D.

Tänään olen vielä vapaapäivää viettänyt ja käytiinkin moottoripyörällä ajellen kaverin luona kolmekymppis-syttärikahvilla. En ollutkaan KO:ta nähnyt piiiitkään aikaan kunnolla ajan kanssa, joten oli tosi kiva saada kutsu ja käväistä kylässä ^_^.
Tämä kesä onkin ollut melko onnistunut tässä kavereiden näkemisessä, vaikka tokihan sitä voisi vieläkin useammin kavereita nähdä :).
Muttapa mutta, katsotaan, ehdinkö jumppa-illalta huomenna postailla vai meneekö keskiviikkoon viimeisten loppujien esittelyt ennen yhteenvetoa!
Miumoi <3

8 kommenttia:

  1. Onnea arvonnan voittajalle! :)
    Mulla on tuo samainen Stilan meikkivoide nyt käytössä ja huomasin siinä myös sellaisen tympeän tunkkaisen hajun :/ Ehkä se siis on vain ominaistuoksu tai sitten mun tuurilla se on pilaantunut kappale ;D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hmm... Okei, ehkä se saattaa sitten olla ominaishaju sille, tai sitten meillä molemmilla on käynyt huono tuuri ja ollaan saatu maanantai-kappaleet :D.
      Whkä kokeilen ostaa tuon jossain vaiheessa uudelleen, niin saapahan sitten varmuuden tuohon tuoksuun. Muuten oli kyllä ihan kelpo tuote :).

      Poista
  2. Voihan älynväläys! Mä oon aina luullu, et "random.org" on joku hassunhauska yleisnimitys sille, että bloggaaja valitsee itse randomisti jonkun voittajan... :'DD

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hahahh :D :D.
      Parempi, että välähti myöhään kuin ei milloinkaan ;D.

      Poista
  3. Onnistun aina missaamaan arvontasi, siksi en osallistu :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No voihan harmi!
      Jospa seuraavalla kerralla osuisi kohdalle paremmin, eiköhän näitä pieniä arvontoja tule mulla vastedeskin ^_^ !!

      Poista
  4. Äääää mä oisin niiin halunnu voittaa! :D (KYNSILAKAT<3) No, ainakin tällä kertaa osallistuin ;DD Hihi. Onnea voittajalle! ^^

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No nyt sentään muistit osallistua :D. Se sentään jo parantaa mahdollisuuksia!
      Toivottavasti seuraavalla kerralla napsahtaisi voitto kohdalle :D !!

      Poista

Suositut tekstit