sunnuntai 29. syyskuuta 2013

Suklaata ja Mansikkamaitoa stressiä helpottamaan

Jälleen sain yhden stressin aiheen lisää elämääni tänään, mutta siitä valitusta postauksen loppupuolella. Nyt ensin vähän kivempiin juttuihin eli kosmetiikkaan ja seuraaviin loppuneisiin, joissa esittelyssä jälleen jättikokoista sekä minikokoista purkkia ja tuubia.

Ensimmäiseksi vuorossa olisi jättipurkki eli elokuun alussa ostamani 500ml Gunry-merkin Maito Mansikka Nestesaippua, jonka otin käyttöön jo elokuun puolivälissä.
Ja tämä on ollut loppuneena jo toista viikkoa :o !!!
Eli yllättävän nopeasti sain tämän kulumaan, vaikka olikin puolen litran pönikkä  :D.
Tämä oli tosiaan vaaleanpunaista, todella juoksevaa saippuaa, joka kyllä tuoksui selvästi sellaiselle kermaisen mansikkaiselle, halppis-saippuoille tyypilliseen hieman esanssiseen tapaan. Ei kuitenkaan ollut mielestäni liian esanssinen, enkä edes tuoksuun ehtinyt kyllästyä, vaikka suht imelän makea olikin.
Olisi kuitenkin saanut olla jämäkämpää tai geelimäisempää tavaraa, kun kului melko nopeasti, mutta mitäpä voi 1,49e hinnalta odottaakaan :).
Peruskuivattavaa tämä myös oli, mutta voisin kyllä ostaa muissakin tuoksuissa lisää. Harmi vain, ettei tätä enää ollut lähikaupassamme, kun yritin eilen muistaessani katsella :(.

Toinen loppunut oli sitten Elokuun Livboxista tullut minikokoinen 15ml Bernard Cassiere Chocolate Anti-stress Care Cocoa Beans Peeling kasvokuorinta.
Tämä oli sellaista ruskeaa mönjää, jossa oli tummanruskeita kuorivia rakeita. Ja tämähän oli aivan ihana kuorinta <3 !!! Tuoksui ihanasti juurikin suklaakaakaolle ja rakeet oli mukavan kuorivia (toki hitusen kuorivampaakin olisi edelleen omaan makuuni voinut olla :D). Iho jäi mukavan pehmeäksi ja myös kosteutetun tuntuiseksi tämän jälkeen, varsinkin, jos tämän antoi jäädä muutamaksi minuutiksi vaikuttamaan. Aluksi laskin, kuinka moneen kertaan tämä 15ml tuubi riittää, mutta menin jostain syystä 5 kerran jälkeen sekaisin laskuissa... Veikkaisin, että ehkä 8 kertaa tästä tuli ja viimeisellä käyttökerralla huomasin, että tavaraa olisi ollut vielä yhteen kertaan :). Mielestäni melko riittoisaakin tavaraa siis! Ja herkkäihoisemmille tämä on varmaan vielä riittoisampaa, kun kuorivuutta kannattaa vähentää pienemmällä määrällä :).
Yli 40e tämä maksaisi normaalin 50ml kokoisena tuubina, mutta jos tietäisin mistä tätä saisi ostettua, niin voisin kyllä ilomielin ostaa tuubin harvinaisempiin hemmotteluhetkiin. En siis omaan peruskäyttöön raaskisi ostaa, mutta silloin tällöin hemmottelukäyttöön kyllä!

Kyllä tämä kosmetiikasta höpöttely piristää yllättävän paljon mieltä!! Niin ja eilinen Poisonblackin keikka oli myös huippu! Teen jossain vaiheessa siitä oman postauksensa, jos sain edes muutaman kuvan onnistumaan...
Tänään käytiin pitkästä aikaa äitini luona kylässä ja oli taas kiva nähdä äitiä, mutta kun sain taas tietää uuden huolenaiheen, niin oon ollut loppupäivän taas vaihteeksi aika down :(.
Äitillä oli ollut perjantaina aika OYSiin, kun sillä on ollut jo pidemmän aikaa toinen jalka todella kipeä ja terveyskeskuksessa ei ole selkeää syytä löytynyt. Epäilleet, että vuosia sitten tulleeseen nilkan murtumaan oli alkanut tulla kulumia ym. mutta laittoivat kuitenkin lähetteen tuonne OYSiin menemään. Siellä sitten olikin nyt selvinnyt, että verisuonet ovat jalassa lähes tukkeutuneet, eikä veri kierrä siinä enää kunnolla...
Kysyin äitiltä, että onko se sen diabeteksestä johtuvaa, mutta kirurgi oli sanonut sen ilmeisesti vain iän myötä tulleen. Nyt sitten odotella magneettikuviin pääsyä, että tietävät todellisen tilanteen ja voivat alkaa miettimään sen perusteella vaihtoehtoja (joita on pallolaajennuksesta amputaatioon...)
Vaikka mä oon jo teini-ikäisestä asti pelännyt erinäisten syiden takia menettäväni äitini, niin silti tämä tuntuu aina vaan pahemmalta ja pahemmalta aina kun kuulen, mikä on hänen terveydessä taas mennyt huonompaan suuntaan...
Vaikka itse lähentelen jo kolmeakymmentä, niin silti tuntuu ihan sietämättömältä ajatukselta menettää oma äiti... En vaan tiedä, miten tulen siitä koskaan selviämään, kun tuo aika tulee jossain vaiheessa vääjäämättä eteen... Ei mulla ole ketään muutakaan enää sitten :(...

Noh mutta, ei kait se auta kuin mennä päivä kerrallaan eteenpäin ja katsoa mitä tulevaisuus tuo tullessaan...
Jospa huomenna taas vähän iloisemmin mielin viimeisten loppuneiden esittelyt!
Miumoi...

10 kommenttia:

  1. Tosi ikävä kuulla äidistäsi.... Tiedän tunteen, sillä mun isällä on nyt vuoden ajan ollut tosi vakavia juttuja. En halua niistä enempää mainita, mutta ei todellakaan mikään pikkujuttu kyseessä. :( Mun äitikin kävi tosi vakavassa tilassa pari vuotta sitten mutta se saatiin onneksi hoidettua ajoissa.

    Me käytetään koulussa kasvohoitoihin Bernard Cassieren sarjaa ja joitain tuotteita myydään asiakkaille. Haluatko, että otan selvää, myydäänkö tuota kuorintaa? Tässä on vielä linkki jälleenmyyjiin, se on siis ammattilaissarja ja sitä myydään hoitoloissa. Voithan laittaa noille oman seutusi kauneushoitoloillekin kyselyä. :)

    http://www.bernardcassiere.fi/?paikkakunta=&a=kauneushoitolat

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi ei, tsemppiä myös sulle kovasti, toivottavasti isäsi terveys alkaisi kohentua, niin kuin ilmeisesti äidillesi kävi onneksi!! Nuo sairaudet ovat kyllä sieltä ja syvältä :(.

      Hei joo, jos vaan saat selville myydäänkö teillä tuota, niin ois kiva!
      Laitoinkin jo tuonne Oulun Omdatiin fb:n kautta kyselyä, täytyy varmaan toista kautta vielä kysyä, jos ei fb:n kautta vastausta kuulu :).

      Poista
    2. Äh, en ehtinyt eilen kattoa, mutta katon huomenna. :)

      Ootko vaihtanu fonttia? :)

      Poista
    3. Juu, ei oo mikään kiire tämän kanssa, kato sitten kun muistat ja ehdit ^_^.

      Öööö... En kyllä tietääkseni ole vaihtanut fonttia?!? :D
      Sekoileekohan blogger taas jotain...

      Poista
    4. Joo nyt näkyy taas vanha fontti, jotain se varmaan sekoili... :)

      Tiiätkö, mä olen niin tauno.... Katoin kyllä myydäänkö koululla tuota kuorintaa, mutta olin kattovinani, että ei, siellä on vaan naamiota. Sen sijaan noita suklaanaamioita ei edes myydä tuubeissa. :D Kyseessä on siis joko kasvovoide tai sitten tuo kuorinta, epäilen vahvasti tota ensimmäistä... Voin ens viikolla vielä vilkasta hieman fiksumpana ja tarkempana. :D

      Poista
    5. Voi sua :D.
      Älä stressiä ota tuosta, katsot sitten ku muistat :)
      Ei oo vielä ainakaan fb:n kautta tullut vastausta tuolta Omdatistakaan :)

      Poista
  2. Voi että... kyllä kaikki vielä hyväksi kääntyy!! ♥ Mutta tiedän kyllä liiankin hyvin tuon tunteen.. mie kun joskus joudun vääjäämättä isästä luopumaan niin jään sitten yksin... :( Eipä mulla(kaan) ole muita kun äidin kanssa en ole tekemisissä ja velikin tuntuu jotenkin niin kaukaiselta, en tunne sitä lainkaan. Että samassa veneessä (periaatteessa) keikutaan... Pitää voin jaksaa ja toivoa että yhteisiä vuosia on vielä runsain mitoin. ♥ Kirjotin tän nimettömänä kun kuitenkin semisti henk.kohtainen juttu mutta uskallan väittää että tiedät kuka täällä naputtelee ;D "Semmosta se on se elämän mäiskytys" :'----D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Näinhän se on, päivä kerrallaan elettävä :/.
      Jospa me ei vielä pitkään aikaan "yksin" jäätäis kuitenkaan!

      Voi ei, nyt mä repesin tolle viimeselle :D :D :D
      Miten mulla onkin tuo ehtinyt unohtua xD Kiitti höpsö <3 <3

      Poista
  3. Äidillesi kovasti voimia ja terveisiä! Ja sulle myös halaus,rakas ystävä. Nuo läheisten sairastelut ovat niin ikäviä juttuja. -R

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti <3
      Kyllä se tästä taas :).
      Lauantaina nähdään!!

      Poista

Suositut tekstit