torstai 5. syyskuuta 2013

Syyskuun Livbox

Kuten eilen sanoin, niin tänään olisi sitten esittelyssä Syyskuun Livbox.
Eilen ihmettelin, kun tuli "isokokoinen kirje"-ilmoituslappu, että mikä ihme se voi olla, kun en ole mitään tilannutkaan. Matkalla postiin sitten välähti, että voiko se olla jo nyt livbox, kun yleensä mulle se on tullut vasta joskus 5.-9.pv välillä. Muutenkin tuo elokuu mennä hurahti ilman isompia ajattelemisia, niin yllätti täysin, että taas se on tosiaan Livboxin ilmestymisen aika :D.
Ja en ehtinyt edes muista blogeista lukemaan, mitä tämä tällä kertaa sisältää eli nyt vihdoinkin oli sisältö täysin yllätys :D.

Tässä kuussa teemaväri oli tummansininen ja aiheena "Nyt saa hymyillä, jos tahtoo".

Sisältä löytyi uutuustuotteita ja pari itselleni tuntematonta tuotetta ja merkkiä.
Se mikä yllätti nyt boksissa, oli täysikokoisten tuotteiden vähyys; ainoastaan yksi oli täysikokoinen, 4 oli minikokoista ja yksi näytekoko...
Vaikka itseäni ei teoriassa haittaa minikokoiset tuotteet, niin nyt jäi periaatteessa täysikokoisten tuotteiden hinta alle boksin hinnan... Toki jos laskee noiden minikokoisten tuotteiden hinnan, niin saa rahoilleen vastinetta, mutta silti aiemmin on mielestäni täysikokoisten tuotteiden arvo ollut aina yli tuon oman maksamani 13,90e...
Noh, mutta tuotteet kuitenkin vaikutti erittäin kivoilta ja kokeilukelpoisilta, joten pettymys on verrattain pieni jälleen :).

Clarins-testailut pääsevät jatkumaan, tässä kuussa sain nyt 15ml minikokoisen Beauty Flash Balmin, josta käsitin, että olisi jonkinlainen pohjustusvoide meikin alle??
Tänään kokeilin ensimmäisen kerran tätä, mutta en osaa sanoa juuta enkä jaata vielä :D. En ehtinyt isommin tiirailla, sainko pikakaunistuksen kasvoille tämän ansiosta, täytyy huomenna kokeilla uudelleen!

Tämä 28g minikokoinen Dr. Bronner's Magic Soaps Pure-castile Soap saippua on itselleni täysin tuntematon! Erittäin suurella mielenkiinnolla siis aion tämän testata :).
Tätä ihmettelin, miksei voinut olla täysikokoisena, kun täysikokoisen hintakin on noin edullinen...

Mukana oli myös ilmeisesti (?) uusi Hugo Bossin 2ml Jour Pour Femme Eau de Parfym näyte sekä 50ml minikokoinen Perfumed Body Lotion.
En kunnolla tätä vielä tuoksutellut, mutta mitä siitä nenään tuoksua kantautui, tämä vaikutti aika kukkaiselta tuoksulta. Voi siis olla, että emulsio päätyy jalkavoide-käyttöön sitten aikanaan, jos on liian kukkainen omaan makuuni :). Tuoksu-näytteestä en osaa vielä päättää, käytänkö itse vai mitä teen...

Sitten löytyi jälleen kasvojen puhdistusainetta, nyt kyseessä oli Louis Widmerin 25ml minikokoinen Cleansing Milk.
Ehkä talvella on oivallinen, jos iho kuivuu :).
Tosin puhdistuksia alkaa minulta löytyä melkoinen arsenaali jo ennestään, joten saa nähdä, tuleeko tätä otettua käyttöön vielä muutamaan hetkeen :D.

Viimeisenä boksista löytyi sitten ainoa täysikokoinen tuote ja se oli Max Factorin Wild Shadow Pots Mono Eyeshadow sävyssä 65 Defiant White.
Tänään laitoin luomille ja oikein kiva valkoinen sävy oli, mutta melko glitterinen meinaa olla eli varisee laittaessa aika tehokkaasti poskille.
Itse meikkaan silmät aina ensin ja sitten vasta teen kasvomeikin, niin tuo variseminen ei sinänsä haittaa.
Tämä ei kuitenkaan ihan täysin vakuuttanut, joten en ostaisi muita sävyjä itselleni tämän perusteella, mutta mielelläni tätä sävyä käyttelen meikeissä :).

Tällainen oli siis oma boksini. Löytyikö samoja juttuja?? Mitä piditte syyskuun boksista?
Huomenna olisi lisää tulleita tuotteita, hain tänään vihdoin Avonin pakettinikin :D.
Miumoi <3

12 kommenttia:

  1. Mä sain muuten samanlaisen boxin, mutta saippuani oli laventelin tuoksuinen, ja luomivärini sellainen kultainen / likainen kellanruskea. Tykkäsin kyllä boxista lukuunottamatta luomiväriä, joka näytti aivan karmealta siinä napissa. :D Luomella voi toki olla ihan ok. Lisäksi mulla on jo tuota Beauty Flash Balmia 2 tuubia, joten sinänsä vähän höh.

    Anyway, tykkään kyllä tosta Beauty Flash Balmista, mutta sitä tulee niin harvoin vaan käytettyä. Luulin ensin, että se on seerumi. No, ei ole. Itse en tarvii sen jälkeen kosteusvoidetta, joten parhaimmillaan se on tosiaan meikinalusvoide, sellaisenaan. Haluan kuitenkin käyttää myös kosteusvoiteita! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oon kyllä himoiten nyt katsonut muiden saamia luomivärisävyjä, kaikki sävyt mitä oon nähnyt, niin olisi kelvannut itselleni :D.
      Täytyypä testata tuota Clarinsin balmia ilman kosteusvoidetta, miten se sillä tavalla pelittäisi mulla :).

      Poista
  2. Ja jälleen kerran oon onnellinen, etten tullu aikoinani laitettua Livboxia tilaukseen. Tähän asti jokasessa boksissa näyttäny olevan maximissaan 2 tuotetta mitä oikeesti voisin aatella käyttäväni ja näköjää nyt syyskuussa vaan yksi, tuo saippua.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tätä Livboxin konseptia ei oo varmaan sulle sitte tarkoitettu :). Ihan hyvä, ettet ole turhaan tilannut sitä, jos ei mielekkäitä tuotteita tunnu olevan :).
      Mulle tämä on kyllä tosi kiva juttu, kun pääsee testaamaan erilaisia tuotteita mitä ei muuten tulisi ostettua ja kokeiltua :).

      Poista
  3. Mäkin olen kyllä alkanut vakavasti harkita tuon tilauksen lopettamista. Taas jäi se lyhin tikku käteen. Mua lähtökohtaisesti tympäsee miksi noiden pakettien sisällön pitää vaihdella saajasta riippuen ihan tuuripelillä. Varsinkin kun se vaihtelu ei voida pitää edes vain vaikka luomivärin sävyissä tms. Paljon järkevämpää olisi, että kaikki saisi sen tuotteiden osalta samansisältöisen paketin. Tympäsee aina lukea noita mitä muut on saanut, ja todeta että olisi taas mieluummin halunnut sen toisen vaihtoehdon! :D

    Nyt olisin noista vaihtoehdosita halunnut testata tuota beauty balmia. Ei osunut kohdalle. Muutenkin tämä oli ehkä huonoin paketti tähän mennessä. Yksikään tuote ei herättänyt suurta mielenkiintoa. Tykkään testata tuotteita mutta kaikista eniten niissä merkaa että ne toimii. Koostumukselle, tuoksulla, merkille ja ulkonäölle aivan sama. Esim nyt se yhteen kertaan riittävä luonnonkosmetiikkasaippua. No onhan se kiva vaikka matkalle mukaan, joskaan ei toki riitä jos on päivän pidempään poissa. Ja toisekseen, mitä siinä yhdessä käyttökerrassa ehtii testata?! No olipahan taas "mukava" vaihtoehto..

    Paketin hajuvesi ei ollut omaan nenään ollenkaan. Nuo tuoksunäytteet ovat kyllä muuten oikein mukavia. Harmi.
    Bossin rasva onneksi pystynee käyttämään vaikka käsirasvana joskus, toivottavasti tuoksi ei vain ala häiritseen.
    Puhdistusmaito olisi kyllä ok, mutta sillä en harmikseni mitään tee koska näin rasvaista ihoa ei maidolla saa puhtaaksi. Sen voi onneksi antaa äidille lahjaksi.
    Ruusuvesi on vielä tällä hetkellä turhakkeiden listalla, mutta tetsaan nyt kuitenkin ennen kuin tuomitaan ;)
    Luomivärilläkin on vielä toivoa, kun en ehtinyt sitä kokeilla. Värinä oli puhdas harmaa joka kyllä epäilyttää suuresti, viekö silmistä sen viimeisenkin sinisen sävyn mitä niissä on. Jos näin käy, sekin saa etsiä uuden kodin! :D

    Mutta kieltämättä pistää miettimään, käviskö jo tuolla samalla rahalla hakemassa vaikka kerran kuussa Stockalta noita samoja ilmaisia näytteitä mitä tämäkin konsepti jakaa joka kuukausi, saisi vain valita niitä itseä oikeasti kiinnostavia tuotteita! Ja ostaisi sitten täysikokoisena edelleen vain niitä jotka asiansa ajaa :D
    Viimeksi Stockalta tarttui mukan oikein ihana hajuvesinäytepullo ;)

    - MP :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tämä boksi oli kyllä vähiten intohimoja herättävä tähän mennessä, vaikka kyllä mielenkiinnolla kaikki tuotteet tulee varmasti testattua.

      Mua olisi tuo Peppy Galoren tuote kiinnostanut, tosin ruusu ei ole oma tuoksu, niin se olisi varmasti tökkinyt...
      Tuosta Clarinsin beauty balmista en oo saanu minkäänlaista otetta, kun nyt 2 kertaa oon sitä pistänyt... En tajua, mitä sen pitäisi muka tehdä kasvoille ja korvaako se jotenkin päivävoiteen vaimitätähhäh :D.

      Tuo yllätti itseni täysin, että se magic soap oli kahtena eri versiona; suihkugeelinäytteenä ja pienenä palasaippuana! Luulin että tuo pieni palasaippua olisi ollut kaikilla, mutta blogeja lukiessa ei näin ollutkaan! Vaikkei tuo palasaippuakaan täysikokoinen ollut, niin kyllähän siitä useamman käyttökerran saa kuin siitä suihkugeeli-näytepussukasta :(.
      En kyllä ymmärrä, miksei firmat voi näihin antaa kaikille samanarvoiset tuotteet, varsinkin kun tuo saippuakin oli todella halpa jo täysikokoisena!! Livbox ei varmaan voi näihin vaikuttaa, vaan joutuu tyytymään siihen mitä firmoilta tulee, mikä on harmillista tilaajien kannalta, kun tulee näin eriarvoisia paketteja :/.

      Hajuvesi oli myös omaan nenääni aika voimakas, mutta pitää kokeilla vielä iholla. Opin sen viime Hullareiden Burberryn hajuvesiostoksesta, että ei kannata luottaa täysin siihen pullosta tulevaan tuoksuun, vaan tuoksuttaa omalla iholla ennen tuomiota :). Kropparasva pitää myös testata kuinka voimakas on ja laittaa sitten vaikka jalkavoiteeksi, jos ei miellytä tuoksu nenää :).

      Puhdistusmaitoihin suhtaudun aina varauksella ja niitä en täysikokoisena usein haluakaan ostaa, kun monet meinaa jäädä kalvoksi iholle. Tässä mielessä oli kiva saada nimikokoisena kokeiluun tuo Louis Widmerin versio. Tuntuu, että iho on muuttunut kuivemmaksikin vähitellen, niin senkin takia hyvä näin syksyä/talvea vasten testailla, toimiiko omalle iholle jo nuo maidot...

      Mulla oli tosiaan tuollainen hohtavan valkea luomiväri ja tuollaista mulla ei ennestään olekaan, paitsi parissa Avonin paletissa... Kaikki sävyt, joita oon nähny nyt blogeissa, olisi kyllä mulle kelvannut :D.
      Itse kun olen mieliala-meikkaaja eli meikkaan sillä värillä, mitä silloin tekee mieli enkä sillä, mikä sopii parhaiten silmiin :D.

      Itse aion edelleen tilausta jatkaa, kun olen suhtautunut tähän tietyllä tapaa, eikä isompia pettymyksiä ole päässyt vielä tulemaan :).
      Nythän sulla on vielä hetki aikaa miettiä, jatkatko tilausta vai pidätkö taukoa :). Turhaahan sitä on jatkaa, jos koko ajan saa vain pahan mielen. Se tuskin on tän boksin tarkoitus :).

      Oi voi, mitenhän mä osaan sua nyt kutsua MP:ksi MN:n sijaan ;D. Varmaan vielä tulee entiset kirjaimet lipsahtelemaan muutamaan otteeseen :D.

      Poista
  4. hah, arvaappa onko mulla siinä vaikeuksia :D

    Onhan tuo ajatus tuossa livboxissa mukava, ja tuotteethan lähtökohtaisesti on ihan kivoja, sen takia sen aikoinaan tilasin. Mutta kyllä se nyppii aina kun näitä eriarvoisia paketteja on ollut jaossa, todeta saaneensa sen arvoltaan huonoimman. Sehän on vähän sama kuin toisille annetaan euro ja toiset saa satasen, kyllähän se tympäsee vaikka rahaa ovat molemmat :D

    Mä en oikein jaksa uskoa etteikö livboxtiimillä itsellään olisi muka mitään sanavaltaa siihen mitä tuotteita se boxeihin laittaa. Eikö sitä voi odottaa että saavat jostain jotain suurinpiirtein saman arvoista ja pistäisi sitten jakoon noita tuotteita mitä ei kaikille ihan samaa riitä?
    On se minusta vähän asiakkaan aliarvioimista, vaikka miten sitä konseptilla selitelläänkin, että siellä vaihtoehtona jollekin 150 euron voiteelle annetaan toisille joku marketin poistopisteestä saatu NÄYTE jostain pikkukivien läpi valutetusta purovedestä. Näin pienesti kärjistettynä :P

    Tai sitten vain pitää lopettaa seuraamasta mitä muut sieltä saa, tieto kun tunnetusti lisää tuskaa ;)

    -MP

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joko nimikirjoitus on hanskassa ;D?

      No joo, oot kyllä oikeassa tuossa, että voisi sitten jättää ne tuotteet myöhemmäksi, että saa samanarvoista tavaraa kaikkiin bokseihin.
      Olisi kyllä mielenkiintoista tietää, miten ne kokoaa nuo boksit kuukausittain ja millä perustein... Ja mitä fb-sivuilta luin niin tällä hetkellä eivät myöskään sitä kauneusprofiilia käytä apuna :/.

      Tuo on totta, että tieto lisää tuskaa :). Mutta itse en ainakaan kykene olemaan lukematta muiden boksien sisältöjä, vaikka kuinka ketuttaisi :D. Utelias mikä utelias!
      Ehkä sulle sitten tauko saattaisi tehdä hyvää nyt tässä vaiheessa tuosta? Toki sittenhän sulla tulee se pari euroa kalliimpi boksi, jos joskus uudelleen aloitat tilaamisen..

      Ja multa saat vaikka testiin nuita tuotteita, jos joku kiinnostaa :D. Itse asiassa voisin melkeen tosta Clarinsin Balmista luopua, kun en vaan tajua sitä jujua tän parin käytön jälkeen ja melkeen kaikki kuitenkin sitä hehkuttaneet :D. Pitää varmaan vielä huomenna testata ilman kosteusvoidetta seuraavaksi, oisko sillä jotain vaikutusta asiaan...

      Poista
  5. Tokihan tuotakin ajatusta voisi jalostaa, että vaihtelisi niitä tuotteita jos tosiaan on jotain mikä toista kiinnostaa ja toista ei :) Mulla on noita purkkeja nyt laatikollinen, voisin valkata siellä olis jotain joka vastaavasti kiinnostaisi sua, ja ottaa sen balmin itselle kokeiluun jos sä et sitä halua :)

    Mukavuutta tässä hommassa lisää vielä sekin, että taas tuli vuotuinen muistutus työsähköpostiin, että hajusteiden ja hajustettujen tuotteiden käyttöä työpaikalla on syytä välttää. Tätä ison avokonttorin ihanuutta, aina joukossa on joku jolla on liian tarkka nenä ja allergia :/
    Tiedä sitten missä noita tuoksuja voisi testailla, vissiin ihan kotona :D

    - MP

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, voisin tuon Clarinsin Balmin ainakin antaa, kun en noiden 3 kokeilun jälkeen päässyt sinuiksi sen kanssa. Ehkä oon vaan liian blondi, etten tajua sitä :D.

      Harmillista tuo hajustekielto, vaikkakin ihan ymmärrettävää :/.
      Ehkä jos tuoksua laittaa sitten vasta, kun lähtee töistä kotiin?
      Itse yleensä käytän tuoksuja max. 2-3 suihkausta niin tuntuu, että ne on tuossa työmatkan aikana 80%:sti ehtinyt haihtua pois ennen kuin töihin edes pääsee, niin ei kukaan kyllä oo valittanut ainakaan, että henkeä ahdistaisi. Kehuja on tosin muutaman kerran tuoksuista tullut :).
      Tosin mulla kyllä suurin osa tuoksuista on ollut käytössä jo usean vuoden, niin voi olla, että ne on jo muutenkin alkaneet laimentua pulloissa :D.
      Ja itse kyllä suihkin myös kotipäivinä omaksi iloksi tuoksuja, että silloinkin voi kyllä käyttää :).

      Poista
  6. Kyllähän se taitaa noiden tuoksuallergioiden kanssa olla niin, ettei sen tarvitse edes tuoksua, niin ne kyllä reagoi jotka yliherkkiä on. Sehän on vaan se joku kemikaali mikä sen tekee, ihan sama mille se haisee vai haiseeko ollenkaan. Onnekasta jos teillä ei tuosta vaivasta teillä kukaan kärsi :)
    Pittääpä tosiaan treffatatässä joku ilta, viimeistään kun tuo kirja kohta loppuu! :D

    -MP

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niinhän se varmasti on :/.
      Ei oo tosiaan onneksi meillä tullut mitään sen kummempia ilmi, tosin tuolla labrassa nyt on ehkä tuoksujakin vaarallisempia aineita käytössä, niin eipä siellä kovin herkkien kannata edes työskennellä...

      Sähän oot nopea lukemaan :D. Mulla menee edelleen sillä pari sivua per ilta tahtia ja viime aikoina ei oo ees sitä jaksanut lukea, kun sammahtaa jo kun saa pään tyynyyn :D.

      Poista

Suositut tekstit