keskiviikko 20. marraskuuta 2013

Synttäri-juttuja ja Kuoriva Loppuja

Eilen oli taas vanhenemispäivä ja kaiken kaikkiaan kiva päivä oli, vaikka töissä meinasi mennä päivä täysin pilalle, kun avasin sähköpostin...
Saan kyllä olla niin onnellinen, että mulla on mahtavat työkaverit, joille saa pahan mielen oksentaa ulos ja ne vieläpä ymmärtävät täysin sen fiiliksen, kun ovat myös samassa/samankaltaisessa tilanteessa olleet joskus! Mitähän mä tekisinkään ilman heitä <3.
Noh, illalla tuli sitten lähdettyä syömään Mr.Insinöörin kanssa.
Kokeiltiin ensin Kauppuri 5:sta, mutta siellä oli sen verran porukkaa, ettei olisi hyvää istumapaikkaa saanut. Suunnattiin sitten Amarilloon pitkästä aikaa ja vihdoin päätin ottaa jotain muuta sen ainaisen Chicken Bolillon sijaan :D.

Otin sitten "Ranchero Lamb & Chévre"-annoksen, jossa oli:
"Vuohenjuustolla kuorrutettua, mureaksi marinoitua karitsan paahtopaistia, punaviinikastiketta, paholaisenkastiketta, coleslawta, jääsalaattia ja Crispy Slice-perunoita". Juomana Pepsi Max <3.
Jaksoin ihme kyllä syödä kaiken ja oli kyllä todella hyvää!!! Otan ehdottomasti tuota uudelleenkin!

Ruuan jälkeen lähdettiin metsästämään mulle himoitsemaani synttärikakkua. Käytiin ensin tuloksetta Anttilassa, sitten välimutka apteekissa ja lopulta Stockmannilla, josta tämän ainoan Fazerina-kakun löysin <3. Oli todella hyvää, mutta yllätti, ettei tämä ollut läheskään yhtä makeaa kuin Fazerina-suklaa! Petollista syötävää näin ollen :D.
Lisäksi ostettiin muuta evästä ja Piparitaikinaa :D. Muotit vaan puuttuu eli ne täytyy varmaan käydä ostamassa, niin pääsee viikonloppuna pipareita tekemään ensimmäistä kertaa itse (jos taikinaa on sitten vielä jäljellä...)!!

Mutta nytpä esittelen seuraavan mini-kokoisen loppuneen:
Ja se oli Lokakuun Livboxista tullut 12ml Louis Widmer Skin Appeal Peeling kasvokuorinta.
Ja omaan makuuni tämä oli lähes täydellinen!!!! Tämä oli nimittäin todella kuoriva, melkein ettenkö sanoisi jopa raapiva, mutta mä vaan niin rakastan oikein karkeita kuorintoja <3.
Tämän takia ei minunkaan tarvinnut käyttää tätä kovinkaan paljoa, kun sain tarpeeksi kuorivuutta jo ihan pienellä määrällä.
Voisin siis sanoa, ettei kovinkaan herkälle iholle ole sopiva, jos iholla on taipumus herkästi ärtymään. Hyvin pienellä määrällä (pienemmällä kuin herneen kokoisella) veteen sekoitettuna voi varovasti hieroa varmaan herkällekin iholle, mutta saa tosiaan silloin varovainen olla.
Itsehän hinkkasin ihan kunnolla, ah ihanuutta :D.
Nihkeän ja siloisen pinnan tämä jätti käytön jälkeen.
Tykkäsin siis todella paljon tästä ja taisin viimein löytää yhden potentiaalisen kasvokuorinnan HG-listalle!!!
Ehdottomasti aion ostaa täysikokoisena tämän jossain vaiheessa <3.

Tällaista tänne tällä kertaa! Jälleen pidin jumppavapaatakin, mutta jospa huomenna ehtisin seminaarin teon tuskan jälkeen myös Satsille hikoilemaan... Tuossa aiemmin illalla sai tehdä vaihteeksi melko ison tilauksen Avonille. Täytyy toivoa, etten unohtanut mitään, kun tilauksia oli nyt enemmän :D. Nuo joulukuvastot on kyllä hyviä, pääsen jopa pari euroa voitollekin, jos en vain itse innostu isoa tilausta tekemään :D. Nyt pysyi kosmetiikka-ostokset kurissa, ihme kyllä!
Mutta palataan huomenna seuraavan loppuneen pariin!
Miumoi <3

4 kommenttia:

  1. Kauppuri 5 on kyllä semmonen paikka, että kannattaa varalta olla mietittynä toinen vaihtoehto ruokapaikaksi :D Meillä tosin miehen kanssa käyny aika usein hyvä tuuri, että siellä ollu sopivasti meille pöytä ja heti ku ollaan päästy istumaan, tulee hurja määrä porukkaa paikalle.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, me ollaan pari kertaa sentään päästy sinne syömään, mutta yleensä otetaan suosiolla kotipaketti mukaan :)
      Nyt oli kuitenkin tuo Amarillo toisena vaihtoehtona, niin suunnattiin sinne sitten :).

      Poista
  2. Myöhästyneet onnittelut! =) Hyvä tietää että tuo kuorinta on kans hyvä, mä ku en oo vielä päässyt testaamaan sitä. Mä kans tein Avonille pitkästä aikaa tilauksen, tosin kaikki tilatut tuotteet tulevat mulle itelle =D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Myöhästyneet kiitokset :D !!
      Joo, mä kyllä tykästyin kunnolla tuohon kuorintaan <3
      Mulla tuli yllättäen Avonilta tilattua vain 3 juttua itselle (joista vain 1 oli kosmetiikkaa!!) ja loput oli sitten kiitos-juttuja asiakkaille, kun tuli mukavan kokoinen tilaus :).
      Seuraavassa jaksossa sitten enempi itselle ;).

      Poista

Suositut tekstit