perjantai 20. joulukuuta 2013

BeautyBay-tilauksen sisältöä

Ajattelin ensin, että esittelen molemmat paketit, jotka tiistaina hain postista, mutta säästetään huomiselle sittenkin toinen :).
Tein tosiaan marraskuun lopulla tilauksen BeautyBay:lle jälleen pitkästä aikaa, lähinnä Black Friday-tarjousten houkuttamana. Yksi tuote oli sellainen, mitä olen pitkään sivuilla kuolannut ja kun sen sai tuolloin 8e halvemmalla, niin päätin antaa mennä ja törsätä :D. Sanomattakin selvää, että jotain muutakin sieltä lähti ostoskoriin...

Ja tämä Paul & Joe-merkin meikkisetti oli se pääsyy :D

Sieltähän siis paljastui kissa-aiheiset luomiväri-duo, sävyssä Gingerbread, pinkki "glitteri"-voidemainen luomiväri ja kissan pään muotoinen poskipuna-puikko (luulin ensin huulipunaksi).
En tiedä, miten tuon puikon raaskin käyttää... Täytyy ottaa siitä ensin paljon kuvia, ennen kuin korkkaan käyttöön :p.
Luomivärejä testasinkin jo eilen ja tänään ja tällaista jälkeä sain aikaan:

Alle tuli UDPP ja sitten töpöttelin hieman tuota P&J:n Eye Gloss Eyeshadow (Gingerbread G 002) luomaria. Silmän sisäkulmaan tuota pinkkiin vivahtavaa beigea ja ulkonurkkaan ruskeaa.
Olivat silkkisen tuntuisia levittää ja mukavaa hohtoa myös näistä löytyi. Varisi hieman poskille, joten onneksi teen aina silmämeikin ennen pohjameikkiä, niin enimmät glitterit peittyy/häivyttyy pois :).
Saman tyyppiset sävyt löytyy varmasti 168-paletistakin, mutta tämä duo on hyvä silloin kuljettaa mukana korjailua varten :).

Ja tarttui sieltä muutakin mukaan...
Schwarzkopfin BonaCure FibreForce Fortifier Treatment-hiusnaamio, josta olenkin jo innoissani aiemmin jutellut sekä heräteostoksena China Glazen kynsilakka sävyssä Sex On The Beach, ihan vaan sen takia, että kyseinen drinkki oli suosikkini ennen Tequila Sunrisea ;D.
Erittäin pätevä syy ostaa kosmetiikkaa, eikö?!
Nämä ei jääneet ainoiksi ostoksiksi, sillä tilasin yhden joululahjan sekä arvontaa varten muutaman jutun, jotka paljastuu sitten, kun saan päätettyä milloin aion sen pitää :).
Hyvin siis sain mielestäni tässäkin pidettyä itseni kurissa, vaikka olisi ollut houkutuksia runsain mitoin...

Lopuksi vielä sitten tämän päivän luukun sisältö, joka oli Born Lippy Rasberry huulivoide. Tämäkin menee toistaiseksi mietintäpussukkaan, kunnes päätän jotain suuntaan tai toiseen :).



Täällä jälleen yksikseni olen kattien kanssa 2 viikon lomaa aloittamassa. Mr.Insinööri lähti taas kotonaan käymään ja tulee sitten maanantaina takaisin... Tässä on onneksi se lohtu, että saadaan viettää sitten joulu yhdessä äitin luona :). Tämä onkin toinen yhteinen joulu meijän yhdessäolon aikana :). Tämä olikin se suurin toiveeni jouluksi!
Mutta nyt alan suunnitella ehkä nukkumaan menoa, huomenna rohkaisen mieleni ja käyn pyörällä kyläilemässä R:n luona aamupäivästä. Saa nähdä kuin liukkaaksi tiet ehtii mennä yön aikana... Jospa sitä pysyisi pystyssä sitten!
Miumoi <3

2 kommenttia:

  1. Ooooh China Glaze! \o/ Yks mun lemppari merkeistä! 8) Tämä täytyy sitten nähdä kynsillä! :) Ja ihana tuo kisu-setti. ♥ aaws

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hihih :D.
      Mä yritän saada otettua kuvaa tai pyydän Mr.Insinööriä ottamaan, kun saan tuon kynsilleni! Ja täytyy se Golden Rosen lakkakin kuvata joskus kynsillä, kun lakkaan sillä seuraavan kerran ^_^.
      Tuo kisu-setti oli kyllä kuin mulle tehty <3 !!

      Poista

Suositut tekstit