torstai 31. heinäkuuta 2014

Hunajamelonia, Mansikkaa ja Raparperi-vaniljaa

Eilen taas laiskuus iski (tai lähinnä jäin lueskelemaan illaksi muiden blogeja taas vähän), joten pidemmittä puheitta, tässä tulee toiseksi viimeinen satsi kesäkuun loppuneita!

Jälleen pitkästä aikaa loppui intiimipesuaine, tällä kertaa Avonin Simply Delicate Critical Days Feminine Wash.
Ostin tämän huviksi kokeiluun juurikin tuon "Critical days"-kohdan takia ja käytinkin tätä ensin vain punaisten päivien aikaan, kunnes edellinen pesu loppui ja siirsin tämän päivittäiseen käyttöön.
En vaan rehellisesti sanoen huomannut mitään eroa "normaaliin" Avonin intiimipesuun, jota olen ennen tätä käyttänyt. Ihan samanlaista tavaraa mielestäni, pesi ihan hyvin paikat.
Ei tästä tämän kummempaa sanomista ole ja myynnissäkään tätä ei enää ole.

Eli seuraava Avonin intiimipesu vain käyttöön ja kokeiluun. Nyt onkin vuorossa 2 kertaa pienempi vaahto-versio, jota ei myöskään ole enää myynnissä :).







Sain myös käytettyä pitkästä aikaa suihkugeelin, joka oli pääasiassa peräti suihkugeeli-käytössä :D.
Kyseessä oli siis 60ml minikokoinen The Body Shop Strawberry Shower Gel, jonka sain kyseisen merkin joulukalenterista viime vuoden joulukuussa.
Taattua TBS-laatua, ihana mansikan tuoksu ja vaahtosi sekä pesi hyvin. Mitä tästä muuta sanomaan :).
Jos en omistaisi niin helvetisti ennestään suihkugeelejä, niin voisin kyllä normaalikokoisen suihkarin tätä mielelläni ostaa... Tai sitten vaikka minikokoisenkin uudelleen :).

Ja viiiiihdoooooin piiiiitkästä aikaa sain jälleen yhden vanhan huulikiillonkin käytettyä :D.
Tämä tapaus oli Avonin Glossy Delight Lip Juice Gloss sävyssä Delicious Honeydew.
Ei ole tällä erää kuvia otettuna huulilla, mutta tuo oli sellainen tahmeahko läpikuultava kiilto, jossa pinkkiä glitteriä. Glitteri ei pahemmin onneksi levinnyt pitkin naamaa ja pienestä tahmeudesta johtuen kiilto kesti huulilla hyvän aikaa. Tämä tuoksui/maistui esanssiselle hunajamelonille, josta en isommin välittänyt, mutta ei se myöskään estänyt käyttämästä.
En saanut enää tuota tavaraa puristettua hyvin ulos ilman väkivaltaa, joten päätin tämän loppuvan nyt :). Kyllä tämä ehti hintansa haukkua.
Enää tätä ei ole myynnissä, mutta en ostaisikaan tätä enää, en oikein tahmaisista huulikiilloista välitä.

Viimeisenä loppuneena tälle erää on totutusti käsisaippua eli Dermosil Living Hand Soap.
Tämä oli väriltään vaaleanvihreää, raparperille ja vaniljalle tuoksuvaa geeliä, joka pesi mielestäni ihan normaalisti, eikä kovin paljoa kuivattanut käsiäkään (joka saattaa myös vuodenajasta johtua). Tuoksu oli ihan ok, mutta en juuri ihastunutkaan siihen, parempiakin tuoksuja Dermosilillä on mun makuuni.
Kiva oli kokeilla, mutta en varmaan tule uudelleen tätä ostamaan juurikin tuoksun takia. Tämä taitaakin olla myynnissä vain kesäkauden (?).

Tässä tämän kertaiset ja jospa saan itseäni otettua niskasta kiinni ja postattua huomenna sitten viimeiset loppuneet tälle kuulle :).
Täällä vaan meinaa väsymys painaa kroppaa, enkä ole sinne jumppaankaan asti päässyt edes... Laiska mikä laiska, vaikka tämä viikko olisi ollut hyvä käydä ennen uusia helteitä... Katsotaan, ryhdistäydynkö viikonloppuna :).
Olisi täällä nyt viikonloppuna myös Ysäri-festarit ja alkuviikosta olin suht innolla sinne menossa, mutta tämän väsymyksen ja tänään tekemäni kuukausibudjetti-laskelman jälkeen menin sen verran shokkiin heinäkuun kuluista, että olisi ehkä kuitenkin parempi säästää se muutama kymppi... Haluttaisi kyllä niin paljon tanssimaan piiiitkästä aikaa, mutta kun tuolla hintaa kävisi pariin otteeseen jo baarissa... Äääähh, hankalaa :(...
Saa siis nähdä, mihin päädyn! Ja Mr.Insinöörikin sai vaihteeksi flunssan... Katsotaan vaan, niin kohta se on mullakin jälleen, eihän tässä olla oltukaan kuin puoli vuotta enemmän ja vähemmän kipeinä, eikä mulla vieläkään ole tuo kurkku auennut normaaliksi...
Noh, jos jotain kivaa, niin tänään on satanut ja ukkostanut sentään kunnolla! Kämppäkin jo viilentynyt hetkeksi, joten sen suhteen saisi nukkua, vielä kun saisi lopetettua iltaisin veden ym. juomisen, ettei tarvitse yöllä moneen otteeseen herätä vessaan -.-
Mutta tällaista tänne! Palaillaan toivottavasti huomenna!
Miumoi <3

2 kommenttia:

  1. Jospa et saisi flunssaa *peukut pystyyn* .. Muakin houkuttaisi se ysärifestari mutta se on aika hintava reissu ja sitä rahaahan kun ei oo. :p Noh.. jos joskus toiste (?). :p

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toivotaan parasta ja pelätään pahinta :D.
      Ja kyllä mä nyt laskujen maksun (ja eilisen palkkapäivän) jälkeen päädyin siihen, että käyn katsomassa, millaiset festarit on kyseessä Mr.Insinöörin siskon kanssa :). Eipähän tarvitse ensi vuonna mennä, jos ei ole kivaa (olettaen jos nyt järjestävätkään esi vuonna tuota) :p.

      Poista

Suositut tekstit