maanantai 14. heinäkuuta 2014

Seuraavat plussat Avonin muodossa ja hää-höpötyksiä

Hellou jälleen!
Tuli taas huomaamatta pidempi väli, kun viikonloppu oltiin mökillä ja viime viikolla tuli käytyä tapaamassa kaveria yhtenä iltana ja sitten yleisesti ottaen tuli mietiskeltyä enemmän vaihteeksi hääjuttuja :). Sainpahan lisää ahdistuksen aiheita, kun menin vihdoin lueskelemaan hääforumin keskusteluja :D.
Mutta sormus-homma ensinnäkin on edennyt siihen pisteeseen, että sain viime viikon lopulla kuvat valmiista kihla- ja vihkisormuksesta ja sain ne maksettuakin, kun sain laskun :D. Tuli sitten ilmoitus, että laittavat ne postiin tänään, mutta tänään oli tullut sähköposti jumpassa ollessani, että siellä Bangkokissa oli jokin kansallinen vapaapäivä, eikä posti ollut auki eli toivottavasti sitten huomenna lähtevät viimein matkaan!!!
Saattavat hyvällä onnella (jota mulla ei ilmiselvästi koskaan tässä tapauksessa näytä olevan :p) olla mulla jo viikon lopulla eli minun "onnen" tuntien saan ne siis aikaisintaan ensi viikolla. Jos aletaan maalailla piruja seinille, niin tällä mun hyvällä tuurilla posti sitten kadottaa ne ja saan odottaa uusia sormuksia taas seuraavat 3,5kk :D. PolarKoru siis vastaa tuosta postituksesta täysin, kunnes sormukset ovat minulla eli uudet työt saan, jos posti hävittää ne.
Noh, mutta ehkä tuo sormus-homma nyt menee kerrankin kuin strömsössä, eikä pahin tapahtuisi :).

Saatiin viime viikolla JH:n kanssa suunniteltua lounastauolla töissä jo pöytäkoristelutkin, vaikkei pöytämuodostelmista ym. ole vielä tietoakaan :D. Kukkia ei tule, vaan koristelut menevät kynttilöillä, valonauhoilla (jotka saan JH:lta ja JH:n miehen siskolta lainaan) sekä "blingbling"-kivillä, jotka saan myös JH:lta lainaan :).
Sitten lisäksi viime viikolla sain ystävältäni TV:ltä linkin Facebookissa sellaiselle sivulle kuin silkkikukat.fi. Tämä ratkaisisi mun kukkaongelmankin, sillä saisin kestävän kimpun muistoksi, jota ei tarvitse kastella tai kuivattaa, eikä tarvitse pelätä, että kissat sen söisi :D!!
Mutta ilomielin kuulisin, jos jollain on jotain kokemusta tuosta firmasta!?! Ainakin kuvissa kimput näyttää tosi kivoilta ja saisi varmasti millaisen haluaisi (ei tarvitsisi miettiä, mitä kukkia on saatavilla talviaikaan)!!

Sitten mulla on ollut myös mietinnässä kuukausien ajan, miten alttarille kävely tapahtuisi. Olin tässä pitkään sitä mieltä, että yhdessähän me talssimme sitten sinne, hemmetti kenenkään tarvi mua enää luovuttaa mihinkään, kun 10 vuotta ollaan yhdessä jo oltu :D. Sitten tyypillisen naisen tapaan alkoi mieli muuttua, kun lueskelin juttuja ja ajattelin, että yksin voisin sittenkin sinne talssia ja Mr.Insinööri saisi katsoa ja odottaa mua alttarilla :D. Kyllä siinä vaan sellainen oma romanttinen puolensa kuitenkin on, joka olisi kiva kokea (toivon mukaan vain) kerran elämässä :).
Noh, tämä vaihtoehto alkoi sitten pelottaa liikaa, pakko mun on saada joku minut saattamaan sinne, ettei jalat petä alta tai etten vaan jänistä kesken kaiken jännityksen takia ;). Eli alan ilmeisesti päästä irti tuosta "nainen luovutetaan toiseen perheeseen"- ajatuksesta ja ajattelen vain, että se saattaja on vaan mun henkisenä tukena siinä.
Eli nyt pyörittelen mielessä, otanko äitini vai veljeni minut alttarille saattamaan :D. Lopullista päätöstä en ole saanut vielä aikaan, vaikka toisaalta haluaisin äidin olevan katsomassa, kun tulen sisään eli tällöin veljeni saisi olla tukenani (olettaen, että hän edes suostuu :p). Vaikeeta vaikeeta :D.
Tuossapa siis viimeisten päivien hääpäivitykset ja pohdinnat :D. Nyt siis jännään sormusten puolesta, saisi sitten ensi viikolla pistää kyselyä, milloin voisi kihlakuviin olla aikaa (se kun kuuluu hääkuvaus-pakettiin). Niin ja se hääpukukin pitäisi saada ompelijalle vietyä... Pitää melkein sähköpostia pistää tässä sinnekin!

Mutta nyt kosmetiikan pariin!!
Sain taas tehtyä Avonin 9.jakson tilauksen, joka saapui myöskin viime viikolla.
Pienehkö tilaus oli taas, mutta tällä kertaa summa jäi sen verran lähelle sitä 80e rajaa, että päätin itselleni tilata parit ylimääräiset tuotteet, että saan alennuksen ja ilman postikuluja lähetyksen :).

Ja tällaiselta näytti minun 9.jakson tilaukseni, lähti siis vaihteeksi vähän runsaammin tuotteita kokeiluun :D. Oonhan mä aika hyvin viime kuukausina hillinnyt tilauksia, niin ajattelin nyt nuita uutuustuotteita tilata kokeiluun :).
11.jakson kuvastojen lisäksi tilasin ison pullon Senses Recharge-suihkugeeliä, kun se oli viimeistä kertaa myynnissä ja tykästyin tosi paljon tuoksuun pienemmän pullon perusteella.
Sitten tilasin uuden Naturals orkidea-mustikka-setin kokeiluun, suihkugeeli tuoksui ainakin ihan kivalle! Ei ollut liian kukkainen, vaan mustikkakin tuli esiin tarpeeksi.
Instinct Forbidden EdP:n tilasin näytteen perusteella, jonka olen tässä saanut käytettyä :). Tykkäsin tästä tuoksusta enemmän kuin ensimmäisestä Instinct EdP:stä eli voi olla, että siirrän sen alkuperäisen tuoksun vessasuihke-käyttöön...
Uutuutena oli myös uusi kesätuoksu, Caribbean Paradise, josta EdT kyllä houkutteli todella paljon. Tilasin tällä erää kuitenkin kroppasuihkeen, mutta varmaan EdT lähtee ostoon tässä jossain vaiheessa :p.
Ja uusia Glimmerstick-rajauskyniä en voinut vastustaa, tilasin tällä erää hennon pinkin (Brighten Up Pink) ja tumman sinivihreän (Teal Waters) sävyt... Kaihertamaan jäi vielä helmenhohtoinen vaalea kynä, joka vaikutti samanlaiselta kuin kynä jota jäin aikanaan kaiholla kaipaamaan. Saatan siis siihenkin vielä langeta!
Sitten tilasin vielä tuoksunäytteet uusista Little Pink Dress EdP:stä ja Scent Essence Sparkly Citrus EdT:stä.
Ylläityin, sillä luulin saavani 5kpl pakkauksen per tuoksu, mutta tulikin vain tuo yksi :/. Olisin asiakkaille voinut laittaa nuista myös näytteet... Täytyy tosiaan vastedes katsoa tarkkaan nuo näytteet, mitä saa 5kpl ja mitä vain 1kpl. Nyt tuli 0,35e yhdelle näytteelle hintaa, kun yleensä 5kpl pakkaus on maksanut 0,50-0,70e.

Tällaista siis tänne! Yritän nyt saada kirjoituksia aikaan tiheämmin, kun Livboxin esittelykin odottelee ja on mulla muutama tuotekin loppunut :). Kuukausi kuitenkin jo puolessa välissä!!
Palaillaan siis toivon mukaan piakkoin, nyt on pakko lähteä suihkuun, kun täällä ollut koko päivän hiostava ilma ja lähemmäs +30C... Ja mä masokisti kävin vielä töiden jälkeen Kahvakuula-tunnilla JA Combatissa sen jälkeen... Oli jumppasali kyllä "hieman" lämmin ja tämä mun rapautumaan päässyt kunto pienellä koetuksella...
Hengissä onneksi vielä toistaiseksi :p.
Miumoi <3

4 kommenttia:

  1. Ihanaa että hääjutut edistyy! :) Toivotaan että sormukset tulee pian - tuleeko niistä kuvaa tänne vai haluatko pitää meitä lukijoita jännityksessä? ;)

    Mä oon ainakin ajatellut, että jos joskus naimisiin pääsen ni isä ehdottomasti saattaa mut alttarille. ♥ En oo koskaan edes ajatellut että niin ei tapahtuis! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä ne pikku hiljaa näyttää edistyvän, nyt sormukset on vihdoin tänään lähetetty <3.
      Kihlasormuksesta laitan toki heti kuvaa, kun saan sen käteeni!
      Vihkisormus pääsee tänne näytille sitten, kun saan sen virallisesti käteeni, eli häiden jälkeen ^_^.
      Mutta voin mä sulle lähettää WhatsAppissa sitten kuvat molemmista heti ;D.

      Varmasti itsekin olisin tuohon samaan päätynyt, jos olisi olemassa isä ja läheinen sellainen :).
      Nyt täytyy tehdä vähän eri tavalla tässä(kin) asiassa :D.

      Poista
  2. Oih, en malta odottaa sormuskuvia! ;)

    Joo - toki sulla eri tilanne ja ymmärrän täysin, itelläkin olis vähän ongelmia jos se olis perinteisesti äiti joka saattaa, sitten pitäis miettiä miten tekee.. :)
    Pääasia, että se on joku läheinen kenet haluat siihen tueksesi. ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hihih, jospa ne olisi alkuviikosta viimein minulla <3.
      Tosiaankin, pääasia että tukena on joku läheinen ihminen ^_^.

      Poista

Suositut tekstit