sunnuntai 31. elokuuta 2014

Elokuun viimeiset

En tiedä, mitä toissa päivänä sekoilin, kun olisihan minulla ollut eiliseksi vielä esiteltävänä parit purkit :D.
Harmittavasti mulle vaan iski migreeni päälle sen jälkeen, kun tulin myöhäiseltä lounaalta, niin jätin kirjoittelut täksi päiväksi.
Mulla oli tehnyt mieli jo monta viikkoa kiinalaista ruokaa, niin pistin TV:lle viestiä, että sattuisiko hän pääsemään näin lyhyellä varoitusajalla seuraksi. Hyvä tuuri kävi, kun hänellä oli myöhäiseen iltavuoroon meno, niin käytiin sitten myöhäisellä lounaalla Beijingissä. Kävi myös hauskasti, kun hoksattiin torilla olevan Poliisi-päivä, niin myös tuonne Beijingiin oli tullut lounaalle poliisi-partioita ja meijän viereisessä pöydässä istui sitten Poliisit-sarjan Oulun partio :D. Hauska oli ihan livenä nekin nähdä, toki pari kertaa oon kadullakin ne bongannut kauempaa. Ja kommeitahan he toki myös olivat ;D.

Mutta sitten otsikon aiheeseen eli elokuun viimeisiin loppujiin. Sattumalta sain kuin sainkin eilen loppumaan vielä pari purkkia!

Tuossa pari päivää sitten päätin tyhjentää tämän melko vanhan Avonin Naturals-sarjan Moisturising Strawberry Smoothie Body Wash suihkugeelin jämät (olisiko ollut vajaa 100ml jäljellä) täyttöpumppupulloon, kun on tätä suihkugeelinäkin tullut käytettyä ihan kiitettävästi.
Pesevyydeltään oli ihan perus-suihkugeeliä, pesi ja vaahtosi hyvin. Tuoksu oli ihan kivan mansikkainen pienellä teollisella vivahteella, tykkäsin kyllä siitä. Olomuodoltaan tämä nyt ei ihan hirveästi ollut smoothiemainen, ei ollut kovin lirua, mikä oli hyvä juttu.
Mukava tätä oli kokeilla, mutta 400ml oli ehkä liikaa, meinasin päästä kyllästymään kuitenkin :). Jatketaan siis seikkailuja seuraaviin suihkugeeleihin!

Sitten sain vihdoin ja viimein käytettyä tämän 3/2014 parasta ennen-päiväyksellä olleen 500ml Simple Pleasures Strawberry Cream Shimmering Hand & Body Lotion kroppa- ja käsivoiteen.
Tämänhän ostin aikanaan (vaniljan tuoksuisen kanssa...) Seppälästä, kun Ostolakossa-Virve hehkutti näitä :D.
Yritin aluksi käyttää tätä käsivoiteena, mutta äklömansikan tuoksu leijaili nenään liikaa koko ajan, niin aloin sitten kroppavoiteena tätä käyttää, kun edellinen voide loppui. Käytin myös jalkapohjiin, että saan kulutettua enemmän kerralla :p.
Onneksi tämä ei kropalla tuoksunut yhtä imelältä, niin pystyin hyvin siihen tätä käyttämään!
Alkuun pumppu ei pelittänyt kunnolla, vaan voidetta tursusi myös jostain tuolta välistä ulos. Onneksi Mr.Insinööri sai sen korjattua, niin käyttö oli miellyttävämpää sen jälkeen :).
Koostumukseltään oli melko juoksevaa emulsiota (päiväyksen takia?), eikä tuosta Shimmering-sanasta tarvinnut huolehtia, en huomannut mitään hohdetta missään vaiheessa.
Kesällä tämä oli ihan kohtuullinen kosteuttaja, enemmänkin olisi voinut kosteuttaa ja suhteellisen paljon tätä sai olla laittamassa. Nyt kylmempien kelien alkaessa ei tehot riittäneet, mutten jaksanut kerralla tätä kovin paljoa tunkea, koko ilta olisi mennyt rasvatessa :D.
Jämät, joita ei saanut enää pumpulla ulos, huuhtelin suihkussa veden kanssa kropalle "suihkugeelinä".
En ostaisi enää uudelleen, 500ml on aivan liikaa mun käytölle, eikä tuo niin herkullista ollutkaan...
Nyt on sitten samainen pullo vaniljan tuoksuisena lähtenyt käyttöön... Suoraan sanottuna oon jo niin kyllästynyt :D.

Eilen sain sitten hieman yllättäen käytettyä tämän Fruttini Coco Banana Body Scrub kroppakuorinnan.
No okei, ei se kovin yllätys ollut, kun holvasin sen kropalleni, olisi varmaan vielä yhteen kertaan hyvin riittänyt ne huuhtelujämät, jotka nyt päätin lotrata pois :p.
Tämänhän sain tuossa heinäkuussa MP:n Viron diilauksena eli nopeasti nämä kuorinnat tulee käytettyä, jos yhtä käytän kerrallaan.
Tuoksultaan tämä oli sellainen lempeän kookoksinen banaani, josta tykkäsin paljon. Yleensä banaanin tuoksuiset jutut alkaa mua hieman yskittää, mutta tässä varmaan tuo kookoksen tuoksu pehmensi banaanin tuoksua, ettei kyseistä reaktiota ilmennyt.
Tehoiltaan tämä oli taattua Fruttini-laatua, aivan ihanan karkea kuorinta. Ehkä ne purkeissa olevat kuorinnat taitavat olla vieläkin karkeampia, mutta kyllä nämä tuubeissa olevatkin kuuluvat ehdottomasti parhaimmistoon!
Voisin tätä tuoksusarjaa käyttää enemmänkin sekä kuorintaa myös!

Viimeisenä tällä erää sain myös holvattua loppuun (olisi varmaan 3 keraan riittänyt, mutta levitin kropalle loput...) tämän 2013 Kesäkuun Livboxista tulleen 30ml Cliniderm by Aco Active Defence Sun Face Cream SPF15 kasvovoiteen tai aurinkovoiteen kasvoille.
Tässähän tosiaan hämmästelin tuota alhaista aurinkosuojaa, aika mielenkiintoinen ratkaisu tuon suhteen... Mutta jos ei rannalle mennyt, niin toimi hyvin ja oli ihan kelpo kasvovoide. Kosteutti ja meikit levittyi hyvin päälle, eikä lähtenyt rullaamaan pois.
Ei mitään pahaa sanottavaa ole tästä, mutta oli tämä vaan vähän tylsä.
Mielelläni kokeilin ja käytin tämän, mutta en varmaankaan osta täysikokoista tuubia. Ei ollut niin huippu ja säväyttävä :).

Siinäpä oli sitten elokuu!
Täytyy sanoa jo nyt, että olen tosi ylpeä itsestäni nyt, varsinkin heinäkuun jälkeen :D.
Huomenna kirjoittelen sitten yhteenvedon ja saattaa olla, että tiistaina voisin jatkaa ennustus-postauksella, kun sain tuossa aamusella purkit sitä varten kuvattua valmiiksi :). Katsotaan, miten käy!
Miumoi <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Suositut tekstit