maanantai 29. syyskuuta 2014

Ja ehdin hiusjuttujakin vielä käyttää!

Tässäpä tulisi viimeinen isompi satsi loppuneita, yksi tuote jää huomiselle vielä ja lisäksi tänään tuli vielä muutamat jutut plussaa...

Sain loppumaan pitkästä aikaa ihan hoitoaineen ja se oli tämä 150ml Schwarzkopf BonaCure FibreForce Conditioner.
Ostin tämän muistaakseni vuosi sitten syksyn Hulluilta Päiviltä kokeiluun, kun tykkäsin saman sarjan tehohoidosta sen verran paljon, että halusin tämän hoitsikankin testata.
Käytin tätä pääosin Moroccanoilin naamion jälkeen silottamaan hiuksia ja siinä tämä kyllä toimi oikein mallikkaasti, tuli sileät ja pehmeät hiukset.
Yksinään tämä jätti ihan pikkuisen karheammaksi hiukseni ja takkuja joutui muutaman avaamaan samalla, kun pesin tätä pois.
Mä nyt vaan epäilen tätä mun punertavaa hiusväriä, kun todella harvat hoitsikat ja naamiot ovat saaneet nämä silotettua täysin, takkuja meinaa hieman jäädä... Samaa en muista vaaleilla/omalla hiusvärillä olleen, ainakaan yhtä paljon...
Noh, pidin tästä kuitenkin sen verran, että voisin ostaa taas tuubin tarjouksesta :). Ehkä täytyy nyt tulevilla hullareilla jättää kuitenkin väliin ja kuluttaa noita entisiä hoitsikoita ja naamioita (niin varmaan :p).

Sitten sain käytettyä loppuun jälleen muutaman vuoden vanhan Goldwell Fruits 4 You Papaya Hair & Body Shampoon.
Tätä pystyi siis käyttämään hiuksille shampoona ja kropalle suihkugeelinä.
Toimi ihan luotettavasti kummassakin käytössä, vaahtosi runsaasti ja puhdisti hyvin, ei ehkä parhain shampoo kovin kuiville hiuksille. En osaa mitenkään tämän kummemmin kommentoida... Tuoksu oli ihanan trooppisen hedelmäinen, tämän papayan tuoksusta tykkäsin tosi paljon!
Ostin tämän joitain vuosia (3-4 vuotta??) sitten Helsingistä Hairstoresta, mutta näitähän on melko monessa paikkaa nykyisin myynnissä, ainakin Stokkalla ja Oulun Kaakkuriin tulleessa hiustuotteiden Outlet-myymälässä (tuolla Outletissä pitäisikin käydä!!).
Joskus voisin tätä ostaa uudelleen, mutta nyt taidan pitää paussin :).

Viimeisenä tällä erää esittelyssä tuote, jonka loppuminen pääsi yllättämään eli viime kevään (vai syksyn...) Hullareilta testiin ostamani TRESemmé Instant Refresh Dry Shampoo kuivashampoo loppuikin jo nyt :o!!
Luulin tämän kestävän lokakuulle, enkä edes mielestäni käyttänyt yhtään sen enempää kuin muitakaan kuiviksia... Eli riittoisuus ei ollut kovin hyvä.
Puhdistusteho oli ihan ok, mielestäni Batiste on tätä parempi, mutta tämä on ehkä hitusen parempi kuin Klippoteket. Tässä ei myöskään ollut "kilkatinta" eli hiljaa sai laitettua hiuksiin :).
Kyllä tämän joskus voisi ostaa uudelleen, jos ei muuta keksi, mutta taitaa tulla tauko tämänkin kanssa :).

Huomenna sitten esittelen sen viimeisen loppuneen ja tänä päivänä tulleet plussat. Ei kestä omatunto siirtää noita tulleita lokakuulle, vaikka sitä ensin harkitsin, sillä laskutkin tulee vasta lokakuussa maksettua... Ihan hyvin siis voisi laittaa tuotteet myös sinne :D. Noh, voipi olla, että taas lokakuussa tulee enemmän plussaa kuin miinusta muutenkin :p.
Miumoi <3

4 kommenttia:

  1. Hahahaa.... Ai miten niin tulee lokakuussa plussaa...? :O ;D
    Taidan muuten mennä perjantaina ostamaan sen kuorinnan. ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hahhaaa ;D.
      Mun pitäs vielä ajan kanssa ehtiä katsoa ne jutut jotka lähetit, hitsi kun nuo häähömpät on vieneet "tärkeämmiltä" jutuilta aikaa ;D. Mutta mäpä yritän perjantaihin saada katsottua ne kunnolla vielä läpi :D.

      Poista
    2. Hei ehkä sulla on jo asiat tärkeysjärkestyksessä. ;D Käyn vaan siellä BC-kaupassa siis pe, sulla on kuule kaikki maailman aika kattoa niitä muita juttuja! Ei kiirettä, en oo niihin nyt jokatapauksessa vielä menossa kuitenkaan. :)

      Poista
    3. Joo, kyllähän nuo hääjutut on nyt ykkösenä, kosmetiikat ei karkaa mihkään :D.

      Poista

Suositut tekstit