lauantai 27. joulukuuta 2014

Livbox Joulukuu 2014

Vielä on kuukautta jäljellä, vaikka olenkin todella myöhässä tämän boksin esittelyn kanssa :D.
Kaikkihan on jo varmaan nähneet sisällön, mutta pitää se nyt kuitenkin täällä myös esitellä, kun on aloittanutkin :).
Jälleen on ollut tässä hyvin omaa aikaa, kun Mr.Insinööri nukkuu vielä. Itse en saanut nukuttua kuin alle 6h viime yönä kahdessa pätkässä, mikä ei ole tämän flunssan kannalta kovin hyvä juttu :/.
Luin blogeja ja sitten vielä sängyssä Sonatan kirjaa, niin en malttanut ennen klo 1 lopettaa.
Sitten heräsin varttia vaille 4 siihen, kun Siiri sai jälleen kohtauksen :(... Jos nyt jotain hyvää voi etsiä, niin ehkä se ei nyt hääpäivänä ainakaan saa seuraavaa, nyt oli väliä edellisestä kohtauksesta kuitenkin jo 19 päivää. Onhan tuo väli huomattavasti supistunut alkuperäisestä, joka oli kerran kahdessa kuukaudessa, mutta jospa tällä nyt selvitään tuon hääpäivän yli...
Mr.Insinöörikin kotiutui siinä, kun Siirillä oli kohtaus loppunut ja silittelin sitä. Sitten piti taas seurailla ja antaa molemmille kateille ruokaa sekä pitää Neffiä vähän kauempana Siiristä.
Piti myös laittaa oma peitto ja pussilakana pyykkiin, kun Siiri oli siihen laskenut allensa ja täytyi tyytyä vaan uuteen pussilakanaan "peittona"... Senkään takia en saanut unesta oikein kiinni :/.
Viimeisen kerran katsoin kelloa vielä 6 jälkeen ja heräsin taas 9 jälkeen kissat ruokkimaan.
Kaktus oli kurkussa kasvanut sen verran, että katsoin paremmaksi nousta ylös, kun en kurjalta ololtani unta saanut enää. Saapahan Mr.Insinööri nukkua krapulaansa pois rauhassa.
Huoh, en kyllä olisi tarvinnut tätä flunssaa vielä tähän väliin :(. Jälleen saa todeta, että on mulla kyllä niin paska tuuri...

Noh, mutta siihen boksiin sitten!!
Teemavärinähän oli Joulukuun tapaan punainen.

Ja tältä näytti sisältö kokonaisuudessaan. Se oli todella runsas ja kivoja tuotteita näytti olevan!

Oli alekoodia sekä aivan taivaallisen ihania suklaatryffeleitä. Se söin kylläkin heti, ehkä nyt sitten kärsin tuosta, kun jälleen huomasin yhden finnin ilmaantuneen tuohon kulmien väliin...
Noh, näytetään sitten teini-ikäiseltä hääkuvissa!

Jälleen löytyi pitkäaikaisille tilaajille pieni muistaminen, nyt se oli  1 pari Jamela 24K Kultakollageeni naamiota silmänalusille (ovh 64,90e/16 paria).
Olisin halunnut testata nuo ennen häitä, josko toisi apua silmänalusille, mutta mun tuurilla saan jonkun reaktion sopivasti, niin en sitten uskalla vielä ottaa riskiä...
Testaan kyllä mielelläni nämä sitten uuden vuoden jälkeen!

Jaettu ilo on paras ilo!
Mukana oli myös miehille jotain, itseltäni löytyi Calvin Klein Euphoria Gold Eau de Toilette näyte (ovh 36e/30ml).
Mr.Insinööri ei oo vielä testannut, mutta täytyy kokeilla nuita muutamaa tuoksunäytettä, jotka kaapista löytyy, jos sitten hääpäiväksi löytyisi kiva tuoksu hänellekin :).

Sitten yhtenä täysikokoisenä tuotteena tuli LV Täyteläinen jalkavoide (ovh 5,50e/75ml).
Tämä oli vähän plääh, sillä nyt kaapista löytyy ennestään jo muutama jalkavoide ja tällä hetkellä kroppavoide-katastrofin takia levitän kroppavoiteita myös jalkapohjiin, niin itse jalkavoiteita ei ole tullut nyt käytettyä.
Veinkin tämän sitten jouluaattona äidille käytettäväksi.

Toisena täysikokoisena tuli Rimmel ScandalEyes Retro Glam Mascara (ovh 11,50e/12ml).
Kiva päästä pitkästä aikaa kokeilemaan myös marketti-ripsareita eli tämä tulee omaan käyttöön jossain vaiheessa.
Olisin tästä kuitenkin kuvausten perusteella ottanut ennemmin sen vaihtoehtoisen ripsivärin :).

Kolmantena ja viimeisenä täysikokoisena oli sitten Paese Eye Liner sävyssä 19, joka oli tuollainen musta hopealla glitterillä (ovh 4,95e/3g).
Tässä oli vaihtoehtoisena tuotteena Clarinsin meikin pohjustaja ilmeisesti minikoossa (?) eli jälleen ei ihan tuotteiden arvot olleet täysin kohdillaan :/.
Ja olisin kyllä ennemmin ottanut kokeiluun sen Clarinsin, kun nuita rajauskyniä löytyy jo ihan kiitettävä määrä mustana.
Mutta ihan kivasti pientä blingiä tuo kuitenkin silmämeikkiin, olen siis käyttänyt tuota jo pariin otteeseen.

Sitten löytyi myös itselle tuoksunäyte, minulle osui Calvin Klein Reveal Eau de Parfym (ovh 48e/30ml).
En muistaakseni ole vielä testannut, mutta aion sen jossain välissä tehdä. Hieman kuulostaa kuvaus kuitenkin sellaiselta, että saattaa olla turhan voimakas itselleni.

Viimeisenä boksissa oli sitten 15ml minikokoinen Vichy Aqualia Thermal Dynamic Hydration Rich Cream kasvovoide (ovh 25,90e/50ml).
Vähän nämä kasvovoiteet alkaa jo kyllästyttää, mutta tämä on onneksi 24h voide, niin voi käyttää myös yötä vasten. Yövoiteita kun ei kuitenkaan montaa itselläni vielä ole!
Olen tykännyt aiemmasta Vichyn Idealia-päivävoiteesta, niin mielelläni kyllä tämänkin kokeilen jossain vaiheessa!

Tällainen oli vuoden viimeinen boksi. Tykkäsin kyllä ja tuotteet oli mielenkiintoisia.
Nyt vaan taitaa jälleen pientä ähkyä olla liikenteessä, niin hirveästi en kuitenkaan innostunut :). Testauksen kannalta oikein mainio boksi kuitenkin!

Mutta nyt lähden syömään jotain tälle päivää (muutakin kuin jäisiä karpaloita, helpotti tosin vähän kurkun tilaa!) ja pitää ottaa kuuma teekuppi myös seuraksi!
Palataan varmaan taas huomenna asiaan :).
Miumoi <3

2 kommenttia:

  1. Voi ei tota Siiriä! :( Aika hurjalta ja tihenevältä kuulostaa nuo kohtaukset... Toivottavasti menee nyt tosiaan ainakin häiden yli ja muutenkin alkais vähän harveta. :/ Ja toivotaan että itekin paranet tässä keskiviikkoon mennessä. :) Lepoa nyt vaan!

    Mä tykkäsin ihan paljonkin tuosta boksista, sain just sen toisen boksin, joita oli liikenteessä... Ja mielummin tosiaan niin päin. Se Clarinsin primer on ihan kiva muttei mikään super, se oli 4 ml minipurkki. Onhan nuo tosiaan vähän eri arvoisia, mutta se Paesen kynä oli tosiaan kokonainen.

    Itelläkin vähän kosmeähkyä taas havaittavissa, mutta oon ilonen etten saanu hirveästi kosmetiikkaa joululahjaksi! :D Se oli tavallaan helpotus. :) Yheltä kaverilta täyskokoset vartalokuorinta ja vartalovoi, toiselta Body Shopin setti, jossa 60 ml suihkugeeli ja vartalovoide ja vartalosuihke. Lisäksi yks suolasaippua ja kosteuttavat geelisukat, siinä kaikki! Nyt yritän ihan TOSISSANI pitää kukkaron nyörit tiukalla (joo joo, en onneks eilen tehnyt Lushin aleen kausituotetilausta ja parhaillaankin Yves Rocherin sivut auki.... :D ) Mut ei oo tosiaan mitään merkkipäiviä eikä kellään mitään matkojakaan tiedossa, et jos tässä vaikka ens vuoden puolella ois OIKEASTIKIN kosmetiikkalakko.... ;D (LivBoxia ei lasketa!)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu, täytyy toivoa, että katit nyt pärjäisi täällä tuon hääpäivän... Tokihan se huolettaa, mutta ihan yhtä hyvin työpäivän aikanakin voisi tapahtua mitä vaan eli eipä sitä voi täysin lakata elämästä noiden takia...
      Onneksi itse alkaa vähitellen olla parempaan päin :).

      Höh, sä siis sait sen "paremman" boksin ;D.
      Nooh, oon kyl mäkin ihan tyytyväinen omaani loppupeleissä ja tuota rajaustakin tulee kyllä käytettyä :).

      Hyvin on sullakin menny joulu, kun ei liikaa oo kosmea tullut!!
      Hahah, nuo alet on kyllä pahat ;D. Itse en jaksanut alkaa Lushin juttuja sen kummemmin katsomaan, Yvesin sivuille en oo vielä menny ;).
      Mutta jospa alkuvuosi olisi tosiaan tätä loppuvuotta hillitympi :D.

      Poista

Suositut tekstit