tiistai 30. joulukuuta 2014

Vuoden Viimeiset Loppuneet Ja Tulleet

Täällä nyt sitten vaihteeksi varsin pirteä ja toistaiseksi melko seesteinenkin morsian :D.
Täytyy sanoa, että kyllä kunnolliset, vajaan 8h yöunet tekee ihmeitä :D. Ja söin mä eilen sitten ne 2 Geishaa ja palan äitini tekemää kääretorttua ;). Ja sain oksentaa pahan oloni eilen ulos sekä täällä että FB:ssä :D.
Hirveä yskä on päällä ja nokka vuotaa jonkin verran, mutta muuten on ollut ihan pirteä olo! Sain tosiaan nukuttua katkottomasti aamuun asti ja heräsin sitten siihen, kun tuli tekstiviestit, että lääkereseptini on uusittu \o/.
Erittäin hyvillä mielin lähdin siis aamupäivästä hiusten värjäykseen Jörö-Jukkaan Annen käsittelyyn ja värjäys meni täydellisesti <3. Nyt on ihana kylmänpunainen väri hiuksissa ^_^.
Sitten sain haettua lääkkeeni ja otettua ne ja seuraaavaksi pitikin lähteä pöydät koristelemaan Maikkulan Kartanolle JH:n (ja hänen miehensä) kanssa.
Sielläkin odotti yllätys; niitä valitsemiani servettejä olikin tullut tänään lisää sinne :D!!!
Mä siis sain kuin sainkin haluamani servetit, mutta oli ne vaihtoehtoisetkin kyllä kauniit, ei sillä ^_^.
Koristeluistakin tuli todella nätit ja me saatiin omaan pöytäämme aivan ihanan bling-bling-liinankin :D.
Mä oon siis nyt niin iloinen, että alan oikeasti epäillä, onko mulla jokin kaksisuuntainen mielialahäiriö diagnosoimatta, kun nuo mielialat heilahtaa päivässä "excuse me while, I kill myself"-fiiliksistä "elämä on vaan niin ihanaa"-fiiliksiin, joskus tämä jopa monta kertaa päivässä :D.
Ainoa mitä nyt jännään on se, iskeekö Mr.Insinöörille nyt tämä tauti voimalla, kun on valitellut koko päivän oloaan ja nyt illan maannut peiton alla. Oon pakottanut sen syömään C- ja D-vitamiinia, juomaan kuumaa mehua ja ottamaan buranaa, joten jospa me selvitään nyt huominen kunnialla!

Mutta mennäänpäs nyt viimeisten loppuneiden pariin!
Sain käytettyä kuun alkupuoliskolla tämän noin vuoden vanhan Avonin Naturals-sarjan Nourishing Indulgence Spiced Orange & Ginger Fragrance Spritz vartalosuihkeen.
Tämä oli mielestäni nimensä mukaisesti mausteisen appelsiinin tuoksuinen ja tarkoituksella halusin ottaa käyttöön näin loppuvuodesta, kun tästä tuli kyllä jouluinen fiilis :). Keskellä kesää en tällaista tuoksua käyttäisi, mutta keskellä pimeintä syksyä ja talvea ja varsinkin joulukuussa tämä on tosi kiva!
Näissä Avonin Naturals-suihkeissahan on alkoholi melko kärjessä incissä eli se tuoksahtaa alussa, mutta suhteellisen nopeaa se kyllä haihtuu ja omalla lailla siihen tuoksuun myös tottuu.
Käytin tätä ihan vaan kropalle, kainaloihin kun laitan yleensä vaan roll-onia.
Toimi tällä lailla käytettynä ihan hyvin ja talviaikaan voisin kyllä uudelleenkin käyttää, harmi ettei tätä ole enää myynnissä.
Omistan onneksi vielä suihkugeelin ja kroppaemulsion, niin täysin ei tarvitse tuoksusta vielä luopua :).

Päätin sitten ottaa kunnolla käyttöön tämän Victoria's Secretin Vanilla Lace-suihkeen, sillä mulla on varastossa vaan sellaisia hedelmäisiä ja kesäisiä suihkeita ja haluan vielä käyttää hieman täyteläisempiä tuoksuja :D. Tämä oli sitten lähimpänä sitä tuoksumaailmaa. Kevään edetessä vaihdan varmasti taas kevyempään tuoksuun :).

Sitten sain taas tuttuun tapaan käytettyä kuivashampoota, nyt oli vuorossa syksyn Hulluilta Päiviltä extempore ostamani Kératase Powder Bluff Aerosol Hair Powder - Dry Shampoo.
Ja täytyy heti tähän alkuun sanoa, että omien hiusten osalta meni nyt 20e kankkulan kaivoon... En saanut tätä toimimaan ollenkaan omissa hiuksissani!!
Tämä ei vienyt rasvaisuutta pois ja tätä ei edes saanut pöyhittyä tai harjattua hiuksista pois, vaan se jäi harmaana likaisena kerroksena hiuksiin. Ei ollut väliä, kuinka vähän tai paljon laittoi, aina yhtä huono lopputulos :/. Hampaita kiristellen käytin tämän pois ja huokaisin helpotuksesta, kun yhtenä aamuna tämä suihkutti pelkkää ilmaa.
Kératasen shampoot ja hoitoaineet on kyllä mainiosti sopineet mun hiuksille, joten tämä kuivis oli kyllä todellinen pettymys!
En siis aio enää toiste tuhlata rahojani tähän. Tulipahan kokeiltua kuitenkin :).

Nyt on käyttöön lähtenyt tuttuakin tutumpi ja turvallisempi Batiste-kuivashampoo, tosin itselleni uudessa tuoksussa!
Tästä tulee sitten ehkä tammikuussa, mutta viimeistään helmikuussa juttua :).

Tähän loppuun ajattelin esitellä vielä tämän MP:ltä joululahjaksi saamamme Berliinin tuliaisen eli saksalaista suklaata!
Nuo näyttää kyllä niiiin herkullisilta, että liekö viitsii edes tuhota noita ;).
Jännityksellä odotan millaisia ovat, osa ainakin sisältää kuuleman mukaan liköörejä ja vastaavia, joten sitä odottaen sitten :D.

Ja Mr.Insinöörille piti käydä tänään ostamassa vielä pukupussi Anttilasta, niin katselin vähän kosmetiikka-osastoa, jossa näin "Lumene-tuotteet -40% plussa-kortilla"-kyltin...
Noh, kuvasta näkyy, etten tyhjin käsin lähtenyt :p. En nyt voinut vastustaa kiusausta ostaa testiin tuota Bright Touch-puhdistusvaahtoa, kun en Livboxista saanut sitä :D. Onpahan nyt jälleen lisää vaahtoa kaapissa odottamassa testausta :p.
Ja eilisiltaisessa surkeudessa sain viestiä kosme-diilariltani, Marisalta, että hän on kaupoilla pyörimässä ja laittoi sitten kuvaa Philosophy-tuotteiden ale-hinnoista... Näettepä sitten tammikuun alussa, mitä pyysin ottamaan mulle (ja niistä ei toista edes ollut Sokoksen netissä!) :p. Ehkä silläkin oli oma vaikutuksensa tämän päivän pirteyteen :D.

Mutta enpäs nyt ehtinyt kirjoittaa sitä yhteenveto-postausta, niin sen julkaisu nyt menee uuden vuoden yli :).
Nyt lähden rasvaamaan kroppani suihkun jäljiltä, ottamaan lääkkeet ja vähitellen rauhoittumaan, niin jaksaa sitten aamulla ennen klo 7 herätä tarkistamaan, että tarvittavat jutut on pakattu mukaan ja suunnata sitten kaunistautumaan klo 8 :).

Toivotankin nyt jo teille ihanat lukijani oikein kivaa uuden vuoden alkua! Toivottavasti teillä on myös mukava ja rakkauden täyteinen vuoden vaihde <3.
Itselläni tulee sellainen varmasti olemaan, kun saamme viimein virallistettua 10-vuotisen seurustelumme ja sitä ovat todistamassa ja juhlistamassa meille tärkeät ja rakkaat ihmiset <3.
Olkaahan varovaisia, jos olette rakettien kanssa tekemisissä ja pitäkää huoli läheisistänne <3.
Palataan blogin pariin ensi vuonna ;).
Miumoi <3

2 kommenttia:

Suositut tekstit