lauantai 24. tammikuuta 2015

Livbox Tammikuu 2015

Olisikohan se jälleen aika esitellä viimein Tammikuun Livbox ennen kuin Helmikuun vastaava saapuu :D.
Toisaalta olenpahan nyt viimein ehtinyt yhtä lukuunottamatta testata tuotteet pariin otteeseen ihan tuoreeltaan, tämä on kyllä mulla harvinaista :p.

Tammikuun väriteemana oli valkoinen, lumeen ja pakkaseen todennäköisesti viitaten ja boksin täytteetkin oli nyt yllättäen valkoisia mustien sijaan :). Virkistävä muutos!

Ja tältä näytti minun boksin sisältö, jonka teemana oli ilmeisesti uuden vuoden lupaukset ja itsestään huolehtiminen.
Boksista löytyi tällä erää 3 täysikokoista, 1 minikokoinen (jotkut tämänkin laskee näytteeksi) ja 1 näytekokoinen tuote.

Ensimmäisenä täysikokoisena oli 75ml Cutrin Chooz Multivolumizer (ovh 15,90e/75ml, Cutrinin omilta sivuilta tuli katsottua, että täysikokoinen on 75ml eli korttiin on tullut virhe).
Ehdin tätä jo testata muutamaan otteeseen, kerran ennen fööniä ja pari kertaa ilman sitä hiusten pesun jälkeen. Kyllä tämä hieman tuntuu nostavan tyveä yksinäänkin, mutta kun omat hiukset on tällä hetkellä suht pitkät, niin ei tämä tietysti kovin paljoa jaksa niitä yksinään nostaa päänahasta. Yllätyin kuitenkin positiivisesti tästä ja mielelläni käytän loppuun!
Vaihtoehtoisena tuotteena olisi ollut 150ml Sensitive kosteuttava suihke ja sekin kyllä vaikutti oikein kivalta kokeiltavalta! Ehkä hitusen enemmän olisin sen suihkeen ottanut, mutta ei tämäkään ollut mulle huono vaihtoehto :). Kerrankin siis näin, että molemmat vaihtoehtoiset olisi sopineet :D.

Toisena täysikokoisena oli 30ml Rimmel 9-in-1 Skin Perfecting Super Makeup BB Cream sävyssä Light (ovh 11,90e/30ml).
Kyllähän nämä BB-voiteet alkaa vähän tylsiä olla, mutta toisaalta ihan kiva saada kokeiluun, kun itselläni ei _yleensä_ tule niitä ostettua varastoissa ennestään olevien meikkivoiteiden ja BB/CC-voiteiden takia :).
Tätäkin olen pariin kolmeen otteeseen laittanut ja yhdellä kerralla jopa melko reippaanlaisesti. Yllätyin positiivisesti, että tämä katosi todella hyvin ihoon silti, eikä se näyttänyt ollenkaan pakkeloidulta (ainakaan omasta mielestäni :p). Sävy on myös tosi hyvä omalle iholleni. Tämä siis varmasti tulee olemaan välillä käytössä nyt talvella ja enempi kesällä :).

Kolmantena ja viimeisenä täysikokoisena oli 75ml Lumene Ultra Sensitive Moisturising & Calming Mask kasvoille (ovh 17,90e/75ml).
Tätä olen kerran käyttänyt, kun haluan ensin käyttää edellisen Bernard Cassieren vastaavanlaisen minikoon pois.
Tässä käskettiin laittaa paksu kerros muutamaksi minuutiksi kasvoille ja pyyhkiä sen jälkeen kasvopaperilla imeytymätön pois, mutta itse kokeilin kertaalleen niin, että laitoin suht ohuen kerroksen ja se imeytyikin täysin kasvoille. Tykkäsin fiiliksestä, joten aion käyttää tuubin itse pois :).

Omaan silmään minikokoinen tuote oli 15ml La Roche-Posay Lipikar Baume AP+ Lipid-Replenishing Body Balm voide (ovh 9e/200ml).
Tämän päätin alun perin, että annan Mr.Insinöörille käyttöön enkä lisää omalle listalle, kun hänellä on psoriasis ja pari kertaa levitinkin selkäänsä kokeiluksi. Tuntui kosteuttavan kivasti. Kokeilin sitten myös itselleni käsivoiteena ja se imeytyi nopeasti, mutta iho jäi kuitenkin pehmeäksi. Eilen levitin myös itselleni suihkun jälkeen, sillä huomasin 3-4 kuivaa läikkää yläselässä, jotka todella hilsehti... Sellaisia ei ole koskaan ennen ollut mulla, joten ihmettelen todella, mistä ja miksi ihmeessä ne ovat putkahtaneet iholleni...
Täytyy nyt ahkerasti rasvata niitä läikkiä ja toivoa, että katoaisivat ensi perjantaihin mennessä, kun pitäisi taas iltapuku pukea päälle. Olisi vaihteeksi työkaverin väitös-karonkka tiedossa.

Viimeisenä boksista löytyi näytekokoinen Philosophy The Microdelivery Peel kasvokuorinta-setti/kitti (ovh 76e/60ml+60ml).
Tätä en ole ehtinyt vielä testata, mutta tämä vaikuttaa todella mielenkiintoiselta ja testauksen arvoiselta tuotteelta!
Tosi kiva päästä kokeilemaan lisää näitä Philosophyn tuotteita :).

Tällaisia siis paketista löytyi ja olin kyllä todella tyytyväinen sisältöön, vaikka pienehköä kosmetiikka-ähkyä ja morkkista onkin taas havaittavissa :p. Mitä te tykkäsitte?
Eipä mulla tähän tämän enempää ole kerrottavaa, huomenna voisin yrittää taas tuotteiden esittelyjen ohessa kuulumisia kertoilla, mutta katsotaan iskeekö taas laiskuus :p.
Jatkan ainakin nyt nuita hääkuvien muokkailuja (jostain syystä se on todella paljon hitaampaa kuin muiden kuvien muokkaus...), niin saan nekin joskus tänne näytille :).
Miumoi <3

2 kommenttia:

  1. Kuivashampoo oli vielä yksi vaihtoehtoinen tuote :)

    Saa nähdä, mitä ensi kuun boxi tuo tullessaan!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aaaaa, niinpäs olikin, kun kävin vielä Livboxin sivuillakin tarkistamassa, kiitti lisäyksestä ^_^.
      No onneksi en tuota kuivista saanu, sitä oon kokeillu pullollisen, eikä sopinu mun hiuksille :/.

      Tää on kyllä joka kerta niin jännää, kun boksia oottaa :D. Vaikka purkkia ja purnukkaa löytyy, niin en mä voi enää tuosta boksista luopua, ihana piristys joka kuukausi ^_^.

      Poista

Suositut tekstit