sunnuntai 8. maaliskuuta 2015

Naistenpäivän Herkuttelut ja Shoppailut

Ihan sattumalta hoksasin, kun katsoin Pivo-lompakosta tilisaldoni aamulla, että sehän on naistenpäivä tänään (siinä tuli "hyvää naistenpäivää"-toivotus avatessa :D)!
Hyvin osui siis tämän aamuinen brunsseilu MP:n ja KN:n kanssa kohdilleen :D.

Änkäydyin siis tyttöjen mukaan Cafe Roosterin brunssille ja voi pyhä sylvi, että söin itseni aivan liian ähkyyn :D. Noiden lisäksi tuli syötyä pieni kupillinen hedelmärahkaa ja jälkiruuaksi oli vielä porkkanakakkua, jotain fudgea, suklaakeksiä ja jokin neljäs pikkukeksi, jota en enää jaksanut syödä, kun tuntui, että vatsa halkeaa aivan just :D.
Maksoi 19e ja oli kyllä mielestäni sen arvoinen!
Oltiin ovella jo puoli 12 aikaan (avattiin klo 12) ja porukkaa alkoi tulla reippaammin varttia vaille. Paikka olikin aivan täysi, kun asetuttiin sisälle eli tuonne kyllä kannattaa mennä odottamaan jo hyvissä ajoin, jos haluaa mahtua sisälle ja jos ei ole pöytää varannut etukäteen!

Ja sitten ruuan jälkeen lähdettiin vyörymään Stockalle ja niin kuin eilen uhkasin, niin tosiaan törsäsin siellä hieman, mutta olen vaan tällä hetkellä materialistisen onneni huipulla ^_^.

Tässä yhteiskuva kaikesta, mitä sieltä lähti mukaan ja nyt sitten lähempää esittelyä:

Tämähän se oli se pääjuttu, mihin halusin käyttää sen -20% alekupongin eli Diorin viisikko <3.

Yksinkertaisuudessaan vaan niin kaunis ja ihana tuo samettipussukkakin!

Tässä se siis on;
Elämäni ensimmäinen Dior 5 Couleurs Eyeshadow Palette, 456 Jardin <3 <3.
Silloin kun nämä uudet paletit tuli ja törmäsin blogeissa esittelyihin, niin jo silloin tämä Jardin lähes salpasi mun hengityksen.
Tuolla Stockalla katselin myös Trafalgar- ja Carre Bleu-paletteja sillä silmällä, mutta tässä oli vain se jokin kuitenkin, että halusin tällä aloittaa (mahdollisesti kasvavan) kokoelmani ^_^.
Kuva on otettu salamalla eli ei ole täysin realistiset sävyt, mutta ovat kuitenkin sinnepäin eli vaaleaa mintunvihreää, oliivinvihreää, vaaleaa, vaaleanpunertavaa ja tummansinistä.
Jospa ehtisin huomenna jo meikata tällä ja testata sävyjä ^_^.

Sitten oon tässä viime aikoina miettinyt mahdollista seuraajaa UDPP:lle, kun sen hankkiminen käy hankalammaksi, kun BeautyBay ei enää toimita Urban Decay-tuotteita :(.
Feelunique:sta sitä kyllä saisi, mutta sieltä tilatessa pitää muistaa tullirajat... Toisaalta tuo UDPP:n hinta menisi just sen alle eli voisi huoletta tilata aina kun tarvii, mutta oli jotenkin niin helppoa tilata BeautyBay:stä samalla sitten muutakin kokeiluun huoletta. Nyt tuolta Feeluniquesta ei sitten voikaan muuta tilata...
Eli ajattelin nyt kokeilla ensin, mitä ihan kaupasta löytyy (tosin ehkä olisi voinut vaikka sillä perus-Lumenella aloittaa... nooh, menkööt nyt :p).
Ajattelin ensin Guerlainin pohjustajaa, mutta myyjä sanoi sen olevan enemmän kuivemmille luomille ja tämän olevan rasvoittuvammille ja kun sanoin, että oon UDPP:tä käyttänyt tähän asti, niin hän suositteli kokeilemaan tätä Dior Backstage Eye Prime Long-wear & Smoothing Eye Primeria :).
Ei ole kyllä suoraan sanottuna kova luottamus, tuntuu, ettei mikään vaan voi voittaa UDPP:tä :D.
Katsotaan, yllätynkö positiivisesti!
Sekin mikä hieman mietityttää, on tuo purkki eli saa nähdä, kuivuuko tuo kuinka nopeasti käyttökelvottomaksi (tosin Guerlain oli myös purkissa). Onko kellään kokemusta tästä JA UDPP:sta??? Onko toivoa, että tämä voisi toimia mulla??
Huomenna otan tämän testiin...

Sinänsä ei harmita, että tuon Diorin pohjustajan otin, sillä sain sitten nuista Dior-ostoksista kaupan päälle nämä minikokoiset tuotteet ja meikkipussukan :D.
Meikkipussin sisältä löytyi siis:
* J'adore Eau de Parfym (5ml)
* Diorskin Star Fluid Foundation, 030 (5ml)
* Rouge Lip Stick, 999 (mini)
* One Essential Intense Skin Detoxifying Booster Serum (7ml)
Niin suloisia pikkuisia miniatyyreja, varsinkin tuo huulipuna <3.

Sitten tosiaan kanta-asiakas tarjouksessa oli nämä Yves Saint Laurent Volupté-huulituotteet, niin ostin sitten kokeiluun tämän Tint-in-Oil Nourishing Lip Oil Colour Enhancer huuliöljyn sävyssä 8 Pink About Me.
Olisin ottanut sävyn 5, mutta se oli jo loppu ja tästä sävystä tämä oli myös viimeinen :D. Suosittuja ilmeisesti ovat olleet!
Mutta osaa nämä YSL:n tuotteetkin olla niin jumalattoman kauniissa hylsyissä, että huhhuh!
Nämä ovat oikeastaan mun ensimmäiset selektiivisen puolen meikkituotteet, jotka nyt omistan, että siksi nyt tulee niin ihasteltua näitä :D.
On tämä kyllä ollut täydellinen päivä, mikä voisi olla parempaa kuin herkuttelu läheisten kanssa ja kosmetiikkaterapia <3.

Nyt kun tuli sitten tosiaan törsättyä, niin päätin tänään viimein heivata muutamat jo hetken aikaa mietinnässä olleet luomivärit pois!
Eli kyseessä ovat:
* Oriflame Very Me Eye Crayon Eye Pencil, Pink
* Oriflame Very Me Fashion Metallics Eye Shadow Pencil, Lilac Metal
* Avon Eye Radiance Eye Color, Fresco Ruby
Nämä ovat muiden voidemaisten luomivärien tapaan toimineet hyvin puuteristen luomivärien alla vahvistaen niiden pigmenttiä, vähentäen niiden varisemista tai halutessani muuttaneet niiden sävyä hieman uudenlaisemmaksi.
Nyt Avonista en saanut enää puristettua mitään ulos eli on täysin kuivunut.
Oriflamen kyniä olen kyllä käyttänyt suhteellisen aktiivisesti, mutta ne ovat jo niin pehmeitä, ettei niitä pysty enää kunnolla teroittamaan ja kun niitä laittaa luomille, niin "terä" tosiaan painautuu ja mössöytyy eli hyvin hankalia levitettäviä ovat olleet :/.
Toki olisin voinut yrittää vaikka jääkaapissa/pakkasessa aina kovettaa niitä, mutta menee kyllä turhan hankalaksi... Jos olisivat purkissa tai paletissa, niin eihän noiden käytössä olisi ongelmaa!
Toisaalta ne ovat jo jotain 3-5 vuotta (??) vanhoja, eli ehkä on jo kuitenkin aika luopua...?
Mulla on vielä pari voidemaista puikkoluomiväriä kaapissa (ja joita olen viime aikoina myös käyttänyt), jotka ovat jo jotain 8 vuotta vanhoja (oon saanut ne muistaakseni joskus vuonna 2007-2008...), mutta jätän ne siksi aikaa vielä käyttöön, että saan ostettua vastaavan sävyiset tilalle :).
Ehkä on välillä ihan hyvä myös luopua joistain vanhemmista jutuista ja tehdä uusiutumista :D.
Puuterimaisista luomiväreistä en ole huolissani, enkä niistä tässä vaiheessa luovu, vaikka seasta löytyy jo 9 vuotta vanhoja tapauksia. Ne eivät ole menneet miksikään :p.
Eli jotain on tullut ja jotain myös lähtenyt, ei siis paha :).
Oletteko te tehneet mitään erityistä tänään?

Jos ehdin ja jaksan, niin kirjoittelen taas huomenissa seuraavasta loppuneesta, riippuen kuinka apealla mielialalla olen.
Mr.Insinööri lähtee huomenna käymään kesätyöhaastattelussa Ylivieskassa ja jos käy niin, että saa paikan, niin mä sitten jään kesä"leskeksi" toukokuun alkupuolelta aina elokuun puoleen väliin...
Toki mä toivon, että se saisi tuon paikan, niin saisi nyt nykyiseltä autoalalta virallisesti työkokemusta, kun ei tänne Ouluun näköjään mihinkään päässyt.
Mutta silti se on täysin perseestä, että se joutuu menemään sinne kauas kesäksi ja nähdään todennäköisesti sitten vaan 1-2 viikonloppuna kuukaudessa. Junallakin kun matka kestäisi noin 1,5h suuntaansa kulkea, niin turhan pitkiä päiviä tulisi olemaan eli sen on helpompi vuokrata joku pieni asunto sieltä kesän ajaksi...
Eihän tämä toki ole joidenkin ihmisten etäsuhteisiin verrattavissa, mutta kun ei ole noin pitkää erillään oloa ollut tässä 10 vuoden aikana (viikon pätkät olleet pisimpiä) plus nyt mun pitäisi pärjätä täysin yksin kissojen kanssa, niin mun mielestä tämä nyt vaan tulee olemaan aivan syvältä perseestä :p.
Saa siis nähdä, miten käy!!
Mutta palaillaan asiaan!
Miumoi <3

4 kommenttia:

  1. Kyllä naisella pitää vähän selektiivistä olla, se piristää niin älyttömän kummasti!! ;) Ja niitä käsitteleekin ihan eri tavalla silkkihansikkain kun jotain Rimmeliä, tai ainakin ite käsittelen. :D

    Me ollaan parina päivänä siivottu mun kirjahyllyä miehen kanssa, oli jo aikakin. Sain myös luovuttua muutamista kirjoista ja saatiin hyllyä vähän tiiviimmäksi. Tuleehan siitä hyvä mieli, vaikka se luopuminen olikin nyt niin marginaalista, oon ihan viimesen päälle materialisti. :P

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä se vaan piristi paljon :D.
      Ja täytyy sanoa, että näin parin kokeilukerran jälkeen ei ollenkaan huonoja ostoksia olleet :D!!

      Siivoaminenkin on jotenkin terapeuttista! Vaikeaa on kyllä luopuminen, mutta kun sen tekee, niin on se olo kyllä hyvä :).

      Poista
  2. Ainiin, mites haastattelu meni?

    VastaaPoista

Suositut tekstit