maanantai 9. marraskuuta 2015

Livbox Marraskuu 2015

No niin, nyt olisi tässäkin blogissa kuun Livboxin esittelyvuoro :). Eli tulleet tuotteet eivät vieläkään lopu ja itse asiassa eilen ja tänään sain hakea taas parit tilaukset :p.
Niistä kuitenkin sitten tulee oma postauksensa ja nyt mennään tuon läyhäboksin kimppuun!

Tämä oli teemaltaan toiveiden toteutusboksi ja sisälsi 3 toive tuotetta. Kiva oli tuo violetti-väriteemakin :).

Ja kylläpä oli aika sekalainen sisältö, kun ei tosiaan ihan selkeää teemaa tässä ollut :D.
Runsas boksi oli kuitenkin, sisälsi peräti 5 täysikokoista, 1 näytteen ja 2 minikokoista tuotetta!

Ensimmäisenä mininä oli 75ml Head & Shoulders Classic Clean Anti-dandruff Shampoo (svh 4,29e/250ml).
Oon joskus teininä tainnut edellisen kerran käyttää tätä täysikokoisen pullon, joten tuli hieman "nostalginen" fiilis (niiin, 15 vuotta siitäkin taitaa olla että...).
Kertaalleen olen jo kokeillut ja ihan jees oli, melko täyteläinen ja "kermainen" koostumus, kun olen tottunut geelimäisiä käyttämään viime vuodet.
Laitoin tämän tulleisiin, mutta voi olla, että Mr.Insinöörikin tätä käyttää :).
Olihan tämä pikkuisen tylsä, koska markettishampoo, mutta hilseshampoota kuluu täällä.

Toisena mininä oli sitten 30ml Rich Pure Luxury Rejuvenating Argan Oil Elixir hiusöljy (ovh 16,90e/70ml).
Tämä oli kiva, vaikka tämä onkin tullut jo aiemmin 1,5ml pussinäytteenä. Hyvänkokoinen, kun on melkein puolet normaalikoosta!
Tätäkin jo käytetty ja ei tehnyt rasvaiseksi hiuksia, vaikka hurahti kädelle. Miinusta siis isosta pullon suuaukosta!
Tämä on kyllä täydellinen matkakoko, pitää säästää pullo käytön jälkeen!
Tosin näitä hiusöljyjä kyllä on nyt muutamaksi vuodeksi, kun kaapissa on 3kpl 100-125ml pulloa ja 1kpl 50g kiinteä tuote... :D

Extra-tuotteina löytyi tämä 1,2ml Calvin Klein Eternity Now Eau de Parfym näyte (ovh 40e/30ml).
Tuoksunäytteet on aina kivoja saada testiin!
Tätä en ole vielä ehtiny kunnolla testata, mutta kokeilen kyllä :). Suht kivalta kuulostaa nuo tuoksunuotit.

Toisena extrana oli Jordan Easy Reach Flosser hammasvälipuhdistajat (ovh 3,79e/25kpl).
Jälleen tämä, etten tiedä mitä mieltä olisin näistä hammasjutuista kosmetiikkaboksissa...
Mutta extra on extraa ja käyttöön tulevat, koska tällaisia mä käytänkin hammasvälien putsaamisessa (silloin kun muistan...), hammaslangan käyttö on vaikeaa mulla tuon mun käden vamman takia, niin nämä yhdellä kädellä käytettävät on just hyviä.

Sitten ne täysikokoiset!
Lumene Bright Now Vitamin C BB Cream SPF20 sävyssä 02 Medium (ovh 14,90e/50ml)...
Niiin, Lumenea... Taas... Nyt se viimeistään on varmaa, että heillä on joku vuoden mittainen soppari, että tulee joka boksiin jotain Lumenelta.
No eipä siinä, kyllähän näitä mielellään kokeilee, kun tuskin tulisi kaupassa ostettua. Tosin siitä syystä, että alkaa myös meikkivoiteita ja näitä sävyttäviä olemaan kaappi pullollaan! Minikoko olisi kyllä vallan hyvin riittänyt...
En ole vielä avannut tätä, kun odotan että MP käy swatchaamassa näitä kaupassa selvittääkseen, onko sen iholle tämä vai vaaleampi 01 parempi. Tehdään sitten vaihtarit :). Mulla nyt noita meikkivoiteita on monessa sävyssä, että voin kyllä sekoitella sopivan sävyn (ja aina voin käydä The Body Shopista ostamassa sävytipat :D).

Sitten löytyi Labello Care & Colour Red Lip Balm (ovh 2,75e/4,8g).
Naurahdin hieman katkerasti, sillä olin päivää ennen boksin tuloa päättänyt antaa eteenpäin 3 huulirasvaa R:lle, niin eikö tämä sitten tullut ilkkumaan tätä päätöstä :D. Niin mun tuuria!
Noh, on sentään sävyttävä, joten eiköhän tämä tule jossain vaiheessa käyttöön, sävyttäviä löytyy vain 1 ennestään :).
Tästäkin tuli taas nostalginen fiilis, kun Labelloa tullut myös muistaakseni teininä viimeksi käytettyä...
Nyt tuntuu, että tää boksi ilkkuu mulle mun orastavaa kolmenkympin kriisiä... :p

Sitten löytyi myös Nivea Daily Essentials Double Effect Eye Make-up Remover silmämeikin poistoaine (ovh 5,25e/125ml).
Tämä oli toinen tosi kiva tuote, mukava päästä testaamaan näitäkin eri merkeiltä ja huippua, että oli tämä vedenkestävän meikin versio!! Mulla ei normiversiot meinaa oikein pelittää, vaikka olisi vesiliukoiset meikit, en tiedä mikä siinä mättää...
Testasin jo ja ihan hyvin pelitti. Käyttöön lähtee siis jossain vaiheessa, näitäkin kyllä varastosta löytyy muutama plus normiversioita myös...

Ja sitten viimeisenä, muttei suinkaan vähäisimpänä, mielipahaa joissain kukkahattutädeissä aiheuttanut RFSU Sense Me Caring Massage Glide hieronta-/liukuvoide (ovh7,95e/150ml).
Okei, pitkä miinus kuitenkin siitä, että tämä oli vaihtoehtoinen tuote ja toisena oli Herbinan kasvonaamio. Mitä ihmettä?! Olisi voinut hieman toisiaan vastaavat tuotteet laittaa vaihtoehtoisiksi!
Noh, nämä laitettiin sitten iän mukaan boksiin ja jälleen tuli tunne, että oikeesti tää boksi ilkkuu mulle :D.
Vanha kurppahan mä oon jo kohta ja parhaat vuodet elämässä takana... Tällekin tulee kyllä käyttöä ja näille on kyllä tullut jo aiemminkin käyttöä, varsinkin silloin, kun pillereitä vielä söin. Tosin voisi kyllä ihan hierontaankin kokeilla, on nuo hartiat ollut sen verran jumissa molemmilla.
Sinällään hyödyllinen tuote kyllä, mutta jälleen, en mä innosta hihkuen näitä kosmetiikkaboksista haluaisi :'D.
Mutta en pahoittanut tästä mieltäni, toisin kuin jotkut, kun eivät kuulemma kehdanneet teinityttönsä edessä avata boksia, kun tällainen kauhistus sieltä ilmestyi...
Hei camoon, kyllä niille lapsille voi kertoa ihan asiallisesti näistä asioista!! Miksi ihmeessä täytyy pitää tabuna nämä? Ei vaan voi ymmärtää... Itse olen saanut penskana äidiltä tiedot asiallisesti selitettynä ja se oli sillä selvä, no big deal.

Tällainen boksi siis oli tällä kertaa.
Oli tuo kyllä vähän arkinen ja tylsä, mutta sellainen ihan jees-fiilis jäi kuitenkin. Jälleen tämä täytti lupauksensa eli uusia tuotteita tuli kokeiluun, joihin ei välttämättä kaupassa ensin tarttuisi.
Toivon kuitenkin Joulukuun boksista vähän luksusmaisempaa fiilistä tai kenties jotain värikosmetiikkaa.
Todennäköisesti tämä kosmetiikkaähky aiheuttaa sen, ettei tule enää hypittyä innosta, vaikka sinällään kivoja tuotteita tuleekin tästä! Jospa saisin tätä ostomaniaa rauhoittumaan ja purkkeja kulumaan, niin ehkä se aito ilokin palaa :). Ensi vuonna sitten ;).

No mutta, palaillaanpas sitten taas asiaan seuraavien tulleiden tuotteiden kanssa :p.
Miumoi <3

11 kommenttia:

  1. Mulla jäi tästä boksista tylsä fiilis ja tuo liukkari kyllä ihmetytti, kyllä mä sen kasvonaamion olisin mieluummin ottanu =D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, sellanen tylsän arkinen oli, mut eihän nuissa tuotteissa sinällään vikaa ollu.
      Tällasta kosmetiikan suurkuluttajaa on vaan niin vaikee miellyttää :D.
      Ja vaihtoehtoiset tuotteet kyllä floppas aika lailla nyt, mut täytyy yrittää ottaa huumorilla :D.

      Poista
  2. Mulla oli myös liukkari ,mutta onneksi voi vaihtoehtoisesti käyttää hierontaan

    VastaaPoista
  3. Itse sain kasvonaamion, eikä se kovin kaksinen ollut. Että liukkari olisi ollut mieluisampi. Kai nuoret tarvitsevat enemmän kasvojen kosteutusta..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nooh, kyllä mullakin varastoissa kasvonaamioita riittää, että sikäli ei haittaa, vaikkei sitä tullukaan :).
      Mutta vähän parempi logiikka noissa vaihtoehtoisissa tuotteissa olisi voinut olla :).

      Poista
  4. Joo mä en tosiaan tykännyt tuosta boksista oikeastaan yhtään, hah. :D Mun mielestä ihan vilpittömästi mielenkiintoisin tuote oli tuo tuoksunäyte! :D Hammaslankaimetkin tulevat käyttöön jossain vaiheessa joo vaikka niitä onkin, ja itse suosin ihan perus-hammaslankaa. Hiusöljy ja liukuvoide oli myös ihan jees, mutta kun hiusöljyjä on vuosiksi eteenpäin (enkä muuten btw ole kokeillut vieläkään sitä edellistä näytepussia...) ja uuden liukuvoiteen ostin juuri I Love Me -messuilta!! :D Liukkarit ja hierontaöljyt muutenkin kestää pienen (okei, vähän isommankin) ikuisuuden...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin ja Head & Shoulders menee suoraan miehelleni, se "onneksi" käyttää just tota shampoota! BB-voide, huulivoide ja silmämeikinpoistoaine menevät suoraan jonnekin mappi-ö:hön kaapin perälle tai sitten eteenpäin jollekin, en vielä tiedä...

      Poista
    2. Jospa seuraava boksi iskisi paremmin vai onko sulla kosmeähkyä näkyvissä? :D.
      Mulla kans nuita hiusöljyjä on, mutta nyt vaaleampi hiuksisena latvat taitaa kuivua tehokkaammin, niin ne varmaan myös öljyjä vaatii nyt enemmän... Ainaki toivon niin :D.

      Toivon kans että mies käyttäis suurimman osan tosta shampoosta ja samaiset tuotteet meni myös itsellä varastoon odottamaan, silmämeikki-putsaria tosiaan testasin ja toivottavasti tulis käyttöön ens vuonna :D. Hitaita ovat kyllä käyttää, vaikka päivittäin tarvitsen :/.

      Poista
    3. Voi olla kyllä että kosmeähkyäkin liikenteessä. :D Tai onkin kyllä, kun pläräsin tänään varastojani...
      Pakko vetää Niveasta pahat sanani takaisin. Kokeilin sitä ja osoittautuikin erinomaiseksi! Mulla on aiemmin ollut jotain Roomasta ostettua Nivean wp-meikille tarkoitettua silmämeikkiputsaria mutta sehän ei toiminut alkuunkaan... Tuo LivBoxista tullut on kyllä ihan Lumenen veroinen, joka on siis suosikkini! :)

      Poista
    4. Tuo varastojen katsominen kyllä hieman hillitsee suurempia ostohaluja ;).
      Oon kans samaa mieltä tuosta Nivean putsarista! Mullakin toimii aika samalla tavalla kuin mikä tahansa muu tuollainen wp-putsari ^_^.

      Poista

Suositut tekstit