lauantai 7. marraskuuta 2015

Meteoriitti-Joulupallo

Eilen oli tosiaan ihan huippupäivä materialistisesta kosmetiikka-näkökulmasta katsottuna, kun sain tilaamani ja varaamani tuotteet hakea!
Ajattelin ensin, että esittelen ne tässä yhdessä postauksessa molemmat, mutta sitten tulin siihen päätökseen, että ansaitsevat molemmat omat postauksensa :).

Eli olen nyt kosmetiikka-blogeista ja Instagramista jo muutaman viikon kuolannut erinäisiä joulukokoelmia ja tietysti sitten tämä Guerlainin joulupallo sai aikaiseksi huokailuja ja päätöksen, että nyt mä hankin ensimmäiset meteoriittini.
Peruskokoelmankin meteoriitit on myös luvattoman kauniita, mutta mulla on niistä kuitenkin Avonin "köyhän naisen versio" käytössä, niin on sitten jäänyt hankkimatta, koska en pystynyt perustelemaan itselleni uskottavasti niiden hankintaa :D.
Mutta tämä joulu-edition oli asia erikseen!!

Esittelen ensin kaupanpäälliset eli mukaan tuli meikkipussukka ja sieltä löytyi 3 minituotetta/näytettä.
Tuoksunäytteenä oli 1ml La Petite Robe Noire Eau Fraîche hajuvesi. Pitäisi olla kevyt tuoksu, joten mielenkiinnolla testaan tämän.

Sitten löytyi 1,5ml minikokoinen Cils D'Enfer So Volume Mascara, joka on tuollaisessa tuubissa. Ilolla testaan myös tämän, tuuheuttavat ripsarit ovat aina etsinnässä ja tuosta riittää tavaraa toivottavasti kuukaudeksi :).

Viimeisenä kaupanpäällisenä oli 5ml minikokoinen Abeille Royale Face Treatment Oil kasvoöljy.
Tämäkin vaikutti todella mielenkiintoiselta, on kuulemma kiinteyttävä ja ravitseva ja mitähän vielä... Tarpeeseen tulee tässä kolmenkympin kriisin kynnyksellä...
En ole uskaltanut googlettaa normikokoisen hintaa :D. Toivon siis myös, etten kovin ihastuisi tähän, koska ihan varmasti hintaa löytyy :D. Eilen laitoin jo yövoiteen sekaan ja kyllähän se valitettavasti aika kivalta vaikutti... Jatketaan kuitenkin testailuja, tuosta riittää varmasti pitkään tällä käytöllä tavaraa!

Mutta sitten se itse The Ostos: Guerlain Météorites Flocons Enchantés Light-Enhancing Powder puuterikuulat, Christmas Edition.

Onhan nämä aivan omaa luokkaansa jo ulkonäöltään <3. Niin kaunis joulupallo, ei voi muuta sanoa.

Kannesta löytyy peilikin ja sitten aivan ylisöpö pehmeä puuterivippa <3.
Tuo vippa tosin taitaa olla lähinnä vain suoja palloille, siveltimellä näitä kannattaa sitten sutia kasvoille.

Ja se sisältö...
Kenen mielestä ei muka ole kaunis ja suloinen ?!??!
Kultapalloja ja valkoisia pikku-tähtösiä <3.
Samaan aikaan en malta odottaa, että pääsen ottamaan tämän käyttöön, mutta kuitenkin, miten ihmeessä mä raaskin noita tähtiä kuluttaa?? :D Ääääää!!
Noh, käyttöön mä tämän ostin, joten kyllä tätä myös käytetään :).
Monet ovat näiden tuoksuun rakastuneet, mutta itse en siihen samalla lailla ihastunut. Jos olisi kukkaisuuden sijaan enemmän hedelmäisempi, niin asia olisi eri :). Mutta tuoksu ei ole kuitenkaan paha eli hyvin näitä pystyy käyttämään siitä huolimatta :).
Koko oli purkilla melko suuri, mutta sain sen mahtumaan vessan peilikaappiin. Valitettavasti ei mahdu Palaset-laatikkoon, mutta tämä nyt onkin pakkaus, joka pitää ehdottomasti laittaa näkyville ja olla näkyvillä :).
Voi kunpa saisin sen oman meikkauspöydän...
Nyt haaveilen siitä entistä enemmän, että saisin kaikki mun ihanuudet paremmin näkyville ja ihastuttamaan päiviäni <3.
En todellakaan kadu, että törsäsin tähän söpöyteen vähemmän söpön määrän euroja (78e, enkä hemmetti muistanut sitten kysyä, käykö se stockan -20% aleseteli tohon, vaikka mukana se oli!!!), tulee kuitenkin kestämään vuosia mun käytössä :).
Oletteko te hommanneet jotain pidemmän aikaa himoitsemaanne juttua nyt? Omistatteko mahdollisesti meteoriittejä tai haluatteko hankkia niitä joskus?

Huomenna täytyy kyllä ehdottomasti meikata näillä uusilla ihanuuksilla, tämä päivä kun meni nukkuessa univelkoja vähän vähemmäksi ja muokatessa näitä kuvia :).
Mä katson, esittelenkö huomenna Sokoksen tilauksen ihanuudet vai Livboxin...
Vai kumman esittelyn TE haluatte ensin :) ??
Palataan siis huomenna asiaan!
Miumoi <3

5 kommenttia:

  1. Kummatkin kiinnostaa mutta ehkä hiukan enempi Livbox ☺️
    -Jenna

    VastaaPoista
  2. Livboxi on jo nähty;)

    VastaaPoista
  3. Nyt meni äänet tasan, joten pitää sitten kuitenkin itse päättää :D.

    VastaaPoista
  4. Vastaukset
    1. Hihhih, joo kyllä kieltämättä tulee sellaiset vibat, kun nopeasti katsoo :D.

      Poista

Suositut tekstit