perjantai 20. marraskuuta 2015

Nyt on käsi mustunut!!

Täällä kirjoittelee nyt suhteellisen väsynyt, mutta huojentunut bloggaaja!
Tänään oli siis se suuri päivä, kun otin ensimmäisen kerran 15 vuoden mietinnän jälkeen kolmekymppislahjaksi itseltäni itselleni tatuoinnin, tosin mulle tuli nyt suoraan 2 erillistä :D.
Menin siis aamulla kymmeneksi Shaman Arts Tattooseen juoksujalkaa bussipysäkiltä Altin käsittelyyn ja pääsin puoli 4 lähtemään, kun Mr.Insinööri tuli hakemaan. Tatuointien välissä oli lyhyt evästauko :).
Seuraavat kuvat on otettu heti tuoreeltaan mun huonolla kännykkä-kameralla (patterit loppui pokkarista just ennen kuin ehti kuvaa ottaa...) ja print screenillä facebookista, kun en jaksanut alkaa kännystä siirtämään suoraan niitä koneelle :D.

Tämä Sentencedin S-logo tuli olkavarren puoleen väliin ja oli aika lailla helppo nakki. Ei tuntunut juurikaan pahalta, vaikka sisä- ja ulkosyrjät oli herkemmät ja niissä välillä vihlaisi.
Aattelin kuitenkin, että ei tämä paha ollut ja toinenkin menee varmasti hyvin.

Tämä sydän + 3 kissantassua tuli sitten kyynärvarren sisäpuolelle ranteen viereen...
Täytyy sanoa, että tämän kanssa tuli kyllä naamaa irvisteltyä monella mutkalla ja hengiteltyä melko pinnallisesti... Lähes koko ajan tuntui niin kuin puukolla olisi viilletty :'D.
Mutta hengissä selvisin ja olen kyllä todella tyytyväinen lopputuloksiin <3. Minun näköiset ja minulle sopivat ^_^.
Nyt vaan täytyy toivoa, että saan ne paranneltua hyvin, niin saisin sitten ihan kunnon kameralla otettua paremmat kuvat lopputuloksesta :).
Nyt on muistot rakkaimmasta bändistä ja elämäni tärkeimmistä kissoista mukana ^_^.
Katsotaan, alanko pohtia seuraavia aiheita... :D

Voisin tähän loppuun vielä yhden loppuneen kosmetiikkapurkinkin esitellä:
Kroppakuorintaa taas käytetty ja nyt se oli Deep Steep Passion Fruit-Guava Sugar Body Scrub.
Tuttuun tapaan sokerikuorintana oli erittäin kuoriva tapaus, mutta nopea sai olla, että ehti hyödyntää sen kuorivuuden, ennen kuin kiteet sulivat ihoon. Myös kosteutti ihon niin, ettei tarvinnut rasvata enää suihkun jälkeen!
Tuoksu oli suhteellisen mieto, ei iskeytynyt nenään, vaan oli sellainen suht pehmeä.
Voisin kyllä ilomielin ostaa lisääkin jossain vaiheessa!

Karkeammaksi kuorinnaksi lähti käyttöön seuraavaksi TBS:n Virgin Mojito ja käytössä on myös vähemmän kuorivia tapauksia. Katsellaan miten nämä saan loppumaan :).
Nyt vaan täytyy aika varovainen olla, etten tuohon muste-käteen pariin viikkoon näitä hajustettuja tuotteita käytä, ennen kuin ovat täysin parantuneet!

Mutta nyt voisi hetken levähtää, kun piakkoin pitäisi alkaa ottamaan suojat pois ja pesemään ja rasvaamaan nuo tatskat sekä valmistautumaan Apocalyptican keikkaan.
Wish me luck!
Miumoi <3

6 kommenttia:

  1. Wautsi 2 tatskaa yhtenä päivänä! Ohhoh :) Hienoja, varsinkin toi sydän-kissantassut!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep, sama oli kärsiä molemmat yhtä aikaa :D.
      Kiitos, tykkään kyllä itsekin näistä <3.
      En kyllä malta odottaa että pääsen tästä tänään alkaneesta kunnon kutina-vaiheesta eroon ja että nuo paranee täysin!

      Poista
  2. Löysin blogisi eilen ja tuo nimi sai mielenkiinnon heräämään. Tänään löysin tämän ja myös mulla on tuo sama ässä koristamassa ihoa <3 Mulla on se tuossa yläselässä keskellä ollut jo kuus vuotta ja lisää pitäis sen ympärille keksiä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oii, tervetuloa vaan tänne ^_^.
      Sentenced ansaitsee kyllä kaiken kunnian, mitä voi vaan keksiä, on niin tärkeä bändi ollut itselleni viimeiset 15 vuotta <3.
      Tai noh, 5 vuottahan ne ehti olla vielä aktiivisia siitä asti, kun löysin heidän musiikkinsa, kunnes lopettivat.
      Mutta tuo on kyllä niin loistava tatskana! Mietin kyllä myös koko nimeäkin, mutta kyllä se tuo S yksinäänkin on tehokas ^_^ <3.
      Varmasti on hankaluuksia keksiä ympärille jotain, kun ainakin itsestäni tuntuu, että tuo on niin "voimakas", ettei siihen lähelle oikein mitään viitsi lisätä :D.

      Poista
    2. Mulla on suunnitteilla siihen yks teksti joka liittyy sentencediin sekä kuva levyn kannesta eli aihepiirissä pysytään koska sentencd nyt vaan on maailman paras 💜 Mutta koska ja miten on viel arvoitus :)

      Poista
  3. Ooooh, no tuo kyllä toimisi varmasti täydellisesti!! Kuulostaa hienolta suunnitelmalta!
    Nyt pikkuisen harmittaa, että itellä on tuossa käsivarressa tuo, kun ei oikein esim. laulun sanat ehkä mahdu hyvin, mitä voisin ehkä itselle laittaa, jos jotain siihen seuraksi haluaisin :D.
    Nooh, pitää pohtia ;D Ehkä siinä on mulla sitten idea seuraavaksi omaksi tatuoinnikseen johki muuhun kohtaan, vaikkei tuon S-logon kans yhteen tulisikaan :D.

    VastaaPoista

Suositut tekstit