lauantai 9. tammikuuta 2016

Livbox Tammikuu 2016

Nytpä olisi aika esitellä viimein vuoden ensimmäinen eli tammikuun Livbox :).

Mukavan pinkissä kääreessä oli tavarat ja teemana oli tulevaisuuteen katsominen ja kuinka se on aina täynnä toivoa.

Spoilasin itseni lukemalla sisällön, ennen kuin omani sain ja ensimmäinen ajatus oli, että voi plääh mikä tylsyys, enkä hirveällä innolla lopulta boksia hakenutkaan.
Mutta kun sisältöä pääsin käpälöimään, niin tämä osoittautuikin ihan mukavaksi boksiksi!
Boksi sisälsi 3 täysikokoista ja 2 minikokoista sekä 2 extra-tuotetta.

Extrana löytyi normaalikokoinen Anyday Nuts Nut Selection-pähkinäsekoituspussi (näitä oli ilmeisesti erilaisia) (ovh 2,39e/60g).
Nämä tuhosin jo samana iltana, tuli pähkinähimo :D.
Mä oon kyllä aina tykännyt näistä extratuotteista, vaikka syötävät tuotteet saa aina mieleen jälleen sen, kuuluvatko kuitenkaan kosmetiikkaboksiin. Hyvällä ruokahalulla on kuitenkin alas mennyt ja monesti oon ostanutkin tuotteita uudelleen :).
Eli menevät nämäkin siihen uusien tuotteiden testaus-kategoriaan :).

Toisena extrana oli kerta-annos Salus Floradix vitamiinilisäjuomaa (ovh 14e/250ml ja 24e/500ml).
Tämäkin tuli hörpättyä ja oli ihan ok, mutta ei nyt mikään mahtava makuelämys :).
Tällä hetkellä vitamiineja löytyy pilleri-muodossa, niin heti en viitsi ostaa lisää, mutta tällaiset nestemäiset vitamiinilisät voisi olla ehkä vähän parempia mulle. Täytyy katsoa, kunhan tabletit on ensin syöty :).

Sitten niihin päätuotteisiin. Ensimmäisenä oli 50ml minikokoinen SB12 suuvesi mild-versiona (ovh 15,90e/250ml, 19,90e/500ml ja 39,90e/1000ml).
Pieniä epäilyksiä oli tämän suhteen, sillä suuvesiä en ole harrastanut ollenkaan sitten vuoden 2009 oikomishoitojen ja leukaleikkauksen jälkeen, kun piti Corsodyliä purskutella kyllästymiseen asti. Lisäksi itsellä on todella herkkä yökkäysrefleksi, niin ei tarvi paljoakaan, kun purskautan nesteet pihalle... Mitkään kurlaukset eivät siis tule kysymykseenkään tällaisten tuotteiden kanssa :p.
Mutta olen nyt pariin kertaan tätä käyttänyt Lushin Tooth Fairy-hammastahnajauheen (edellinen postaus) kanssa eli ensin pesen hampaat tuolla jauheella ja sitten purskuttelen tällä. Hyvin on mennyt näin ja voisin ehkä tätä yhdistelmää jatkaakin :).

Toisena minikokona löytyi 4ml Philosophy When Hope Is Not Enough Face Serum kasvoseerumi (ovh 43,50e/30ml),
Tämä mulla itse asiassa löytyy varastosta täysikokoisena odottamassa, kun tilasin sen Sokokselta tarjouksesta kokeiluun aikoinaan :).
Aloitan kokeilut tällä minillä ja kerran olen jo laittanutkin yövoiteen sekaan. Yhden kerran perusteella en voi juuri mitään sanoa, mutta vaikutti yhtä kivalta kuin nyt käytössä oleva Guerlainin mini-öljy! Ja pipettipullo, tutkijapuoleni ja biokemisti sisälläni huokailee ihastuneena aina näille <3.
Vaihtoehtona tälle oli kasvovoide, en tiedä oliko jotain muutakin?

Täysikokoisina löytyi sitten ensimmäisenä Cutrin Sensitive Rescue Dry Scalp Care Moisturiser päänahan hoitoaine (ovh 14,90e/75ml).
Mulla löytyy vastaavat vielä Avonilta ja Oriflamelta ja ne kyllä auttavat päänahkani kutinaan eli tulen tämänkin käyttämään varmasti!
Nyt vaan pitäisi alkaa ahkerammin näitä taas käyttämään, kun oon ollut liian laiska näiden kanssa... :D
Kokeilin kuitenkin kertaalleen tätä jo ja ei ollut hullumpi! Toki aktiivisempi käyttö kertoo paremmin totuuden, mutta sopi ainakin omalle päänahalle.
Nyt on tullut melko paljon näitä hilseilevälle/kuivalle päänahalle tarkoitettuja tuotteita ja monet ovatkin siitä valittaneet.
Mulle nämä ovat olleet ihan kivoja kokeiltavaksi, mutta kyllähän näitä varmasti pystyy kokeilemaan ja käyttämään sellainenkin, joilla ei isompia ongelmia päänahan kanssa ole :).

Ja jälleen löytyi taas tuttuun tapaan Lumenea, tällä kertaa se oli uutuus, True Mystic Precise Tip Eyeliner silmänrajaustussi (ovh 12,90e/1ml).
Tällaisia tussimaisia rajauksia en ole koskaan kokeillut, enkä kyllä nestemäisilläkään ole juuri leikkinyt teini-iän jälkeen, kun tuskin onnistuisin suoraa rajausta saamaan näillä mun lähes sokeilla silmillä :p.
Mutta nytpä pääsen kokeilemaan ja harjoittelemaan pitkästä aikaa, eihän sitä koskaan tiedä miten käy :D.

Ja viimeisenä tuotteena oli täysikokoinen Herbina Energy Boost Energising Face Scrub Cream kasvokuorinta (ovh n.6e/75ml).
Tämä oli kiva saada kokeiluun, kun edellisen kerran meni tämä sarja sivusuun sen RFSU:n hierontaöljyn/liukkarin takia :D. Nytkin tämän vaihtoehtoisena tuotteena oli Tena vartalovoide, josta monet oli todella pettyneitä, kun Tenahan mielletään ennemmin virtsankarkailu-ongelmien poistoon (tai siis niihin suojiin) :D. Nyt ovat sitten kosmetiikkapuolellekin suuntautuneet näköjään :).
Olen kuitenkin tähän Herbinaan tyytyväisempi, ihan vaan sen takia, kun mulla on vielä se paha vartalovoide-katastrofi meneillään, niin ei olisi ollut kivaa saada taas yhtä uutta tuubia varastoon, kun parhaillaan vanhaksi meneviä yritän epätoivolla käyttää pois :D.
Oon ehtinyt kertaalleen kokeilla tätä ja kivan tuoksuinen tuote oli, mutta valitettavasti kuorintatehot eivät taaskaan riittäneet mun raapivuuden haluun. Oli tämä kuitenkin kuorivampi kuin monet muut kokeilemani kuorinnat ja toki testailut jatkuu :).

Tällaista löytyi siis vuoden ensimmäisestä boksista!
Mitä tykkäsitte omistanne tai miltä vaikutti sisältö ei-tilaajille?
Tämä kääntyi itselläni tosiaan alkupettymyksen jälkeen sinne jees-puolelle, mutta eihän tämä edelleenkään mitään luksusta ollut, eikä ihastuneita huokailuja päässyt (en tosin tiedä, onko se pitkään aikaan edes mahdollista omilla varastoillani :D). Itselläni kuitenkin jälleen toteutui se uusien tuotteiden testaus-mahdollisuus ja ei varmasti olisi näitä tullut ostettua itse kaupasta ilman testaamista. Eli kuulun siihen tyytyväisten porukkaan :).

Palaillaanpa seuraavaksi sitten muihin juttuihin, esimerkiksi tänään tuli yhteen pieneen ale-ostokseen retkahdettua Stockalla, kun kävin siellä bussia odotellessani katselemassa...
Nähtiin pitkästä aikaa rakkaan R:n kanssa Amarillossa lounaan merkeissä, niin tuli myös kaupungilla viimein piipahdettua :).
Tuli ostettua myös tuulenpitävä panta Intersportista, silmällä pitäen vielä mahdollisia tulevia -30C pakkasia :D. Tänään oli enää vaan -17C, joka tuntui melkein lämpimältä viime päiviin verrattuna, mutta kyllähän tuo tuuli vielä kylmästi :). Mutta oonpahan nyt taas yhdellä suojalla varautunut paremmin pakkasiin ^_^.
Palaillaan siis taas asiaan, todennäköisesti huomenna!
Miumoi <3

12 kommenttia:

  1. Joo... Jos olisin tilannut niin Tena-versiosta tuskin olisi mitään tullut käyttöön ja tästä Herbina -laatikosta, tuo Herbina :D

    Suuvedet ja vitamiinilisät yms. ei tule käytettyä, vitamiinit mieluiten tablettina (ja nekin imeskeltävinä/pureskeltavina), rajauksia en käytä ja hiusmömmö olisi ehkä mennyt salaa poikaystävälle, sille on hyvä tyrkätä kaikkea :DDD

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hyvä siis, ettet nyt tilannu boksia :D.
      Meillä ei tuo miehelle tyrkkääminen onnistu oikein (ärsyttävää :D), niin pakko keksiä itselle käyttöä tuotteilla :).

      Poista
  2. Jos raapivaa kuorintaa kaipaat, niin suosittelisin codage creme gommante scrubbing creamia. On kyllä hieman hintavamman puoleinen.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos vinkistä!
      Googlailin tuon ja näköjään LookFantasticista löytyis kyseinen yksilö! Voisipa vaikka joskus tehdä ensimmäisen tilauksen tuonne ja ottaa tuon kuorinnan kokeiluun :).
      Ei tuo hinta näköjään kovin paljon kalliimpi ole kuin Bernard Cassieren suklaakuorinta :).
      Tosin etsinnässä on kokoajan suht halpa, ei-muovia sisältävä ja sitten kuitenkin kunnolla kuoriva kuorinta :).
      Jos saisi Louis Widmer Skin Appealin kuorivuuden ja luonnolliset kuorivat partikkelit ja hinta ois esim. alle 10e, niin se ois jo unelma :D.
      Mutta kaikkea mahdollista oon valmis kokeilemaan tuota täydellisyyttä odottaessani :D.

      Poista
  3. Mä oon taas niin herkkä kaikille erilaisille mauille että en vois kvuitellakaan käyttäväni suuvettä! :D Hammaslääkärit sitä aina suosittelee ja tyrkyttää niitä "mietoja" versioita mutta kun nekin pelkästään jo HAISEE niin kamalalle että en vois kuvitella että sitä pitäis suuhun........ HYYII :D Samoin kaikkien juotavien lääkkeiden tai pelkästään poretablettien suhteen, ei pysty, ei sitten millään! Niin olen kyllä makuherkkä että huhhuh. Tablettina mieluummin aina jos mahdollista. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mullakaan ei kyllä tarvi kuin tyyliin väärällä tyylillä kumota suuhun nuo litkut, niin samoin tein saa yökätä altaaseen ne, eikä puhettakaan siitä 1min purskuttelusta :D.
      Mutta pakko vaan pakottaa itseä käyttämään milloin mitäki tarvii (esim. niitä poretabuja)...
      Mulla taas tablettien syönti menee monesti yökkäilyksi, kun en saa isoja tabuja heti nieltyä ja jos ne maistuu pahalta (niin kuin mun lääkkeet maistuu), niin omg... Pikku hiljaa niidenkin kanssa harjaantunu, mutta kyllä niitä yökkäilyjä tulee... Ei oo mikään helppoa :D.

      Poista
    2. Mä niin tiedän tuon yökkätunteen! :D Siis mä oon niin superherkkä pahoille mauille... Kerran piti pysäyttää auto (onneks oltiin pikkutiellä :'D) kun mä maistoin jääkahvia... tuli kyllä samantien takaisin ylös, en tajua miksi edes maistoin sitä :D:D:D
      Mulla menee tabletit aika hyvin alas mutta V-Penit (muistan että säkin oot noita käyttänyt :D) on ihan jäätävän kamalan makuisia joten niissä hankaluuksia, mutta onneks on kuitenkin liukaspintainen. Sen sijaan Coldrexista oon luopunut kokonaan, vaikka hyvä lääke flunssan oireisiin (kuumeeseen ja särkyyn) onkin, mutta en vain PYSTY. Se on pahan makuinen, JAUHOINEN (pahin ominaisuus mulle) sekä vielä sellaisen "laatan" muotoinen joten se jää kyllä joka kerta kitalakeen/kurkkuun kiinni ja sitte sitä yökitään. :D
      Onneks kaikki muut pillerit (ainaki tähän mennessä.. :D) menee suht' helposti itellä.

      Voi meitä rajoitteisia. :'D ♥

      Poista
    3. Voi eiiii nuo V-penit !!!
      Liianki hyvin muistan, ku sillon leukaleikkauksen jälkeen piti keksiä kaikki keinot, että saisin nieltyä ne, kun kurkkukin oli niin turvoksissa... 8 osaan tabletti, 1 osa kerrallaan lusikalliseen suklaavanukasta ja Pepsi Maxia perään :D.
      Mun migreenilääkkeet ja lihasrelaksantti maistuvat yhtä hirveille eli en voi lilluttaa suussa niitä yhtään pidempään..
      Muutenkin yleensä pyrin ottamaan pillerit (oli lääkkeitä tai vitamiineja) mehun, maidon tai limsan kanssa, kun vesi vaan korostaa sitä pillerien omaa makua :/. Yyyhh...
      Ei oo kyllä helppoa :D ♥

      Poista
  4. Tää oli mun ensimmäinen boksi ja aikarajoilla että tykkäsin. Päänahanhoitoaine, lumenen silmärajauskynä ja herbina olivat suosikkeja. Pähkinät ei kyllä hirveästi innostanu :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No hyvä, että löytyi kuitenkin kivoja tuotteita ja nuohan ne olikin ihan täysikokoisia :).
      Nuo pähkinät saattaa olla kyllä hieman ongelmallisia, kun monet voi olla allergisiakin niille :/.
      Mutta kivoja naposteltavia ne oli kyllä itselleni, mukava rouskutella :D.

      Poista
  5. Mua hiukan jännitti nähdä millainen on tammikuun boksi, mähän kun lopetin tilauksen ja pelkäsin että se on nyt kerrankin tajunnanräjäyttävä =D Vaan eipä ollu, pettynyt olisin ollut. Mulle olisi varmasti iän puolesta tullut se Tena-voide, kuinka imartelevaa ;) Toisaalta jostakin blogista muistaakseni luin positiivisen kommentin tuosta voiteesta eli siinä mielessä olisi voinut olla alkukauhistuksen jälkeen yksi boksin mielenkiintoisimmista/tarpeellisimmista tuotteista. Helmikuun boksi mulle tulee kun sain kasaan tarvittavan määrän pisteitä ilmaisboksia varten, ans kattoo mitä siitä tykkään =)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aaaa, sä sitten lopetit sen (en oo nyt hetkeen taas blogeja lukenut kunnolla)!!
      Hyvä ettei jäänyt harmittamaan :D.
      Glitz&Glam-Minna ainakin kehui sitä Tenan voidetta! Ja luettuani sen postauksen, niin voisin kyllä itsekin sitä testata, jos ei noita kroppavoiteita olisi tosiaan niin kauheaa määrää tällä hetkellä :D. Eli varmasti saattaa olla alkupettymyksen jälkeen monilla muillakin sitten kuitenkin oikein kiva tuote :).

      Saapa nähdä, mitä Helmikuussa löytyy, niin ei sun tarvi harmitella, että siihen käytit pisteet :).
      Mulla ois pisteita kasassa 3 boksiin :D. En koskaan muista lunastaa niitä, vaikka mielessä on monesti ollut :D.

      Poista

Suositut tekstit