maanantai 13. kesäkuuta 2016

Epätoivoista silmänalusten peittelyä

Nyt silmämeikin sijaan aattelinkin tehdä tämän osittain toiveenakin pyydetyn postauksen.
Biodelly-tilaukseni postauksessa pyydettiin arviota tilaamastani Lily Lolon mineraali peiteaineesta silmänalusten peittelyssä ja kuvasinkin heti seuraavana aamuna pärstääni, kun testasin kyseistä peittaria. Samalla tästä taisi tulla myös yhdenlainen "The Power of Makeup"-postaus :D.
Kohta tulette huomaamaan syyn, miksi mulle ei kuitenkaan yksi ainoa peiteaine riitä silmänalusille, vaan tungen kaikki samat tökötit silmien alle kuin mitä tungen muuallekin naamaani :D.
Täytyy myös sanoa, että pieni paniikki pääsi mieleeni, kun katsoin kuvaa kasvoistani ilman meikkiä, pelkillä voiteilla... Kuva, jonka kohta näette, on jopa pahempi kuin miltä mulla on hetkeen silmänaluset näyttäneet ja hieman järkytyin siitä jopa itsekin, kuinka tummiksi ne ovat päässeet... Muistaakseni kuvauspäivänä taisi olla takana 5h huonosti nukutut yöunet :p. Tosin keskimäärin yöunet mulla onkin 5-6,5h ja useasti vielä vähintään kerran herään kesken unien. Nyt tosin viikonloppuna kävi ihme, kun sain nukuttua noin reilut 7h yhtenä yönä, mutta tasapaino palautui takaisin viime yön 5 tunnilla :D.

Tässä nyt aloituskuvana tuotteet, joita käytin kasvomeikissäni tuolloin ja olen ottanut kuvan jokaisesta vaiheesta.

Tässäpä on sitten se lähtötilanne...
Kasvovoiteena Aco Face Young Mattapinnan jättävä päivävoide + 2 tippaa Mossa Vitamin Oil Cocktail Active Renewal Facial Oil kasvoöljyä seassa.
Silmänympärysvoiteena The Body Shop Vitamin E Eyes Cube puikko.
Mulla on ihan lapsesta asti ollut aina tummat silmänaluset, joten rakenteellinen tämä ongelma pääosin kuitenkin on, eikä sille mahda oikein mitään :/.
Salamalla myös otettu tämä (ja muut kuvat), joten sekin "vaalentaa" tuota todellisuutta :p.

Kuva nro 1.
* Lumene Nude Perfection Fluid Foundation, 3 Aamun kajo/Fresh Apricot
* Maybelline Wonder Finish Makeup Liquid to Powder Foundation, 10 Ivory
* Oriflame Beauty Studio Artist Concealer, Light
Lumenen tummuuden takia siihen pitää sekoitella vaaleampia sävyjä mukaan ja nyt oon päättänyt käyttää myös tuon vanhemman Oriflamen nestemäisen peiteaineen tällä tavalla pois.
Sekoitus on levitetty feikki-meikkimunalla (BeautyBay-versio) kasvoille ja silmänalusille.

Kuva nro 2.
* Benefit Fake up Hydrating Crease-control Under Eye Concealer, 02 Medium
Harmittavasti kuva ei sitten tarkentunut (katsottu koneella myöhemmin).
Sormen päällä töpöttelen tätä silmien alle. Tämä pakkautuu mulla juonteisiin (jotka ovat myös jo valitettavan syvät ja selvät...) jo ennen kuin saan seuraavan tökötin tämän päälle...

Kuva nro 3.
* Lumene Longwear Blur Powder Foundation, 1 Kultahiekka/Classic Beige
Tätä olen laittanut tuota tummaa Lumenea käyttäessäni, jotta saisin vaalennettua sitä vähän lisää. Silmänalusille menee myös tätä.

Kuva nro 4.
* Lily Lolo Mineral Concealer, Barely Beige
Tässäpä se postauksen päätuote lisättynä silmien alle sekä nenän varressa oikealla puolella (kuvassa vasen) olevan finnin päälle.
Valitettavasti pakkautuu ja jämähtää kuivan näköiseksi juonteisiin ja lisäksi tämä on ehkä vähän liian vaalea sävy :/. Täytyy vielä varmaan muutenkin opetella tämän käyttöä, kun on ensimmäinen mineraalituote (löytyy multa Avonin "mineraali"meikkivoide myös ja näytepakkauksia)
Finnien peittoon kuitenkin todella hyvä ja siihen taidan pääasiassa tulevaisuudessa tätä käyttää. Kyllähän tämä vähän vaalensi kuitenkin tummuutta, mutta livenä ei ole kovin nätin näköinen läheltä katsoessa...

Kuva nro 5.
* Oriflame The One Matte Velvet Powder, Nude Porcelain
* Dermosil Brow Trio
* Isadora Flashing Volume Instant Effect Mascara, 20 Black
* Luomilla muistaakseni jokin vaalea rajauskynä, kulmaluulla Brow Trion vaalea
Puuteri on levitetty puuterisiveltimellä koko pärstään silmänalusia myöten. Puuteri myös sävyllään vaalentaa pohjaa hieman lisää.

Kuva nro 6.
* Benefit Ooh La Lift Instant Under-eye Brightening Boost
* Lumene Arctic Sun Bronzer, 1 Päivän Hehku/Fresh Day
* Avon Marimekko All-over Face Palette, Poppy Bouquet
* Lush Latte Lip Tint
Ooh La Liftiä taputellut varovasti vielä silmänalusille, aurinkopuuteria hiusrajaan ja leuan rajaan ja Avonin paletin tummaa punertavaa poskipunaksi ja vaaleaa hehkuksi.
Hiukset harjattu, kiinni laitettu ja hiuslakkaa tasoittamaan pörröisyyttä.

Tässä vielä alkutilanne ja lopputulos yhdessä ja tässä on siis myös se syy, miksi herään mielelläni aikaisin peilin ääreen värkkäämään edes jotain :p.
Ja niin kuin näkyy, niin nuo silmänaluset ei siis täysin häivyty näkymättömiin, enkä taida sitä valitettavasti millään tuotteella saavuttaakaan. Esimerkiksi häämeikissäkin tummuus kuulsi myös läpi, vaikka ammattilainen teki meikin, joten siitä asti olen jo oikeastaan luopunut toivosta täysin ja yrittänyt vain opetella tyytymään tähän lopputulokseen... Vaikkakin kateellisena Instagramista katselen silti muiden näkymättömiä silmänalusia :D.
Tosin harmi, etten tähän kokeiluun ottanut mukaan vielä huulipuna-kikkaakin, mutta pari kertaa kokeiltuani sitäkin, ei sekään häivytä tummuutta täysin. Samanlainen lopputulos tulee :).

No niin, tässäpä oli tämänkertainen valitus, joten jatketaanpa jollain kivemmalla seuraavalla kerralla :D. Vinkkejä toki otan vastaan, jos sattuu jollain olemaan vielä kikka kolmosia taskussa. Esim. mitään baking-juttuja en ole kokeillut, enkä kyllä usko, että saisin kovin kaunista jälkeä aikaan eli siitä on ehkä parempi pysyä erossa, ainakin toistaiseksi :D.
Mutta palaillaan asiaan!
Miumoi <3

4 kommenttia:

  1. Täällä kanssa katkeaa yöunet :/ Mutta sitten kun menen kotona käymään, niin nukuttaa niin hyvin, ettei tosikaan. Kaupungissa ollessa 2-3 viikon ajan heräsin 2-4 kertaa yössä, nyt onneksi vain kerran.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voih, tuo on kyllä niin tympeää :( !!!
      Itselläni onneksi jää yleensä vain tuohon kertaalleen heräämiseen, mutta ei sekään kovin kivalta tunnu, jos unet on yhteensä sen 5-6h... Olisi kiva nukkua se yhteen menoon.

      Poista
  2. Minullakin on geneettisesti todella tummat silmänaluset (ei pusseja onneksi!) mutta kun oma poikaystävätkin (vuosien varrella) on huomauttaneet että "näytät ihan siltä että olisit saanut nyrkki silmään" niin tajuaa miten kauhea tilanne on.En usko enää silmävoiteisiin jotka lupaavat sitä sun tätä vaan pyrin käyttämään niin peittävät peiteaineet kun mahdollista. Vaikka minulla on meikkejäkin näyttää siltä (ainakin valokuvissa) että mua olis lyöty ihan kunnolla silmään (molempiin) :( äidillä on kans sama ongelma. Ja sattuu aina kun ihmiset sanovat "ehkä sun pitäisi nukkua enemmän?!?" vaikka ongelma ei oo edes siitä kii. Kun olen katsonut vanhoja kuvia minusta kun oon pieni lapsi niin silloin jo tosi sinertävää alue silmien ympärillä :/ Onneks silloin ej tajunnu mitään :P Anteeksi että valittelen ja oon negatiivinen, mutta kun tää on niin arki mulle... Kiitos kuitenkin tästä postauksesta! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei tarvitse anteeksi pyydellä!! Mukava kuulla vertaistarinoita samasta asiasta! Mullakin tämä on myös pienestä pitäen lähtenyt :/.
      Todellakaan silmänympärysvoiteet eivät auta tällaseen rakenteelliseen tummuuteen, ainoastaan jos on nukkunut huonosti ja sen takia on tummuutta, niin silloin voiteet voivat ehkä piristää ja vaalentaa.

      Sekin on niin harmittavaa, kun itse on ostanut ja kokeillut samoja tuotteita, mitä muut hehkuttaa että tää on aivan täydellinen peiteaine silmänalusille, niin itse katsoo pärstää peilistä ja miettii, että mistähän kohtaa tämäkin aine on täydellinen :D.
      Sitten kerran mulle on sanottu (kun kerroin mitä kaikkea käytän), ettei mun kannata niin paljoa laittaa aineita silmänalusille, kun vähempikin riittää... Noh, tässä on sitä todistusaineistoa, että valitettavasti kovin vähäinen määrä ei vaan riitä, jos haluan edes joten kuten ihmisen näköisen itsestäni :D.

      Vaan ei meidän auta kuin yrittää hyväksyä se, että aina jostain kohtaa kuultaa tummuutta läpi, vaikka kuin meikkaa ja yrittää purra hammasta, kun tulee jotain kommenttia.
      Tosin ehkä kuitenkin se täydellinen peiteaine saattaa joskus tulla vastaan, meille mustasilmillekin :D. Mutta nyt itseni täytyy kyllä nuo epätäydelliset aineet käyttää pois ennen uusien kokeiluun ostamista :D.

      Poista

Suositut tekstit