tiistai 9. elokuuta 2016

Jolie-Box Elokuu 2016

Heissan taas!
Jälleen pienehkö hiljaisuus tuli tänne :p. Lähinnä olen jalkaani nyt parannellut, sillä sunnuntaina käytiin Mr.Insinöörin kanssa lenkillä (mies rulliksilla, mä hölkäten hitaasti) ja lenkki venähti "vähän" liian pitkäksi siihen nähden, että se oli 2.kerta tässä aikuisiällä kun hölkkäsin ja olin ensimmäisellä kerralla pari viikkoa sitten (vajaa 9km lenkki) saanut pikkuisen rakon oikean jalan sisäsyrjään jalkapohjan puolelle. Noh, nyt vajaan 13km lenkin jälkeen samaiseen kohtaan tuli läpimitaltaan 3cm pyöreä rakko, samoin pottuvarpaaseen tuli pieni 1cm kokoinen rakko ja oikea lonkankoukistaja huusi tuskasta... Pahin päivä oli eilinen, mutta tänään on jo onneksi paremmin, kun sain rakot varovasti tyhjennettyä nesteestä.

Sain kuitenkin eilen sen verran kinkkastua jalkani kanssa, että pääsin elokuvissa käyntimme jälkeen (Ice Age: Törmäyskurssilla, oli hyvä niin kuin muutkin :D) hakemaan Elokuun Jolie-boxin!
Nyt oli boksin teemana helliä auringon paahtamaa ihoa sekä mukana oli myös pari juttua vielä loppukesän lookkia varten.

Ja tällaiselta sisältö sitten näytti!
Mukana oli tällä kertaa 2 täysikokoista tuotetta, 2 minikokoa ja 2 näytettä (lasken tuon naamion myös näytteeksi).

Eli boksista löytyi kangaskasvonaamio, joka oli L'Atélier des Délicates Moisturising Fiber Mask.
Tätä ei löydy Jolien valikoimasta vielä, mutta pikaisesti googlettamalla löytyi EcoChic-nimisen nettisivun google-hausta maininta (nettisivua en saanut auki), että tämä maksaisi 10,50e/kpl.
Vaikuttaa oikein mielenkiintoiselta tuotteelta ja varmasti testaan! Kunhan saisin käytettyä myös pöydällä odottelevat Sephoran vastaavat naamiot... :D
Kyllä mä tämän käytän :D.

Näytteenä löytyi myös tämä 2ml pussukka Naturativ Revitalising Hand Cream Cranberry Lemon käsivoide.
Myöskään tätä ei löydy vielä Jolien valikoimasta. Biodellyllä on merkin tuotteita, muttei tätä käsivoidetta. Googlella löytyi kuitenkin ecoeuphoria-niminen nettikauppa, jossa tämä käsivoide löytyy 100ml pullossa hintaan 8,70£.
Käsivoiteita tarvitsee aina ja varsinkin nyt, kun alkaa ilmat viilentyä vähitellen! Käyttöön siis tulee tämäkin ja vaikuttaa kyllä tosi mielenkiintoiselta!
En lisää tätä kuitenkaan listoihin, näytepussista kun on kyse :).

Minikokoisena löytyi sitten tämä 60ml John Masters Organic Sea Mist Sea Salt Spray with Lavender suolasuihke hiuksille (12e/60ml, 30e/226ml).
Suolasuihketta on tullut välillä käytettyä (kaapista löytyy Kicksin pullo puolillaan), mutta viime aikoina on taas laiskuus iskenyt hiusten laitossa... Käytän arkena käytettävissä olevan ajan ennemmin meikkaamiseen kuin hiusten laittoon :D.
Vaan koska hiukset ovat kasvaneet jo melko pitkiksi, niin tyvi vaatisi kyllä kunnon kohotusta eli pitäisi ottaa itseä niskasta kiinni ja alkaa taas käyttämään näitä! Kyllä tämä siis tulee varmasti testattua!

Toisena minikokona löytyi 30ml Weleda Skin Food for Dry and Rough Skin monikäyttövoide.
Tätäkään ei löydy Jolielta vielä, mutta Biodellyllä on (30ml/11,30e, 50ml/14,75e).
Kieltämättä alkaa nyt näitä monikäyttövoiteita kertyä pöydälle ja vanhimpia pitäisi eka käyttää pois :D.
Mutta vähän testailin jo käsiin ja kivalta vaikutti. Täytyy kyllä kokeilla noihin jalan rakkuloihin, että paranevatko nopeampaa, kunhan saan rakkolaastarit ensin pois vaikuttamasta!
Tuoksu tässä oli jälleen sellainen perinteisen yrttinen. Oli näköjään vähän tuo laatikko ruhjeilla, mutta itse tuubi oli kunnossa :).

Täysikokoisena löytyi sitten Patyka Almond Blossom Moisturising Body Milk vartalovoide (150ml/26e).
Tätä en taida uskaltaa vielä tässä vaiheessa avata, koska kuten ehkä tiedätte, mulla on kroppavoiteiden kanssa menossa katastrofi-tilanne, kun pulloja löytyy ennestään kolmattakymmentä ja "parasta ennen"-päivämäärät ovat osassa paukkuneet jo viime vuoden puolella (olen koko ajan noin vuoden verran noiden kanssa jäljessä...) eli vanhimpia on pakko käyttää ensin pois...
Eiköhän tämä muutaman kuukauden säily kaapissa, otan tämän kuitenkin hyvissä ajoin käyttöön, kun luonnonkosmetiikan säilyvyys on varmasti hieman eri luokkaa... Onneksi on "vain" 150ml tuubi :D.

Toisena täysikokona ja viimeisenä tuotteena löytyi Couleur Caramel Twist & Lips Lipstick Pencil sävyssä 403 Dark Rose (3g/19,50e).
Seiltyksessä tämän sanotaan olevan läpikuultava karhunvadelman sävyinen, mutta kyllä tällä omaan makuuni vähän liiankin tummanviininpunaiset huulet saa aikaan :D. Toki kevyemmin sipaisten saa myös tuon läpikuultavuuden hyvin lopputulokseksi. Vähän kuitenkin se harmitti, että tässä oli mukana glitterhippusia, jotka eivät onneksi huulilla tunnu juurikaan. Kosteuttava fiilis tästä jäi huulille levitettäessä, mutta nuo glitterit saattavat olla pitkin huulten ympäryksiä, jos ei tarkkana peilin kanssa laita :p. Eli kotona käytettäväksi tämä tulee jäämään.

Tällaiselta näytti sitten tämänkertainen boksi! Mitäs tykkäsitte?
Itse kyllä jälleen tykkäsin, vaikkakin vähän nyt tuo kroppavoide kirpaisi ja lisäksi aloin miettiä, että tuli taas peräjälkeen tuo John Masters Organicsin tuote, vaikka toki näytteenä olikin viime kuussa se shampoo. Toivottavasti ei nyt samat merkit alkaisi kiertää koko ajan näissä ;).
Mutta jälleen tuli uusia merkkejä kokeiluun eli siitä kuitenkin peukut ylös!
Kyllä edelleen innolla odotan seuraavien 3 boksin tuloa, mutta saa nähdä, pidänkö sitten taukoa (jälleen pientä kosmetiikka-ähkyä on havaittavissa...).

Seuraavaksi odotellaan sitten Livboxia, oon kylläkin spoilannut itseni muiden blogeissa :D. Tänään aloin katsoa missä se oikein viipyy, niin meijän pakettiautomaatti on poiskäytöstä (tekevät samaan paikkaan postin pakettien noutopisteen) ja boksi onkin nyt tällä kertaa siirretty postiin haettavaksi... Huomenna varmaan tulee ilmoitus siitä.
Eli seuraavaksi sitten sen esittely luvassa ja sen jälkeen päästään viimein loppuneiden kimppuun :D.
Miumoi <3

7 kommenttia:

  1. Mä tykkäsin kyllä tuosta boksista, vaikken ihan hihkunut niin riemusta kuin aiempien kanssa. Rakastan muutenkin tuota Jolie-boksia yli kaiken, kun siinä on aina tuntemattomia merkkejä ja tuotteet on just sellaisia joita en osaisi itse ostaa. :) Lisäksi boksit on todella ajatuksella koottu ja ne esittelyt on aivan ihania! :)

    Kangasnaamio kiinnostaa, tosin niitäkin on alkanut kertyä mulle jo aika monta. :D Suolasuihketta en käytä mutta pitäisi taas aktivoitua... Hiusten muotoilutuotteita on kertynyt mulle ihan luvaton kasa, verrattuna siihen miten olemattoman vähän niitä käytän... Tuossa suihkeessa oli tosi hauska, kun avasin sen tuoksuttaakseni, niin siinä korkin alla oli oikeita kuivuneita suolakiteitä! Musta se oli todella hauskaa! :'D Tietääpähän, että luonnonmukainen tuote.

    Tykkään ihan älyttömästi Weledan tuotteista, mutta tuo Skin Food on siitä vähän tylsä, kun mullekin on kertynyt noita yleisvoiteita(KIN) ihan älytön määrä... Pitäis nyt sit saada kaikkia pieniä haavoja ja nirhaumia! :'D

    Patykasta taas tuntui että "joko taas", mutta merkki on kuitenkin ymmärtääkseni tosi laadukas, ja sitä voi käyttää hyvin sen kuorinnan kanssa. ;) Tuossa oli taivaallinen tuoksu kun tuoksuttelin korkin läpi!

    Huulikynän sävy on suht läpikuultava ja sopiva mulle. En ois itse valinnut tuota sävyä, mutta sopii kuitenkin yllättävän hyvin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulla myös sama, ei ihan aiempien boksien tasolle yltänyt, mutta tosiaan aina tulee niin paljon uusia merkkejä kokeiluun, että innolla odottaa, mitä pääsee testaamaan ^_^.

      Itellä ei onneksi ollut vasta kuin 3.kangasnaamio :D. Vaan pitäisi ne käyttää pois kuitenkin :D.
      Mä yleensä nuita muotoilutuotteita käytän vaan sinne päin, ett saan vaan pois käytettyä :D. Nyt annoin ystävälle nuita mun pulloja testiin, niin sen ei tarvinnut käydä ostamassa, kun sillä oli juhlat viikonloppuna, mihin piti hiukset laittaa. Saa vähän edes hupenemaan jotain :D.
      Nuo suolasuihkeet on kyllä veikeitä!

      Joo, itelläkin on päässy nuita yleisvoiteita kertymään, mutta kulutan niitä normivoiteiden tapaan. Nyt tosin tuli "tilauksesta" tuo rakko jalkapohjaan, niin oon Skin foodia siihen testaillut, miten paranee ja pehmenee :p.
      Patykaa en viitsinyt avata vielä edes nuuhkittavaksi, vaikka nyt alkoi kyllä tuoksu kiinnostaa :D. Kuorinta on aivan huippu!
      Tuo huulipuna harmittaa glitterin takia eniten, muuten olisi tosi kiva :/.

      Poista
    2. Emmäkään siis oo avannu Patykaa vaan tuoksui siitä korkin läpi. :) Kätevää kun voi lainailla kaverille kaikkia tököttejä! :D Win-win. :)

      Poista
    3. Mä en korkkia avaamatta erottanu tuoksua :D.
      Joo, tykkään kyllä lainata nuita, jos joku haluaa kokeilla ja kiva aina muutenkin, jos joku kaveri kysyy vinkkiä jostain kosmetiikasta ^_^.

      Poista
  2. Musta on kiva, että boksissa oli nytkin JMO:ta, koska sitä ei tule itse hankkineenksi hintatasonsa takia. Mukava päästä tutustumaan merkkiin boksin kautta. :)

    Olenko mä niitä harvoja, jotka ovat tykänneet tuosta huulipunasta? :D Musta glitter on kaunis ja hillitty. Laitoin tuota punaa itse maailmalle mennessä ja glitterit olivat pysyneet ihan huulissa. Kauniisti kului pois. Käytän varmasti jatkossakin. :)

    Ja tosi kiva boksi, kun oli niin monta täyskokoista tuotetta. Saa oikeasti kuvan niistä tuotteista, musta ne 5 millin testerit on vähän turhauttavaa kokeiltavaa.

    Tässä minun elokuun Jolie box-syyni: http://yhdessakasvokkain.blogspot.fi/2016/08/jolie-box-nro-3-elokuu.html

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ai niin, vinkki toiselta laiskalta hiustenlaittajalta: suolasuihke toimii myös hyvänä "kuivashampoona". Olen voinut venyttää ainakin Uniquen suolasuihkeella pesuväliäni ja se on siihen hommaan täydellinen. :)

      Poista
    2. Joo, tuo John Masters ei kyllä ole mistään halvimmasta päästä!!
      Ja kiva on ollut toki testailla nuita, ehkä se on vaan tämä pikkuriikkinen kosmetiikka-ähky jälleen muistuttamassa itsestään :D.

      Mä varmaan käytän jotenkin väärin nuita punia, mutta mulla oli glitterit ympäri huultenympäryksiä jossain vaiheessa, niin en julkisella paikalla uskalla käyttää, kotona kyllä on ollut käytössä ^_^.

      Oli tosiaan runsaasti nyt tavaraa purtiloissa, toki mulle kyllä kelpaa pienetkin koot :D.
      Ja kiitos vinkistä! Täytyypä kokeilla, toimiiko kuivashampoona mulla!

      Poista

Suositut tekstit