sunnuntai 14. elokuuta 2016

Livbox Elokuu 2016

No niin, täällä taas yksi laiskuri viimein kirjoittelee :p.
Kyllä vaan tuo töiden alkaminen sai stressitasot nousuun uudestaan, niin ei vaan ole ollut paukkuja ajatella postausten tekemistä... Oon vaan tehnyt eleven-verkkokauppaan itselleni toivelistoja, jos sinne jossain vaiheessa saisi tilausta tehtyä ensimmäistä kertaa. Ihan heti tuota ei varmaan ehdi tapahtua, kun nyt olen viikon verran tehnyt nuita listoja (laskin, että 19 eri listaa...) ja olen tällä hetkellä merkkien läpikäynnissä O-kirjaimen kohdalla... Uskaltaisin ehkä sanoa, että kun olen kaikki käynyt läpi, niin listoilta löytyy jotain 2000-3000 tuotetta, joita ois kiva päästä kokeilemaan... :D
Alappa tuosta määrästä tehdä sitten seuraavaksi ostoslistaa :D.
Vaan mukavaa aivojen nollausta tuo on kyllä ollut ^_^.

Mutta mennäänpäs otsikon aiheeseen eli käydään läpi Elokuun Livbox!
Tässä taas aloituskuva, jos nyt joku ei ole vielä omaansa saanut.
Jälleen harmi, etteivät enää vaihtele tuota silkkipaperin väriä :(.

Teemana oli uudet tuulet ja tältä näytti sitten kokonaisuudessaan sisältö. Mukana oli 4 täysikokoista tuotetta, 3 minikokoa ja yksi näyte.

Tämä Issey Miyake L'eau D'issey Pure tuoksunäyte-läpyskä oli ylimääräisenä, kun ei ollut kortissakaan mainittu.
Ei ollut omaan makuuni, liian kukkainen ja oli itselleni sellainen "päänsärky-riski" tuoksu :/.

Täysikokoiset tuotteet oli seuraavat:
Pepsodent White Now Glossy Chic Toothpaste hammastahna (ovh 4e/75ml).
Vaikka olenkin enemmän sitä mieltä, ettei hammastahnat ehkä tähän boksiin kuulu, niin tämän tahnan pakkaus on niin söpö, ettei tällä kertaa haittaa ollenkaan :D.
Pakkaus siis voi pelastaa paljon ;). Ja käyttöön lähtee siis, onneksi montaa tahnaa ei olekaan enää kaapissa.

Lumene Glow Reveal 60 Second Facial Treatment kirkastava pikakasvohoito (ovh 13,90e/150ml).
Tästä olen muutamasta blogista lukenut ylistäviä kehuja, joten erittäin suurella mielenkiinnolla kokeilen ja katson, saako tämä mun stressaantuneilla kasvoilla mitään aikaan :p.

Cien Waterproof Mascara vedenkestävä ripsiväri (ovh 3,99e/10ml).
Lidlin kosmetiikasta olen myös lukenut paljon hyviä kommentteja, joten kiva, että nyt sain tätä kautta kokeiluun jotain merkiltä :D. En ole saanut itselle perusteltua, miksi ostaisin näitä kokeiluun (joo, ei ole tässä mitään logiikkaa, kun nettikaupoista tilaan kuitenkin :p), niin olen saanut pidettyä itseni vielä kurissa :D.
Vähän jännitän, kun tuo on vedenkestävä, että miten saa poistettua, kun normiripsareidenkin kanssa poistaminen ottaa aikansa mulla :p. Vaan kyllä tämä käyttöön tulee, kunhan saan muut jonossa olevat ensin käytettyä... Tosin pitäisiköhän ottaa tämä sadepäiviksi jo nyt käyttöön...

Viimeisenä täysikokoisena oli Maybelline Color Sensational Vivid Matte Liquid Lip Color mattahuuliväri sävyssä 20 Coral Courage (ovh 9,90e/7.7ml).

Olen jo pari kertaa kokeillut huulille, kerran ilman rajausta ja tässä rajauksen kanssa.
En uskalla ihmisten ilmoille lähtä näin värikkäässä punassa, koska esim. juominen saa tämän näköjään leviämään :p. Kotona ollessa voin kyllä tällä piristää pärstääni aina välillä (nyt ei ollut muuta naamassa kuin rasvat, niin en viitsinyt ottaa koko naamaa kuvaan).

Minikokoisina löytyi seuraavat:
Cutrin RepairISM Conditioner 75ml hoitoaine (ovh 11,90e/200ml).
Olen "vähän" jäljessä lueskellut Ostolakossa-blogia nyt viime kuukaudet ja siellä aika vasta luin ylistyspostauksen liittyen tähän hoitsikkaan, joten suurella mielenkiinnolla tulen kyllä kokeilemaan ja käyttämään tämän ^_^.

Neutrogena Visibly Clear Correct & Perfect Complexion Scrub 15ml kasvojen kuorintavoide (ovh 8,55e/150ml).
Tämä oli pikkuisen plaah, koska sain tällaisen samaisen miniputelin viime kuussa käydessäni Sokoksella ostoksilla, mutta tämä oli kuitenkin positiivinen yllättäjä, niin oikein mielelläni käytän tämänkin pois ^_^.

Viimeisenä löytyi sitten Vichy Idéalia Smoothing and Illuminating Cream 15ml kasvovoide (ovh 32,90/50ml).
Normaalisti tulisi jälleen valitusta, koska olen saanut tämän jo aiemmin Livboxista ja siis käyttänytkin pois sen 1½ vuotta sitten, mutta rakastuin voiteeseen täysin, niin riemusta kiljuen käytän tämänkin pois tulevana talvena :D.

Tällaiselta näytti siis tämän kuun boksi, mitäs tykkäsitte??
Mähän spoilasin itseni jo aikoja sitten ja ensimmäisenä luin sisällön Facesta Nordic Style & Beauty-ryhmästä, jossa tosi moni teilasi boksin lähes alimpaan h**vettiin. Tästä jäi itselleni jotenkin negatiivinen kuva, enkä kovin innolla odottanutkaan boksia. Mä aloin oikeesti jo miettiä, että ottaisin seuraavaksi pisteillä saatavat ilmaisboksit ja alkaisin tilaamaan vain joka toisen boksin!
Vaan kun blogeihin alkoi tulla tarkempia analyysejä sisällöstä (sain hakea oman boksini vasta toissa päivänä, kun piti odottaa Mr.Insinöörin kyytiä, meijän lähipakettiautomaatti oli nyt pois käytöstä remontin takia, etten sieltä saanut boksia) ja monet olivatkin tyytyväisiä boksiin, aloin itsekin uudelleen ajatella kunnolla nuita tuotteita.
Kun sitten viimein sain boksin käteeni ja pääsin tuotteita hiplaamaan, niin kyllä mä vaan tykkäsin tosi paljon, vaikka jälleen olikin tuollainen "marketti-painotteinen" boksi. Sen verran monta kehuttua tuotetta, joita kiinnosti itsekin päästä joskus kokeilemaan ja nyt sitten sain ne, niin eihän siitä voi olla kuin iloinen :D.
Yllätyin, kuinka paljon nyt jostain syystä annoin toisten mielipiteiden vaikuttaa omaan odotukseeni :O. Täytyy varmaan nyt tästä lähin yrittää olla spoilaamatta itseäni, niin ei tule mihinkään suuntaan ennakko-odotuksia :). Käykö teille monesti samalla lailla jossain asioissa?

Yritän nyt tulevalla viikolla saada pikkuisen ahkerammin postailtua!
Mr.Insinööri sai reilun 2kk työpätkän, joka on 2-vuorotyötä ja ensi viikko sillä on iltavuoroa, niin mulla on yksinäisiä iltoja tiedossa, ellen sitten päädy välillä jossain jumpassa käymään (jalkapohjan rakkokin on jo hyvällä mallilla parantumassa) :). Katsotaan, saanko otettua itseäni niskasta kiinni!
Miumoi <3

11 kommenttia:

  1. Mielenkiinnolla (:D) odotan infoa tuosta hammastahnasta, kun sen pitäisi kuulemma maistua vaniljalta. Ensi kuun boxi voikin olla jännä, mutta taidan passata senkin.

    Lidl on kyllä alkanut ampua kovilla tuon kosmetiikkasarjan suhteen, kun mainostavat sitä aika paljon.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo se hammastahna on sen verran vaniljainen, että sen huomaa, ja se on hyvää! :D Se vanilja varmaan pehmentää vähän makua, ei oo niin "kirpeä" tai raikas kuin jotkut. Se vaan värjää hammasharjan siniseks...

      Poista
    2. Mulla ei vähään aikaan vielä tule tuo käyttöön, mutta mielenkiintoista kuulla tuosta vaniljan mausta!! Taitaa jäädä vain minun käyttöön sitten ;D.

      Lidlin kosmesta oon kyllä paljon hyvää lukenut, pitäisi malttaa joskus kokeilla :D. Ripsari kyllä vaikutti ihan kivalta!!

      Poista
  2. En kyllä edelleenkään kadu tilauksen lopettamista, mutta tästä boksista tuo Lumenen pikakasvohoito on sellainen jonka todennäköisesti ostan joskus testiin =) Ja kyllä mä ensin katoin lukiessani boksien esittelyjä jotta jaa, taas hammastahnaa ovat laittaneet, mutta tuo on sen verran erikoinen jotta voisin sitäkin testata =D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Käyhän ostamassa nuo testiin jossain vaiheessa :D.
      Kyllähän tuo itelläkin on pikku hiljaa mieleen hiipinyt, jos tosiaan vaikka 1 boksin aina silloin tällöin pitäisi väliä, varastoja saisi vähän vähemmäksi (turha luulo :D) ja ehkä uuden innostuksen takaisin.

      Poista
  3. Kyllä mullakin joskis toisten mielipiteet vähän vaikuttaa omaan mielipiteeseen boksista. Ja nimenomaan jälkikäteen, mikä on tietty vähän outoa. :D Voi olla, et muutenki vaan kiinnostaa yleinen mielipide. Mut tätä boksia en kyllä ymmärrä miks on teilattu täysin?! :O Mä olin kyllä ihan innoissani ku omani avasin!! :D Voitti Jolien tällä kertaa.

    Mut vaikuttaa se välillä. Tosi kivan huulisävyn sait! Mä oisin kans halunnu mielummin ton. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllähän aina muiden mielipide kiinnostaa, vaan en tahtoisi sen hirveästi omaan mielipiteeseen vaikuttavan etukäteen :p.
      Ja tosiaan, moni oli siellä haukkunu useampaa tuotetta, eniten tahnaa ja ripsaria kun taas halppis-kamaa ja tahnaa tuli.
      Oo, minkä sävyn sä sait huulipunasta??

      Poista
    2. 05 Nude Flush.
      Mun mielestä taas toi Lidlin ripsiväri boksissa oli aivan loistava idea! :O En ollu tienny Cienin meikeistä vielä ja kyllähän halpiksiakin saa olla, ja kun tuo oli kuitenkin ihan uutuus ja vähän "rajoitetumpi" saatavuus kuin jokainen lähikauppa... En oo ripsaria kyllä vieläkään kokeillut :D mut en valita vaikka ois huonokin.

      Poista
    3. Kivalta tuokin näytti googletellessa ^_^.
      Lidlin ripsari on kyllä ollut ihan kiva! En oo aiemmin vedenkestäviä kokeillut, niin olin vähän varauksellinen. Kivat ripset sain kerrostamalla, vaikkakin melko löysäähän se massa oli :). En välttämättä osta uudelleen, mutta kyllä mä hyvillä mielin tuon käytän ja silloin kun on sadekelejä :).

      Poista
  4. Tykkäsin boksista ja vichyn tilalla ahava
    Ensi kuussa taisi tullakkin bloggaajaboxi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oli kyllä nyt kiva boksi!
      Tuo Ahavakin olisi varmasti ollut mielenkiintoinen :).
      Joo, kovat odotukset jälleen bloggaaja-boksista ^_^ !!

      Poista

Suositut tekstit