sunnuntai 20. marraskuuta 2016

Kosmetiikkavarastoni 11/2016

*Alkuun varoitus, taas Blogger kettuilee enkä suoraan pääse esikatseluun, piti siis julkaista postaus ja sitten muokata virheet*

Hoksasin tuossa jokunen viikko sitten, että munhan pitäisi piakkoin taas varastotilanne-postaustakin tänne laittaa ennen kuin vuosi loppuu :D.
Päätinkin, että tuo päivä olisi tänään eli tässä sitä tulisi. Aiemmat varasto-postaukset löytyy Varastotilanne-tunnisteesta, joihin voitte vertailla tämän hetkisiä kuvia. Laitan kuvat taas samassa järjestyksessä kuin aiemmin.

Vessasta aloitetaan, tässä vessan kaapin ylähyllyt (ylimmällä on Mr.Insinöörin partakone ym. niin sitä en ole kuvannut).
Muutosta viime vuoteen on tullut; luomiväri- ja korostuspaletit sekä hiusjutut ovat lisääntyneet :p. Hiusjutuista saan syyttää Livboxia ja Jolie-boxia, itse en juurikaan niitä muuten ostele. Paleteista en voi syyttää muita kuin itseäni :D.

Vessan kaapin alimmat hyllyt (alimpana taas se naistenpäivien tarvikehylly :p).
Tämä on pysynyt aika lailla ehkä +-0 tilanteessa, jotain on lähtenyt ja jotain on tullut lisää. Hajuvedet mahtuu edelleen samalle hyllylle, kasvopesut ovat sen verran vähentyneet, että oon saanut laitettua sinne muitakin kasvotuotteita. Helpompi käyttää, kun ovat suunnilleen näkyvissä :).

Sitten lavuaari. Tässä ei tapahdu juuri muita kuin purkkien muutoksia :). Nyt on käytössä tällaiset jutut käsille ja kasvoille. Tuo oikeanpuoleinen kippo on pysynyt muuttumattomana, siellä on suolasaippua ja 3 Lushin shampoo-palaa.

Suihkunurkkaus.
Kaaos vallitsee, mutta purkit vaihtelee. Nyt en ole ehtinyt roudata kovin montaa suihkugeeliä käytettäväksi, mutta kyllä mä niitä varmaan jossain vaiheessa tuonne laitan :D.
Shampoot ja hoitsikat mahtuu edelleen omille paikoilleen, samoin Mr.Insinöörillä on edelleen oma hyllynsä eli täysin höpöksi tämä ei ole vieläkään valtautunut :D.

Noh, peilikaappi on aina yksi kaaos, nyt näyttää tavara lisääntyneen edellisestä ja pinoaminen on myös suurta huutoa :D.
Vaan Mr.Insinöörillä on täälläkin edelleen oma pieni soppensa ;). Kaikki siis hallinnassa :p.

Makuuhuoneen kaappi on lisää järjestelyä kohdannut, lähinnä sen suhteen, että kasvonaamiot ovat kaikki suihkunurkkauksessa (paitsi aukaisemattomat) ja sekalaiset härpäkkeet olen laittanut tuollaiseen laatikkoon, joka on kesätuotteiden vieressä ylemmällä hyllyllä.
Ripsivärit ovat vähentyneet, samoin palasaippuat.
Alahyllyn suihkarit näyttävät räjähtäneen, mutten tosiaan ole suihkunurkkaukseen siirtänyt pulloja vielä. Kropparasvat eivät tunnu vähentyvän, mutta purkit siirtyvät vuosittain kuitenkin (ja uusia tulee sitä mukaa :p).

Sitten kaapin meikkilaukut.
Ensin tämä sininen sekalainen laukku. Täällä ei tavara vähenny... Aina kun saa yhden pois, niin sinne tulee 2 lisää. Noh, katsotaan tuoko ensi vuosi muutosta tilanteeseen!

Avonin tuote-laukku ei ole enää yhtä täyteen tupattu kuin viime vuonna, mutta kyllä tuollakin ihan kiitettävästi tuotteita vielä on.

Tämä Oriflamen kassi näyttää pysyvän kuosissa vuodesta toiseen. Matkapakkaus on tullut tuonne ja sitten Jolie-boksissa tullut mustasaippua. Voi että, kun olisi oma sauna... Vielä en ole päässyt äitin luo saunomaan, että olisin päässyt testaamaan tuota saippuaa ja kinnasta...

Olkkarin pöydän nurkka.
Osa tuotteista vaihtuu ja osa entisiä. Takana on uutena purkki, jossa on voidenäytteitä sekä silmänympäryksille näytteitä ja hoitojuttuja. Milloinhan sitä saisi aikaiseksi taas nuitakin käyttää...
Yöpöydän tuotteita en edelleenkään kuvannut, mutta sieltä löytyy edelleen huulivoide ja käsirasvatuubi.
Tästä työpöydältä löytyy sitten käsirasvaa, kynsinauhaöljyjä 2 kpl, kynsihoitoja 2kpl, 4 miniä monikäyttöpurkkia, pari huulirasvaa, pari huulikiiltoa ja huulipuna :D.

Viimeisenä sitten Palaset-laatikostot, jotka ovat tässä työpöydän päädyssä.
1 laatikosto tullut viime vuodesta lisää, muuten suurinpiirtein kaikki tarvittava tuonne mahtuu.
Sain myös eiliset uudet ColourPopin luomivärit mahtumaan tuohon vasemmalle ylimpään laatikkoon, tilaa olisi ollut toki muuallakin :).
Kynsilakat mahtuvat edelleen juuri ja juuri tuohon Fazerin metalliboksiin ja O.P.I.:n minikynsilakat löytyy laatikostaan tuosta takaa :).
Pitäisikin melkein taas lakata kynnet!

Tällaiselta siis näyttää tällä hetkellä täällä. Edelleen haaveilen siitä omasta kosmetiikkahuoneesta...
Noh, katsotaan, tuoko ensi vuosi varastoihin radikaalia muutosta, jos joudunkin työttömäksi (huomenna selviää osin jo jotain).
Saatan tosiaan tehdä vielä sen miettimäni toisen ColourPopin tilauksen ja elevenille pitäisi tehdä ihka ensimmäinen tilaus loppukuusta, kun aion äidille tilata sieltä joululahjan (hänen lempituoksuaan). Pitäähän sitä sitten itsellekin tilata sieltä samaan syssyyn jotain :p.

Pitäisi varmaan piakkoin niitä loppuneitakin alkaa esitellä, joten täytyy yrittää ensi viikolla saada postauksia edes muutama aikaan! Palaillaan siis asiaan!
Miumoi <3

8 kommenttia:

  1. Oijoijoi, on niiiiiin ihanaa päästä kyttäämään toisten varastoja. :P Mielenkiintosta! :D Ihanaa kun kaikille tavaroille on joku paikka, itellä kaikki purkit ihan sikin sokin... Ja ihanassa järjestyksessä kaapeissakin noi tuotteet, mun makkarin kosmet on vaan heiteltynä semmosissa korivaunuissa. Toi oli hauska kun kirjotit pari kertaa että suihkugeelejä ei juuri ole suihkussa vaan niitä täytyy siirtää sinne. Kuitenkin nään kuvassa jotain 7 (?) suihkaria ainakin. :'D Ite oon nykyään samanlainen, suihkussa ei oo "juuri yhtään" suihkareita, todellisuudessa 7-10... Ennen käytin vaan yhen kerrallaan! :D

    Oliko tuo Ritualsin musta vaahtopullo liian miehisen tuoksuinen sulle? Kiitos tästä postauksesta, nää on aina kivoja! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heh, vaikka muuten meinaisikin olla kaaos täällä, niin haluan kosmetiikkojen pysyvän kuitenkin suht järjestyksessä, että on tuotteet helpompi löytää :).

      Joo, no 5 isoa ja 4 pientä löytyy suihkun puolelta nyt, mutta on joskus (esim viime vuoden varasto) ollut paljon enemmänkin, niin tuo on jo hillitty määrä ;D. Tarvitsen vaihtelua :D.

      Musta Rituals oli ihan kiva, mutta laitoin sen tuohon Mr.Insinöörin paikalle, että hänkin saa käyttää sitä halutessaan. On aika unisex-tuoksu siinä :).

      Kiva että tykkäsit! On näitä kiva tehdäkin, vaikka välillä meinaa ahdistaakin tuo määrä, liiankin konkreettisesti tulee silmiin totuus :D.

      Poista
    2. Ei toi oo ees paha! :D Itelle ei kyllä tulis mieleenkään kuvata koko varastoja koska saisin varmaan jonkun hyperventilaatikohtauksen kauhusta... ;D

      Kouluaikana mun entinen duunikaveri oli mulla jalkahoidossa ja mulla olijalkahoitovälineet sellasessa pienessä Clarinsin toilettilaukussa (jossa oli tullu lahjapakkauksessa muutama tuote). Kaveri sano et hänellä on samanlainen ja hän säilyttää siinä kaikkia avaamattomia kosmetiikkoja "ku toi on niin ihanan reilun kokonen niin sinne mahtuu hyvin". Mä jäin tuijottaa sitä ja kysyin et ai sun kaikki kosmet mahtuu sinne? "Niin siis avaamattomat." Mä tuijotin haavi auki ja repesin vaan nauraa... Oikeesti sinne siis mahtuu joku tyyliin 3 kasvovoidetta tai pari suihkugeeliä. :'D :'D

      Poista
    3. Turhan hyvin tämä kyllä konkretisoi tavarat :D.
      Voi eiiii :'D Mä en ikinä selviäisi tuollasella pienellä laukulla edes viikonloppumatkalla :'D.
      Tosin tuollainen tilanne olisi kyllä kieltämättä se ihanne... Matkaa siihen on vain jonkin verran... :D

      Poista
    4. Mulle toi ei ois ees ihanne vaan oikeestaan aika kauhutilanne. :D Pitää olla vaihtoehtoja ja ennen kaikkea HYPISTELTÄVÄÄ!! :'D Mulle ihanne ois ehkä YKS tällanen kori, johon mahtuis ihan kaikki. :'D https://www.prisma.fi/fi/prisma/elfa-classic-koripaketti-basic-valkoinen-104-55

      Poista
    5. No en mäkään kyllä suoraan sanottuna ikinä tulisi noin pienellä määrällä pärjäämään, kun luomiväritkin vie ison meikkilaukun verran tilaa jo yksinään :D. Jotkut tuote-perheet tosin olisi kiva saada mahtumaan tuollaiseen tilaan edes ;D.
      Mutta tuo kori-systeemi näyttäisi olevan se todennäköisin ja mahdollisuuksien rajoissa oleva tila, johon olisi edes kiva päästä joskus ;D.

      Poista
  2. Muiden kaappeihin ja säilytysratkaisuihin siinä samalla on mukava kurkata.

    Tuosta TBS Fuji Green Tea -purkista tuli mieleen, että pitäisi kokeilla joku kerta jalkakylpyyn :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, nämä on kyllä siitä kivoja postauksia, että näkee varsinkin säilytysratkaisuja!
      Itselläni vaan on se ikuinen haave, että saataisiin edes 1 huone lisää (kolmio), niin saisin sinne erikseen meikkauspöydän, tietokonepöydän ja Mr.Insinöörin värkkäilypöydän. Sitten makuuhuone jäisi makuuhuoneeksi (nyt värkkäilypöytä siellä) ja olohuone olohuoneeksi (nyt sijaitsee tietsikkapöytä siellä ja palaset-laatikot pöydällä lisäksi) ja näkisi tuota miestäkin enemmän, kun voisi olla samassa huoneessa :D.

      Suosittelen jalkakylpyä!! Minähän en muuhun voikaan noita kylpyjuttuja käyttää tällä hetkellä :).

      Poista

Suositut tekstit