sunnuntai 22. tammikuuta 2017

Rakkautta ensimmäisellä kahvikupillisella!

Mullahan on tapana kirjoitella tänne tuotteista vasta sitten, kun oon saanut purkit kulutettua loppuun.
Noh, nyt tulee pieni poikkeus sääntöön!
Nyt se nimittäin taisi tapahtua mulle ja mä löysin sen!!
Sen täydellisyyttä hipovan kasvokuorinnan!

Suomi-Lushin tilaukseni mukana sain yhden näytteen ja se oli tämä Cup O' Coffee Exfoliating Mask kuoriva kasvonaamio.
Mähän olen kyllä löytänyt vaikka mitä ihania kuorintoja, mutta kaikissa on ollut joku pienempi ongelma.
Esimerkiksi tuoksu ja kuorivuus ovat olleet aivan ihania, mutta hinta on ollut jäätävä tuubin kokoon nähden (esim. Bernard Cassieren suklaakuorinta, noin 40e/50ml). Sitten jos hinta ja kuorivuus ovat kohdanneet, niin kuorivat rakeet ovat olleet muovia (esim. Louis Widmer Skin Appeal kuorinta, noin 15e/50ml). Ja jos tuoksu, hinta ja rakeet ovat oikeanlaiset, niin kuorintateho ei ole riittänyt omaan makuuni (esim. Flow Kosmetiikan sokeri-suklaakuorinta noin 18,90e/120ml).
Flow Kosmetiikalla on myös kasvonaamiojauhe, joka on todella loistava kuorintateholtaan (mansikkamaito-jauhe, noin 14,90e/60g), mutta siinä on aina oma vaivansa tehdä tuo naamio kuppiin ja myöskään tuoksu ei ole siinä aivan lemppari, ei toki paha kuitenkaan.

Mutta nyt, nyt on ehkä etsintä päättynyt hetkeksi!!!
Eilen pääsin testaamaan tätä Cup O' Coffeeta ja voi kyllä!! Tuoksu on oikein ihana (okei, suklaan tuoksuinen olisi vielä parempi, mutta ei tämä kauas jää :D), kuorivat rakeet ovat luonnollisia (en saanut ihan selvyyttä tuosta sivulla olleesta incistä, että mitkä ne on, mutta epäilisin rouhittuja kahvi- tai kaakaopapuja??), hinta on loistava (Suomen hinnoissa nyt 12,95e/150g ja 19,90e/325g tai Briteissä 6,75£/150g ja 12,25£/325g) ja mikä parasta, kuorintateho on just eikä melkein mun karkeaan makuuni <3.
Tämä saattaa mennä myös herkemmille ihotyypeille, jos on varovainen sen kanssa, ettei liian rajusti pyörittele iholla. Levittää siis tällöin nätisti naamaan, antaa vaikuttaa naamion tavoin 10-15min ja runsaan veden kanssa huuhtoo pois.
Itsehän hankasin ja pyörittelin aivan antaumuksella ja euforiassa joka välissä tätä kasvoilla :D. Ja vielä mikä parasta, tämä on todella riittoisaa, jos kuorintana käyttää, mulla ei juurikaan huventunut tuo näytepurkki, vaikka pariin otteeseen otin sormella tuotetta. Uskoisin, että saan tuosta purkista vielä 3-4 käyttöön :).

TOKI näissä Lushin tuotteissa on aina se vaara, että eräkohtaista vaihtelua tulee ja jokin erä ei olekaan yhtä kuorivaa kuin edellinen... Siksi haluaisinkin kokeilla ihan kunnon purkillisen tätä...
Vannoin kyllä itselleni, etten nyt ostaisi kuorintoja, kun on sekä niitä että kuorivia naamioita jo ennestään varastossa... Katsotaan, pyörränkö kuitenkin päätöksen tämän kohdalla, sillä uskon vakaasti tästä tulevan mulle Holy Grail-tuote, niin paljon mä tästä tykkäsin jo ensimmäisellä kokeilulla <3.
Mites teillä, ootteko löytäneet viime aikoina yllättäen jotain kerta kaikkisen ihania tuotteita, joista ette haluaisi enää luopua?

Tällaista siis tällä erää, palataan ruotuun ja loppuneisiin tuotteisiin taas seuraavalla kerralla :D.
Miumoi <3

3 kommenttia:

  1. No se Neal's Yard Remediesin deodorantti! :D Myös Terre d'Ocin se argan-vartalovoide oli hyvä! Lisäksi Jolie boksista on tullut tosi hyviä meikkejä. Bodarin joulukalenterista tuli huippuhyvä kajalkynä (muita en oo kalenterista oikeen testannukaan...). Otin juuri käyttöön ajat ajat sitten ostetun Ahavan kasvoputsarin, se on ihana! Tuntuu että oon tosiaan moneenkin tuotteeseen ihastunut viime aikoina. :D Hyvä vaan, oon välillä tosi hidas kokeilemaan kaikkea uutta vaikka niitä hamstraankin. ;D

    Tuo kuorinta kuulostaa kyllä hyvältä! Pitäisköhän itsekin kokeilla... En vaan oikeen välitä kahvin tuoksusta. :/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ainiin, unohdin kokonaan mainita Yves Rocherin Nutri-Repair -hiustenhoitoaineen, joka oli aivan superduper-yllättäjä! Mulla ei oo ollu kovin kummosia odotuksia YR:n hiustenhoitotuotteista, enkä niitä ole muistaakseni ennen käyttänytkään, paitsi sitä viinietikka-huuhtelukirkastetta. Tuo hoitoaine oli kuitenkin oikeastaan täydellistä hiuksilleni! Kaiken lisäksi se on silikonitonta, vaikka yleensä silikonittomat eivät tee juuri mitään jälkeä hiuksilleni. Tuubi ei ole kovin riittoisa (150 ml), mutta mulla se kesti muutaman kuukauden (loppui aiemmin tällä viikolla) kun käytin välissä paljon muuta. Tuo oli kuitenkin todella hyvää ja ajattelin ostaa jopa lisää! :)

      Poista
    2. Sullahan on löytynyt paljon ihastuksia, mahtavaa ^_^!!
      Mä en oo edelleenkään uskaltanut tuota dödöä yksinään kokeilla, oon Doven antiperpirantin kans sitä käyttänyt :D. Mut tuoksu on kyl hyvä!!
      Nuo silikoonittomat hoitsikat on päässyt monesti mutkin yllättämään! Täytyy pitää mielessä tuo YR:n purtilo :)!!

      Ja jos päädyt ostamaan ja testaamaan tuon Lushin kuorintanaamion, niin mä voin ostaa sulta sen, jos et tuoksuun tykästy!! Ei siis riskiä sulle :D.

      Poista

Suositut tekstit